Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289934 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #255 : 05 Haziran 2017, 19:13:01 »
Basketball Insiders’in haberine göre üç NBA takımı Fenerbahçe’nin atletik uzunu Jan Vesely’i gelecek sezon NBA’e geri getirmeyi düşünüyor. Habere göre Dallas Mavericks, Philadelphia 76ers ve Brooklyn Nets gelecek sezon için Jan Vesely’i ile yakından ilgileniyor.

sixers ihtimali bence yok ama dallas ve nets yüksek ihtimal doğrudur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #256 : 05 Haziran 2017, 20:36:19 »
Nets e giderse madara olur...hiç gitmesin..bir ihtimal Dallas....sixers da çok uzun var...saçma.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #257 : 05 Haziran 2017, 20:59:19 »
Rakim Sanders mı uzak olsun..Melli veya Printezis gelir 4 numara olayı biter..miller bence Bogi'nin kararına göre şekillenecek..Wanamaker tamam zaten..bir yedek guard daha gelecek gibi ama Türk mü olur, bu federasyon da 4+1 için bastırıyor..zaten efesin olayının perde arkası o ...güç savaşı var şu an..hadi biz de bobi var +1 ama kenarda olduğunda biri olmalı kenarda..egehan daha fazla rotasyona girebilir iyi bir halter çalışmasıyla yazın..
bu arada üst üste 3 f4, bir final bir kupa..artık transferde tavan ücret ödeyen olmayız...oynamak için fiyat kırılan takım oluruz..
bakmayın transfer hakikaten zor türkiyeye..adam haritaya baktığında dabıl fiyat çekiyor...
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 21:01:01 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #258 : 05 Haziran 2017, 23:23:28 »
Tornike Shengelia mücadele tarzıyla tam bizlik. Kalinic Shengelia Udoh üçlüsüyle iyi olan savunmamızı über hale getirebiliriz 😁 Printezis pek olası değil sanırım Melli de olmazsa düşünülür mü?

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #259 : 05 Haziran 2017, 23:43:12 »
Shengelia bi aksilik olmazsa madrid e gidiyo diye konuşuluyo. Melli de işin savunma ve mucadele kısmında gayet iyidir shengelia dan çok da geri kalmaz bana göre,hatta bence hucum kısmında yarattıcılık kısmından bakınca da melli daha iyidir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 23:44:44 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #260 : 05 Haziran 2017, 23:46:16 »
shengelia madrid ile anlaştı sanırım zaten yılın 4 ayını sakat geçiriyor klasik olarak.
melli ayakları problemli biraz yavaş kalıyor switch için özellikle. ama arkada udoh varken pek farketmez :) sadece datome ile melli sahadayken sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum ben ki zaten datome kalacak mı o da muallak

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #261 : 06 Haziran 2017, 02:36:14 »
Bende Higgins'i çok istiyorum Nunnally yerine özellikle. Sözleşmeside bitti. CSKA uzatır muhtemelen ama olaki yolladı düşünülebilir.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 02:37:09 Gönderen: ELM »
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #262 : 06 Haziran 2017, 11:08:09 »
Egehan Arna'nın yeni sezonda Yeşil Giresun'da oynayacağı haberi var..
FENERBAHÇE

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #263 : 06 Haziran 2017, 11:32:43 »
adamspor Lüe haberi itibar etmemek gerek. Kadromuzda her halükarda en az 6 yerli bulundurmamız gerek. Egehanı gönderirsek alttan gelen kimse yok. Ya da egehanı yollayıp yerli piyasasından yerine kimi koycaz? Koç bu kadar üstüne düşüyoken ve gelişimi hızla devam ederken gideceğini düşünmüyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 11:34:51 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #264 : 06 Haziran 2017, 12:27:43 »
Egehanı bırakmaz hoca artık

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #265 : 06 Haziran 2017, 12:46:50 »
Egehan gidecekse tek nedenle olabilir, ... yerine Birkan veya Tolga gibi bir isim geliyorsa .... Hoca biraz mac ritmi kazansin diye yollayabilir.

O kesinlesmeden Egehan i gondermeyi kimsenin dusunecegini sanmam.
Ama gidip yarim sezon da oynasa baya faydali olabilir; hem Yesilgiresun adina, hem bizim adimiza.

Ara sezonda gelisimine gore yeniden takima geri bile katilabilir. (Bkz Okben, Furkan, Maxim vs)

Ayni sey Berk icinde gecerli. Eger Dogus ile anlasma cercevesinde mehmet yagmur gelebilirse belki onun icin bile dusunulebilir.

Boyle durumlar disinda imkansiz bence ... Su an itibari ile.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #266 : 06 Haziran 2017, 12:51:44 »
Egehen Birkan öküzünden 4 gömlek daha iyi topçu abi
büyük konuşmak istemiyorum ama Birkan'ın bizim takımda hiç işi yok , hocanın da tercih edeceğini filan hiç zannetmem , gram yetenek yok sadece baskılı savunma yapıyor

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #267 : 06 Haziran 2017, 13:27:50 »
Egehen Birkan öküzünden 4 gömlek daha iyi topçu abi
büyük konuşmak istemiyorum ama Birkan'ın bizim takımda hiç işi yok , hocanın da tercih edeceğini filan hiç zannetmem , gram yetenek yok sadece baskılı savunma yapıyor

Cem katiliyorum kalite anlaminda .... Egehan in tek eksigi mac ritmi ve biraz sorumluluk alacagi takimda sure almasi gibi gozukyor ....

zaten bu nedenle ara donem de de geri gelebilir dedim ...

Yoksa iki oyuncuyu karsilastirmak icin degil .... Birkan in olup olacagi bu ... bu kadar oynar... TR liginde 5-6 dakika sure verirsin en kotu savunma yaptirirsin, kucuk takimlara karsi belki biraz daha fazla sure alabilir (sakatliklara gore) ... sonucta idare eder...

Egehan sa .... bir gun ilk 5 oyuncusu olmasini umdugumuz oyuncu... iki oyuncu yetenek olarak kiyaslanamaz.....

gerci bana "kiraya verdiklerimizden kim seviye atladi" dersen, susmak zorunda kalirim... nedense tum dunya da gecerli olan kural ve yontem (kira da oyuncu yetistirmek) bir bize sonuc vermiyor.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #268 : 06 Haziran 2017, 13:47:13 »
Kızılyıldız partizan veriyorlarsa versinler yoksa burda bizim dışımızds zor gelişir

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #269 : 06 Haziran 2017, 13:53:07 »
Cem katiliyorum kalite anlaminda .... Egehan in tek eksigi mac ritmi ve biraz sorumluluk alacagi takimda sure almasi gibi gozukyor ....

zaten bu nedenle ara donem de de geri gelebilir dedim ...

Yoksa iki oyuncuyu karsilastirmak icin degil .... Birkan in olup olacagi bu ... bu kadar oynar... TR liginde 5-6 dakika sure verirsin en kotu savunma yaptirirsin, kucuk takimlara karsi belki biraz daha fazla sure alabilir (sakatliklara gore) ... sonucta idare eder...

Egehan sa .... bir gun ilk 5 oyuncusu olmasini umdugumuz oyuncu... iki oyuncu yetenek olarak kiyaslanamaz.....

gerci bana "kiraya verdiklerimizden kim seviye atladi" dersen, susmak zorunda kalirim... nedense tum dunya da gecerli olan kural ve yontem (kira da oyuncu yetistirmek) bir bize sonuc vermiyor.....
konuşacak konu yok
bilerek muhalefet ediyorum ki sohbet çıksın ortaya
baksana egehan filan konuşuyoruz çok şükür :)