Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289826 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #240 : 02 Haziran 2017, 01:25:20 »
Olur da Melli'de aksilik çıkarsa Valenciadaki Dubljevic'in durumu ne acaba? 3-4 yıldır Valencia'nın başarısındaki 1 numaralı isim neredeyse.  Dış şutu iyi, ribauntları güzel, itişir kakışır da. Neticede Yugoslav ekolünden, Obraya da kolayca uyum sağlar.

Hayaller :

Serrod-Sloukas-Dixon
Bogdan-Shved-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Printezis-Ersan  8) 8)
Udoh-Marjanovic-Ahmet

Hayatlar :

Sloukas-Dixon-Berk
Wana-Nunnaly-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

Seneye kadromuz bu olacak gibi. Tek soru işareti Antic. Eğer giderse Darius Miller'ı alıp Kalinic'i de 4 numara gibi kullanabiliriz.

Öncelikle hayaller kadrosu inanılmaz ancak hayallerde olacak kadro; gerçekler kadrosu da Belgrad'da kupa kaldırır sıkıntı yok
Melli olmazsa olacak isim tam olarak Dubljevic midir kesinlikle soru işareti? Bojan cidden çok özel uzun ancak Melli'nin yapabildiklerini, verebileceklerini verir mi sanmıyorum.

G
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 01:26:18 Gönderen: kuga »
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #241 : 02 Haziran 2017, 09:32:06 »
ben suloukası beğenenlerdenim. suloukasın 2 problemi var 1. si sakatlık. 2.side oyunu yönlendirmede ikinci planda kaldıgında çok odaklanamıyor. sene başı müthiş başlamıştı. takımı udoh ve suloukas götürüyordu. 1 numara alırsak bence suloukas gider. bogdanın kalır ve printezis i de alırsak bu ligi tokat manyağı yaparız. ben suloukasın kalmasından yanayım ama serrod gibi biri gelebilcekse bırakalım derim.

serrod dixon berk
bogdan wanna melih  >> bogdan giderse ben wanna danda bir hayvan çıkabileceği düşüncesindeyim.
gigi kalinic egehan(yada alınabilirse cedi)
printezis (olmadı melli) antic
udoh vesely  ahmet

bu kadro, Obra ve taraftarla nba e gitsek play offu zorlarız 2 3 seneye :)

Çevrimdışı Nikola Tesla

• Üye
« Yanıtla #242 : 02 Haziran 2017, 15:04:43 »
 berk'in yerine kendini gelişterecek genç bir arkadaşa şans versek süper olur. kotasını doldurdu bana kalırsa. eleman 2 yıldır avrupa'nın en iyi takımı ve koçuyla beraber ama sıfır gelişim.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 15:07:31 Gönderen: Nikola Tesla »

Çevrimdışı Nikola Tesla

• Üye
« Yanıtla #243 : 02 Haziran 2017, 15:07:55 »
ben suloukası beğenenlerdenim. suloukasın 2 problemi var 1. si sakatlık. 2.side oyunu yönlendirmede ikinci planda kaldıgında çok odaklanamıyor. sene başı müthiş başlamıştı. takımı udoh ve suloukas götürüyordu. 1 numara alırsak bence suloukas gider. bogdanın kalır ve printezis i de alırsak bu ligi tokat manyağı yaparız. ben suloukasın kalmasından yanayım ama serrod gibi biri gelebilcekse bırakalım derim.

serrod dixon berk
bogdan wanna melih  >> bogdan giderse ben wanna danda bir hayvan çıkabileceği düşüncesindeyim.
gigi kalinic egehan(yada alınabilirse cedi)
printezis (olmadı melli) antic
udoh vesely  ahmet

şu kadroya maç oynatmak küfür gibi olur. hakkikaten her takımın 5 gömlek üstü uzay takımı oluruz.

bu kadro, Obra ve taraftarla nba e gitsek play offu zorlarız 2 3 seneye :)

şu kadroya maç oynatmak küfür gibi olur. hakkikaten her takımın 5 gömlek üstü uzay takımı oluruz.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 15:08:23 Gönderen: Nikola Tesla »

Çevrimdışı TotemAğa

• Üye
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #244 : 02 Haziran 2017, 19:10:27 »
Bu arada mr.kadrodışı bay gentile yine kadro dışı kalmış geçen yaz milano'dan ayrılmayıp büyük bir hata yaptı ama bir yıl da bir kariyerin içine ancak bu kadar edilebilirdi başardı valla helal olsun

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #245 : 03 Haziran 2017, 01:29:28 »
Wana Türk olmayı seçer mi acaba? Theodore Makedonyayı seçti, Randolph Sloven oldu derken giderek yaşı ilerleyen Dixon yerine milli takıma da cuk oturur.

Biz de Dixon'ı yabancı statüsünde sadece Euroleaguete oynatırız ve Türk kontenjanımız Wana olur.

