Arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum. Egehan neden büyük bir yıldız olmasın. sadece çalışacak, hem özel çalışacak, hem takımdan obranın kanatları altından gitmeyecek. egehan ı 2 numara olarak bogi tarzında hazırlıyor hoca. hem sayı, hem oyun kurucu skorer gard. ama gouglack gibi değil, diamantdis, bogdan gibi oynayacak. yani tarz olarak. ben çok iyi bir kumaş görüyorum.
bu gözler ibrahimi hidayeti mehmet okurların nereden nereye geldiğini gördü, hatta çok çalışmayla ve hırsla ömer onanın, mirsad türkcanın nereye geldiğini de gördü.ilk üçü zaten yetenekliydi, çok çalıştılar bunu işlediler, ama ömer onan birkanın üçlük atamayanı idi. mirsad başlangıçta sahaya çıktığı zaman sağa sola deli gibi saldıran safi hırstan ibaret bir gençti. sabır ve çalışma ve uygun ortam egehanı bir yıldız yapar. mesela ahmeti de beğeniyorum, bize de çok faydalı oluyor, daha fazlası da olacak ama bir yıldız kumaşı göremiyorum. üzgünüm ama berk te hiç bir şey göremiyorum. şu furkan korkmaz ben ce ipini koparıp bize gelmeli, 3 yıllık kontrat, 3 sene eilimizde 2 türk yıldız oyuncumuz olur. ama ben egehan da furkandan da cediden de daha iyi kumaş görüyorum.