Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289889 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #210 : 29 Mayıs 2017, 23:53:40 »
Haksız rekabet yaratır bu kadro

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obra'nın aynı takımda hiç üst üste şampiyonluğu yokmuş. Ayrıca 10.şampiyonluk ta yakışır koça :)

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #211 : 30 Mayıs 2017, 11:12:36 »
Bence onların gelmesi gelmek istemesi önemsiz. Bizim yani koçumuzun gelmesini istemesi önemli. Biz Avrupa şampiyonuyuz. Hala alışamadık 😀😀😀

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #212 : 30 Mayıs 2017, 11:34:02 »
adamın sahadaki vücut dilinden nasıl böyle bir anlam çıkartabiliyorsunuz vallaha helal olsun :)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #213 : 30 Mayıs 2017, 12:10:17 »
Jackson karakteri bozuk saygısız bir oyuncu.
Abi direkt transfer yolunu tıkıyorsun. Wanamakerla ilgili de güzel esprili yorumlar yapıyorsun. Yönlendirme mi yapıyorsun 😁

• Ziyaretçi
« Yanıtla #214 : 30 Mayıs 2017, 12:22:51 »
Abi direkt transfer yolunu tıkıyorsun. Wanamakerla ilgili de güzel esprili yorumlar yapıyorsun. Yönlendirme mi yapıyorsun 😁
AHAHA yok ya vallaha kimsenin bir bilgisi yok
ama Wanamaker ya Nba yapar ya da Fenerbahçe yapar :)

bu arada Jackson iyiyi faydalı bir oyuncu ama kendisine özel bir gıcıklığım var. sahada rakibine saygı duymuyor tavırlarına çok ayar oluyorum :)
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 12:23:29 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #215 : 30 Mayıs 2017, 12:24:00 »
Jackson karakteri bozuk saygısız bir oyuncu.
eu_kobe'nin soyledigini soyleyecektim. :) karakter analizi neye gore yapiliyor? Cem hocam bunlari nereden okuyor ogreniyor biz de bilelim. :) mesela kalinic'in karakterini de diger takimlarin begendigini sanmiyorum, hele cskalilarin filan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #216 : 30 Mayıs 2017, 12:28:06 »
estafariullah öyle bir analiz yeteneğim yok tabi ki
ama misal Avrupa'da bazı oyuncuların böyle ünleri vardır
misal Simon - huertel ikili ilişkileri çok iyi olmayan '' bizlerin halk arasında karakteri bozuk '' diye adlandırdırdığımız oyuncular.

Kaliniç rakibi rencide edecek sahada nasıl bir davranışta bulunmuş ki Cska oyuncuları nefret etsin ?

Jackson'ın sahadaki hal hareketlerinden bahsediyorum tabi ki belki saha dışı pırıl pırıl bir oyuncudur.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #217 : 30 Mayıs 2017, 14:31:51 »
Abi bende herkes gibi öncelikle kadronun korunmasını istiyorum. Bogdanın kaldığı bir kadroda Jackson takviyesi güzel geldi kafamda. Bogdan + Wanamaker pek olası durmuyor belkide o yüzden Wanamakerı istemiyorum 😁😁 Zaten kafamızda kurduğumuz hiç bir şey gerçek olmuyor. Mayıs ayı bir bakmışsın Kalinic 15 sayı ortalamayla F4 oynuyor 😁

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #218 : 30 Mayıs 2017, 15:32:19 »
Gs dan alınabilecek tek oyuncu emir preldzic. Hemi de yerli:))

He he.
Bunu Besim görmesin. :D

Adamı göndermek için yıllarımızı verdik.  Bir daha yapacak hal ve kuvvet kalmadı...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #219 : 30 Mayıs 2017, 15:35:20 »
Emin şu üslubu bir türlü düzeltmeyeceksin değil mi sen?

Yavaş gelsin Teo 5 tane falan, çarparlar adamı. Her oynadığı finali batıran, en olmadık yerde saçmalaması garanti Teo mu 5 tane Llull edecek?

Sen de yavaş gel biraz!..

