beyler, artık oyuncu transferine heyecanlanması gereken bir takımın taraftarı değiliz. eskidendi o, çünkü kulüp olarak seviyemiz oyunculardan aşağıdaydı ve biz önemli bir isim gelince bizi bir kademe yukarı taşıyacak diye heyecanlanıyorduk. ama artık devir değişti biz zirvedeyiz. artık oyuncular heyecanlanacak biz avrupa'nın en iyi takımına geldik diye, onlar gelmek isteyecek o oyuncunun adı ne olursa olsun. o yüzden a o gelsin, bu gelsin diye heyecanlanamıyorum çünkü gelmeye istekli olması gereken onlar, biz değil. biz artık öyle bir seviyeye geldik ki, o gelmiş bu gelmezmiş, o gidecekmiş hiç bizi etkilemez. çünkü doğru yapılandırmaya, dünyanın en iyi koçuna, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bir takıma sahibiz. bu takımda oynamak istemeyen adam kendi kaybeder. bunun ispatını şöyle verebilirim, gelecek sezon final four'unda kimler olur diye şimdiden bir anket açılsa tüm avrupada, eminim ki biz o ankette 1.oluruz. zaten geldiğimiz seviyenin 1 ispatını da bu final four'da gördük, real madrid taraftarına ayrılan tribüne hiç baktınız mı? ben hiç real madridliyi bırak neredeyse ispanya'yı andıran hiç bir şey görmedim. real madrid tribününde bizimkiler oturuyordu. bu ne demek, euroleague tarihinin en başarılı takımının taraftarı bile Fenerbahçe karşısında şansının olmadığını idrak etmiş, elindeki biletleri satmış. biraz işin esprisi olacak ama diyelim durant bize gelmek istedi ama gerçekleşmedi, olsun sorun değil, gelmesin bize, gitsin başkasına