Clyburn CSKA ya gittiğine göre şu D.Miller'ı da halletsek bari bir an önce. Antic'e de bir teşekkür plaketi artık.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #246 : 03 Haziran 2017, 21:40:14 »
Bu kadar bütçenin verilmiş olmasına en çok Obradoviç için seviniyorum. Biraz da o rahat etsin.
Yoksa burada esas sevinmesi gereken Doğuş Grubudur. Avrupa'nın en iyi takımına sponsor oldu, biz onlarsız yaptık ne yaptıysak.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #247 : 03 Haziran 2017, 21:46:59 »
Toplam Bütçemizde çok büyük bi değişiklik olmayacak sanırım sadece nakit akışı daha sağlıklı olacak ve yonetimin eli rahatlayacak ekonomik anlamda. 30civarı bi bütceyle devam bildiğim anladığım kadarıyla

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #248 : 03 Haziran 2017, 21:55:45 »
Toplam Bütçemizde çok büyük bi değişiklik olmayacak sanırım sadece nakit akışı daha sağlıklı olacak ve yonetimin eli rahatlayacak ekonomik anlamda. 30civarı bi bütceyle devam bildiğim anladığım kadarıyla

Aynen dediğin gibi ve bir de şöyle bir avantajımız olacak, mesela sezon ortasında oyuncu mu lazım oldu para derdini eskisi kadar düşünmeyeceğiz. 5lik ve 10luk iki oyuncu varsa seçenek olarak 10luğu alıp getiricez

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #249 : 04 Haziran 2017, 18:56:49 »
Bobby Dixon-Kostas Slokuas-Mehmet Yağmur
Bogdanovic(Wanamaker)-Kuric-Melih
Datome-Kaliinic
Vesely-Melli-Barış Hersek
Udoh-Ahmet Düverioğlu
 Berk Uğurlu ve Egehan Arna gelişmeleri için kiralanmalı,Antic ücretini düşürürse kalmasında sakınca yok.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #250 : 04 Haziran 2017, 18:58:05 »
İspanya sayı kralı Edwin Jackson nasıl oyuncu acaba?
32 maç, 30.3 dakika, 21.4 sayı(%57 ikilik, %37 üçlük) gibi muazzam istatistiklerle oynamış Estudiantes'te.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #251 : 04 Haziran 2017, 19:32:15 »
Sanırım e.jackson 2-3 sene önce fransa sayı kralı olarak sezon ortası barçaya gitmişti. Pek başarılı olamadan ispanya turuna baslamıştı bi nevi. Bu sene ki istatistikleri bayagı carpıcıymış ama cv si pek parlak değil bence, tabiri caizse küçük takımların büyük oyuncusu gibi :)

« Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 19:33:44 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #252 : 04 Haziran 2017, 20:14:12 »
Singleton bizim çocukları "benim tayfa" diyerek kutlamış.

Hayırlara vesile olsun.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı aaaaaa1907

• Üye
  • Yer: İzmir
    • balkabalka
« Yanıtla #253 : 05 Haziran 2017, 14:53:42 »
beyler, artık oyuncu transferine heyecanlanması gereken bir takımın taraftarı değiliz. eskidendi o, çünkü kulüp olarak seviyemiz oyunculardan aşağıdaydı ve biz önemli bir isim gelince bizi bir kademe yukarı taşıyacak diye heyecanlanıyorduk. ama artık devir değişti biz zirvedeyiz. artık oyuncular heyecanlanacak biz avrupa'nın en iyi takımına geldik diye, onlar gelmek isteyecek o oyuncunun adı ne olursa olsun. o yüzden a o gelsin, bu gelsin diye heyecanlanamıyorum çünkü gelmeye istekli olması gereken onlar, biz değil. biz artık öyle bir seviyeye geldik ki, o gelmiş bu gelmezmiş, o gidecekmiş hiç bizi etkilemez. çünkü doğru yapılandırmaya, dünyanın en iyi koçuna, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bir takıma sahibiz. bu takımda oynamak istemeyen adam kendi kaybeder. bunun ispatını şöyle verebilirim, gelecek sezon final four'unda kimler olur diye şimdiden bir anket açılsa tüm avrupada, eminim ki biz o ankette 1.oluruz. zaten geldiğimiz seviyenin 1 ispatını da bu final four'da gördük, real madrid taraftarına ayrılan tribüne hiç baktınız mı? ben hiç real madridliyi bırak neredeyse ispanya'yı andıran hiç bir şey görmedim. real madrid tribününde bizimkiler oturuyordu. bu ne demek, euroleague tarihinin en başarılı takımının taraftarı bile Fenerbahçe karşısında şansının olmadığını idrak etmiş, elindeki biletleri satmış. biraz işin esprisi olacak ama diyelim durant bize gelmek istedi ama gerçekleşmedi, olsun sorun değil, gelmesin bize, gitsin başkasına :D
HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN!
#sarıtribün

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #254 : 05 Haziran 2017, 16:23:28 »
Melli, Wanamaker ve Darius Miller'dan sonra şimdi de Rakim Sanders haberleri çıkmış. Koç kimin yerine düşünüyor olabilir acaba?

Datome yolcu mu cidden? Ben gitmesini istemiyorum, mümkün olduğunca iskeletin korunması lazım diye düşünüyorum, buna Nunnally de dahil. Bogdan kalsın, aşağıdaki şekilde bir 17-18 kadrosu olsun:

Sloukas-Dixon-Berk
Bogdan-Wanamaker- Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-B.Hersek
Udoh-Vesely-Ahmet