Sanırım, benim elit guard için çıtam çok daha düşük.  Topu eline aldığında; baskı anlarında bize güven versin ve kafayı çalıştırıp, takımların iyi işlemesini sağlasın yeter.  Böyle deyince çok elit olmadı ama elit bir takım olduğumuz için bu özellikleri taşıyan bir guard zaten elit olacaktır.  Ben mesela Sloukas'ı severim ama bu sene oyunda olduğu anlarda, topun elinde olması bana çok güven vermedi. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #220 : 30 Mayıs 2017, 16:06:33 »
Abi bende herkes gibi öncelikle kadronun korunmasını istiyorum. Bogdanın kaldığı bir kadroda Jackson takviyesi güzel geldi kafamda. Bogdan + Wanamaker pek olası durmuyor belkide o yüzden Wanamakerı istemiyorum 😁😁 Zaten kafamızda kurduğumuz hiç bir şey gerçek olmuyor. Mayıs ayı bir bakmışsın Kalinic 15 sayı ortalamayla F4 oynuyor 😁
kardeşim tartışıyoruz işte :)
önceki yılların aksine çok rahatız artık
ben de kırıcı yazdıysam kusura bakılmasın

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #221 : 30 Mayıs 2017, 22:53:36 »
Aaron Jackson karaktersizin en önde gidenidir. Bu sezon en sevmediğim oyuncular arasında zirveye yükseldi rudy fernandez bile daha çok seviyorum o derece...

Neden nefret ediyorum?

1- Pana serisi öncesi BOBBY DİXON ile mike james ve bu aaron jackson yaşadığı sürtüşme https://eksisozluk.com/entry/67397392

2- İstanbul da yaşadığımız üzücü olaylardan sonra sürekli final four istanbul dan alınsın diye en çok uğraşanların başında gelmesi
http://www.sporx.com/laso-korkmuyoruz-jackson-istanbuldan-alin-SXHBQ595083SXQ

3- Final four öncesi  şu açıklamaları nedeniyle
"Finalde Fenerbahçe ile oynamak isterim. Öncelikle, çünkü bizi bu sezon iki kez yendiler. Onlardan bir şampiyonluk çaldığımızı söylüyorlar. Taraftarlar bunu söylüyor. Buraya gelip, bu eşleşmeyi bir daha yakalamak harika olur; umuyorum ki aynı sonuçla."

NOT: Ne kadar nefret etsek sevmesek de koç tercih ederse (umarım etmez) destekleriz...
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 22:55:58 Gönderen: truth126 »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #222 : 31 Mayıs 2017, 03:46:25 »
Aaron Jackson karaktersizin en önde gidenidir. Bu sezon en sevmediğim oyuncular arasında zirveye yükseldi rudy fernandez bile daha çok seviyorum o derece...

Neden nefret ediyorum?

1- Pana serisi öncesi BOBBY DİXON ile mike james ve bu aaron jackson yaşadığı sürtüşme https://eksisozluk.com/entry/67397392

2- İstanbul da yaşadığımız üzücü olaylardan sonra sürekli final four istanbul dan alınsın diye en çok uğraşanların başında gelmesi

"Finalde Fenerbahçe ile oynamak isterim. Öncelikle, çünkü bizi bu sezon iki kez yendiler. Onlardan bir şampiyonluk çaldığımızı söylüyorlar. Taraftarlar bunu söylüyor. Buraya gelip, bu eşleşmeyi bir daha yakalamak harika olur; umuyorum ki aynı sonuçla."

NOT: Ne kadar nefret etsek sevmesek de koç tercih ederse (umarım etmez) destekleriz...

Koç moç anlamam, tam bir hıyar bu Aaron Jackson.  Destek mestek de vermem; aynı Emir gibi bombalarım :)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #223 : 31 Mayıs 2017, 04:45:59 »

Neden nefret ediyorum?

Adamın bir uyuşturucu kaçırıp İstanbuldaki orta okul öğrencilerine torba tutturmadığı kalmış. Sürtüşmeler işin doğasında var da İstanbula kimse laf söyleyemez. Bende istemiyorum artık.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #224 : 31 Mayıs 2017, 08:44:05 »
Bu arada aaron jackson da kariyeri turkiye'den gecen amerikalilardan, antalya'da basladi yanlis hatirlamiyorsam kariyerine. Sayilan sebeplerden ben de istemem,ozellikle f4 konusundaki zirlak tutumu sebebiyle. Zaten kendisi de gelmeyecektir bu kadar korkuyorsa.