Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289948 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #270 : 06 Haziran 2017, 14:28:30 »
Egehan kiralanacaksa bile gerçekten kiralanacak takım çok önemli olur süre ve sorumluluk almayacağı bir takımda oynayacaksa hiç gitmesine gerek yok bizim takımda yaptığı antrenmanlar bile daha faydalı olur.

Gerçekten kiralık gidip gelişen oyuncu yok neredeyse ama bu sezon başındaki yesilgiresun projesi okben için çok faydalı olmuştu(karşılaştırmak için söylemiyorum  yakın zamanda ki tek örnek gibi durduğu için yazıyorum) onun  gibi giresunda +25 dk oynayıp sorumluluk alıp kendi yeteneklerini üst seviyeye çıkarma şansı olabilirse bizim için de giresun için de çok faydalı olacaktır.

Koçun  egehandan memnun olduğu kenarda sürekli ona bir seyler anlatmasından belli zaten.

Berk konusunda ise gerçekten ümidim yok uzun zamandır A takımda ama ne üstüne koyabildi pek bir şey koyamadı bence. Sadece fiziksel olarak güçlendiğini düşünüyorum ve hala daha şut atmasını bekliyoruz adamın  şaka gibi..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #271 : 06 Haziran 2017, 14:41:16 »
Egehan kiralanırsa biter. Şu seviyesini de kaybeder. Mesele sadece çok süre, az süre değil... Bu şekilde gelişen oyuncu örneği yok denecek kadar azdır. Kiralanmak bir çeşit sendrom sebebidir. Seneye çıkacak, o süreleri çatır çatır alacak.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #272 : 06 Haziran 2017, 14:57:17 »
Egehan kiralanırsa biter. Şu seviyesini de kaybeder. Mesele sadece çok süre, az süre değil... Bu şekilde gelişen oyuncu örneği yok denecek kadar azdır. Kiralanmak bir çeşit sendrom sebebidir. Seneye çıkacak, o süreleri çatır çatır alacak.

Amiiiiiiiin .... valla umarim olur ... su takim da Ilkan Karaman dan bu yana bir turk yildiz adayi ciksin artik....

Pardon birde Ekpe :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #273 : 06 Haziran 2017, 14:57:42 »
konuşacak konu yok
bilerek muhalefet ediyorum ki sohbet çıksın ortaya
baksana egehan filan konuşuyoruz çok şükür :)

aynen kimsenin artik liste yaptigi da yok :D

Çevrimdışı aaaaaa1907

• Üye
  • Yer: İzmir
    • balkabalka
« Yanıtla #274 : 06 Haziran 2017, 16:29:40 »
egehan kalır düşüncesindeyim. obra onu mutlaka tutacaktır seneye. yalnız ben berk'ten şüpheliyim. yerlilerden tek gitme adayım o. kebapçı barış bile kalır :D ama berk gider.
HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN!
#sarıtribün

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #275 : 06 Haziran 2017, 18:14:49 »
Bence de berk gider..maalesef o şut stili düzelmedikçe iyi bir basketçi de olamaz

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #276 : 06 Haziran 2017, 19:17:15 »
ama bu sezon yeşil giresun'un gençlere verdiği süre ve bunun sonucunda ki gelişimlerini de göz ardı etmemek gerek. tamam; şimdiye kadar kiralanıp da seviye atlayan olmadı ama ben yeşil giresun organizasyonunu istisna olarak düşünüyorum. bence yerinde olur.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #277 : 06 Haziran 2017, 20:33:46 »
Egehan'ı PG gibi oynatmaz mı acaba koç? Sanki öyle bir hava var onda...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #278 : 06 Haziran 2017, 21:21:40 »
Egehan'ı PG gibi oynatmaz mı acaba koç? Sanki öyle bir hava var onda...

Egehan, Bodiroga gibi oynarsa, bizim icin buyuk bir kazanim olur.  Dejan kadar oynasa yeter de artar bile.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #279 : 06 Haziran 2017, 21:41:00 »
Egehan, Bodiroga gibi oynarsa, bizim icin buyuk bir kazanim olur.  Dejan kadar oynasa yeter de artar bile.
Dejan kadar olmasa da bir Ervin Johnson kadar oynasa, benim için yeterlidir abi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #280 : 06 Haziran 2017, 22:17:33 »
Oldu olacak Kareem yada Hakeem kadar da 5 numara oynasın...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #281 : 06 Haziran 2017, 22:21:16 »
Dejan kadar olmasa da bir Ervin Johnson kadar oynasa, benim için yeterlidir abi.
Oldu olacak Kareem yada Hakeem kadar da 5 numara oynasın...

Ya su saydiginiz adamlar insan degil mi?  Neden olmasin?  Cok sey istemiyorum; NBA'e bile gitmeyi basaramamis Bodiroga kadar oynasa yeter.  Emir bile zamaninda Yerli Bodiroga olmustu. 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #282 : 06 Haziran 2017, 22:29:40 »
Ya su saydiginiz adamlar insan degil mi?  Neden olmasin?  Cok sey istemiyorum; NBA'e bile gitmeyi basaramamis Bodiroga kadar oynasa yeter.  Emir bile zamaninda Yerli Bodiroga olmustu.

NBA ye gidememiş bodiroga:))

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #283 : 06 Haziran 2017, 23:02:46 »
Egehan'ın kiralanması durumunda alacağı süre artabilir ve maç eksiğini bir nebze kapatabilir ama sizce bu kadar belirginleşmesinde idman kalitesi ve idmanda beraber olduğu takım arkadaşlarının katkısı yok mu?
bence kiraya gidenlerin gelişmemesinin   en önemli nedeni bu yani, maç süreleri artarken idman kalitesi ve taktik çalışmaların kalitesi düşüyor.bir tarafta Obradoviç taktik çalışmaları ve dünyanın en güzel takımı ile yaptığın zor  idmanların sana katkısı diğer tarafta idmanlardan ziyade maçta aldığın süreler.Bence Okben buna örnek olabilir.
  Besim'in düşündüğü benimde aklıma gelmişti acaba Bodiroga gibi oynatılabilir mi diye ve bence Obra bu kadar üstünde duruyorsa ve yarı sahada oyun kurduruyorsa olabilir gibi duruyor.

« Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 23:04:16 Gönderen: maliboz »

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #284 : 07 Haziran 2017, 01:12:48 »
Egehan bizimle kalmalı. Yerli hakkımızı onunla kullanmalıyız gelişimi ve altyapıdan geldiği için. Seneye süre alacak gibi görünüyordu son maçlarda.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk