Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290172 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #300 : 07 Haziran 2017, 14:16:23 »
Furkan Korkmaz'ın sözleşmesi kimde? Cedi'ninki ne alemde? Bunlar önemli sorular...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #301 : 07 Haziran 2017, 14:24:08 »
Cedi Efes'te körelecek. basketbol adına da ilerleyemiyor. Her sene silbaştan takım ve koç değişimi ile bir yere de gelemez. Keşke gelse bize.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #302 : 07 Haziran 2017, 15:00:24 »
Furkan Korkmaz'ın sözleşmesi kimde? Cedi'ninki ne alemde? Bunlar önemli sorular...

ikisi de Efes te ikisinin de NBA cikisi var
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #303 : 07 Haziran 2017, 15:04:14 »
Arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum. Egehan neden büyük bir yıldız olmasın. sadece çalışacak, hem özel çalışacak, hem takımdan obranın kanatları altından gitmeyecek. egehan ı 2 numara olarak bogi tarzında hazırlıyor hoca. hem sayı, hem oyun kurucu skorer gard. ama gouglack gibi değil, diamantdis, bogdan gibi oynayacak. yani tarz olarak. ben çok iyi bir kumaş görüyorum.
bu gözler ibrahimi hidayeti mehmet okurların nereden nereye geldiğini gördü, hatta çok çalışmayla ve hırsla ömer onanın, mirsad türkcanın nereye geldiğini de gördü.ilk üçü zaten yetenekliydi, çok çalıştılar bunu işlediler, ama ömer onan birkanın üçlük atamayanı idi. mirsad başlangıçta sahaya çıktığı zaman sağa sola deli gibi saldıran safi hırstan ibaret bir gençti. sabır ve çalışma ve uygun ortam egehanı bir yıldız yapar. mesela ahmeti de beğeniyorum, bize de çok faydalı oluyor, daha fazlası da olacak ama bir yıldız kumaşı göremiyorum. üzgünüm ama berk te hiç bir şey göremiyorum. şu furkan korkmaz ben ce ipini koparıp bize gelmeli, 3 yıllık kontrat,  3 sene eilimizde 2 türk yıldız oyuncumuz olur. ama ben egehan da furkandan da cediden de daha iyi kumaş görüyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #304 : 07 Haziran 2017, 15:04:26 »
insan seçimlerini yaşar ve büyük ölçüde insanın kaderi seçimleridir. egehanın önünde ki seçimleri doğru yapmalı, çok çalışmak veya yeterli görmek kendini. her şey bu noktada kilitleniyor.

Çevrimdışı moskuf

• Üye
  • Yer: istanbul
    • moskuf
« Yanıtla #305 : 07 Haziran 2017, 15:18:42 »
Yerli rotasyonu melih ahmet barış egehan bobby olur, berk 15 yaşından beri aynı yerde bu sene kiralanıp gelişir mi bakılmalı yoksa bi erbil eroğlu olup gidecek

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #306 : 07 Haziran 2017, 15:23:03 »
Egehan konusunda ben çıtayı biraz daha yükselteyim. Benimki belki de temenni yada özlem.
Tvden Avrupa yılllarını seyretmiş biri olarak ben Ginobili'ye benzetiyorum. İlk sıska halleri. Onun kadar atletik yada çabuk değil ama penetresi var, şut stili insanlara kötü gelse de isabet oranı iyi.
Koç bunu da yapar bence. Arkadaşlar Pana'da Perperoglu ve Kaymakoglu'nun kenarda oturdukları yılları,oyuna girince 5-10 dk kısıtlı katkı verdikleri dönemleri bilirler. Hepsi belli noktaya geldi. Egehan neden olmasın ki?

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #307 : 07 Haziran 2017, 17:11:01 »
Bence Cedi bu sene üstüne koydu. D Brown için tartışırken söylediğim Cedi için de geçerli. Dağınık, Çok kötü kurulmuş bir ekiple oynuyor bu yüzden de ya korkup yapabileceklerinden imtina ediyor ya da herşeyi yapmaya çalışıp, bütün mukavemetini ve gücünü yitirip, batırıyor.

Egehan ise soğukkanlılığını son dönemdeki adanmışlığı ile birleştirip uzun süre devam ettirirse hepimizi -beklentisi yüksek olanları bile- şaşırtacak yerlere gelebilir.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 17:12:56 Gönderen: dincerorc »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #308 : 07 Haziran 2017, 17:56:18 »
dinçer şaka mı yapıyon kurban olduğum
Cedi ne koydu misal üzerine

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #309 : 07 Haziran 2017, 18:31:42 »
Obradoviç'in Yunan kazma oyunculardan ne kadar faydalı oyuncular yaptığını, Efes'in gönderdiği Ahmet'ten milli takım pivotu (seçilemiyor biliyorum ama o seviyede) çıkardığını düşününce o yetenekleri ile Egehan en azından düzenli bir rotasyon oyuncusu olabilir. Aşamayacağı tek engel ayaklarının çabuk olmaması bence. Berk'ten ise ne olur bilmiyorum, saman alevi gibi sekanslar dışında neredeyse 4 yıldır aynı noktada.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #310 : 07 Haziran 2017, 20:34:45 »
Sanırım Ahmet milli takımda oynayabilecek

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #311 : 08 Haziran 2017, 10:19:26 »
Cem iş dönüp dolaşıp oturmuş takım ve ne yaptığını rol/görev dağılımı anlamında bilen oyuncularla oynamaya dayanıyor.

İlk senelerine göre daha istikrarlı şut atıyor, içeri girerken daha sağlam basıyor ve bitirmeye gidiyor. Bunlar da hep fark yaratan beceriler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #312 : 08 Haziran 2017, 10:43:31 »
Cem iş dönüp dolaşıp oturmuş takım ve ne yaptığını rol/görev dağılımı anlamında bilen oyuncularla oynamaya dayanıyor.

İlk senelerine göre daha istikrarlı şut atıyor, içeri girerken daha sağlam basıyor ve bitirmeye gidiyor. Bunlar da hep fark yaratan beceriler.

abi misal 3 sayılık yüzdesi geçen senenin 4 puan altına düşmüş
çok gariptir en yüksek 3 sayılık yüzdesi kariyerinin ilk euroleague sezonında var % 51
sonra % 30 sonra % 38 bu sene de % 34

keza 2 sayılık yüzdesi de %47 seviyesine gerilemiş

çok bariz Cedi'nin olduğu yerde sektiğini düşünüyorum

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #313 : 08 Haziran 2017, 11:03:15 »
abi misal 3 sayılık yüzdesi geçen senenin 4 puan altına düşmüş
çok gariptir en yüksek 3 sayılık yüzdesi kariyerinin ilk euroleague sezonında var % 51
sonra % 30 sonra % 38 bu sene de % 34

keza 2 sayılık yüzdesi de %47 seviyesine gerilemiş

çok bariz Cedi'nin olduğu yerde sektiğini düşünüyorum
Cem oyun kurucusu kadar oynar Cedi gibi oyuncular .... Sana gelisiminin durdugu konusunda kesinlikle katiliyorum.

Oyuncu kisiligi olarak Cedi ve Datome yi cok benzetiyorum .... Gorev adami ve gerekmedikce sorumuluk icin ortaya atlamayan tipler ikside...

Cedi nin ilk Euroleague sezonunda oynadigi oyunla en buyuk farki Efes in kendi ve Huertel ...
Oncelikle Cedi hizli hucumda cok etkili (hep omer e benzetiyordum bu konu da) ... Bu efeste savunma ve rebound yok ki; top kapip hizli hucuma cikma olsun ....
Herkez el uzeri sut cekiyor, bos sut yok bibi ... 50 metreden sutlarin hepsi ....
Ayrica cizili oyunlarin hepsi Huertel Granger icin gibi....

Beter olsunlar ayri ... ama sanki Cedi duzeni iyi bir takimda bence is gorur, iyi bir cark olabilir ... ve ancak oyle takimlarda kendini gelistirebilir.... Bence acilen ayrilmasi lazim Efesten, butce sikintilari da varken.... Gecen sene bize gelseydi bu sene Doncic ile cekisirdi odul icin ...

PS:
1-Bogdan olamaz bence de, yani sakin dunya yildizi olmasini bekliyormusum gibi anlasilmasin yazdiklarim ....
2-Sadece Cedi degil Samet te o takim da kendini harciyor ... cok yanlis tercih yapti....

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #314 : 08 Haziran 2017, 13:03:16 »
İstatistiklerinden bihaberdim, teşekkür ederim Cem. Daha hırçın dalıyor içeri, bu sayede kendi şutunu daha rahat yaratıyor. Şut attığı yerleri de daha iyi seçtiğini düşündüğüm için, sorsan "bence yüzdesi de yükselmiştir" derdim ama değilmiş. Yanılmışım.

Fikrimi bir varsayımla anlatmaya çalışayım, Cedi bizde olsa çok daha etkili olmaz mı? Ve de bizim rotasyona girmez mi sence? Mesela Muhammed Ali ile aynı anda sahada oynasa, onu da rahatlatmaz mı? Ya da Sloukas ile sahada olduğunda daha net pozisyon kullanıp şu anda olduğundan çok daha başka bir boyuta gelme ihtimali nedir sana göre? Birlikte oynadığı müptezel hem kendini, hem de Cedi ve çok daha iyi olabilecek birkaç kişiyi daha aşağı çekiyor.