Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290522 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #495 : 20 Haziran 2017, 19:59:33 »
Sinan Güler ekstra yabancı oyuncu etkisi yapacak kalite ve tecrübede.Alınmasını çok isterim.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #496 : 20 Haziran 2017, 20:14:11 »
Sinan Güler ekstra yabancı oyuncu etkisi yapacak kalite ve tecrübede.Alınmasını çok isterim.
Dediğinize katılıyorum, Pozisyonları farklı ama bence en az nunnally kadar katkı sağlar. Çalışkan efendi işini bu oyunu seven bi adam. Çok istikrarlı olmasa da fena olmayan bi şutu var, penetresi var, gs deki yokluktan uzun süreler guard oynadığı için oyuna yön verme oyun görüşü özellikleri de fena değil. Zaten eğer gercekten ilgimiz varsa sinan akıllı adamdır efes i değil bizi sececektir.
 Bence bitek biraz savunma yönü eksik kalıyo ki, savunmada Obradovic in işi, koçun eline gelip de savun yapmayan yapamayan yoktur heralde :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #497 : 20 Haziran 2017, 20:15:41 »
Udoh fizik olarak kısa kalıyor vesely nin patlayıcılığı nba ye daha uygun  bir de nba takımlarının hatırında sürekli sakatlık yaşayan biri olarak yer ediyor normal vesely istemleri yeni nba tarzına daha uygun

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #498 : 20 Haziran 2017, 20:32:09 »
Lauvergne ile ilgilenilmesi Vesely'nin gitmesi mi Melli'nin alternatifi anlamına mı geliyor?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #499 : 20 Haziran 2017, 20:45:42 »
Nunnaly'den memnun olan ve onun kalmasını isteyen tek ben miyim? :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #500 : 20 Haziran 2017, 20:50:17 »
Bütün esas isimlerin kaldığını varsayarak yazıyorum: Kadronun korunması durumunda, bizim esas yapmamız gereken hamle Dixon'ın üstünden yük alacak bir yerli gard. Bu sezon 70'in üzerinde forma giydi, yerli statüsünde oynadığı için ligde de dinlenme şansı bulamadı ve bu sebepten Euroleague normal sezonunun son maçlarında, maç sonlarında doğru kritik hatalar yaptı ve maç kaybetmemize sebep oldu. 20 yaşlarında da değil ki... Bu sezon kesinlikle geçen sezona göre Dixon'ın en az altı - yedi maç daha az oynamasını sağlayacak yerli bir gard şart. Bu anlamda Sinan gerçekten ilaç olur.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #501 : 20 Haziran 2017, 21:16:04 »
imkan olsa şampiyon karodan kimse gitmesin isterim en çok katkı vereninden en az katkı verenine

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #502 : 20 Haziran 2017, 21:38:31 »
Nunnaly'den memnun olan ve onun kalmasını isteyen tek ben miyim? :)
BSL'de Bogdan'dan sonra takımın en skorer 2. oyuncusu ve muazzam yüzdelerle yapmış bunu:
21.6 dk, 11.8 sayı (%58 ikilik, %57 üçlük, %86 faul)
Savunması zaten takımdaki en iyilerden.
EL'de ise yine yüksek yüzdeli üçlükleri(%45) ve savunması ile fena değildi.

Ben de kalmasını istiyorum.Yalnız turnikelerini biraz geliştirmesi lazım, içeriye güvensiz dalıyor bu da bitiriciliğini olumsuz etkiliyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #503 : 20 Haziran 2017, 22:02:53 »
Eurohoops der ki:

Sezonu Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Fenerbahçe’de iç transfer harekatı başlıyor.

Barış Hersek ile yeni bir sözleşme için sözlü anlaşmaya varan Fenerbahçe, üç yabancı oyuncusuna sözleşme uzatma teklifi götürecek.

Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas, Final Four canavarı Sırp forvet Nikola Kalinic ve final maçında düğümleri çözen İtalyan yıldız Gigi Datome…

Sezon içinde bu üç yıldızın takıma yaptığı katkıyı görmezden gelmeyen ve bu oyuncuların değerini iyi bilen Fenerbahçe üç yıldızına da önümüzdeki günlerde yeni sözleşme teklif edecek. Nikola Kalinic ve Kostas Sloukas’ın takımla olan kontratları devam etmesine rağmen (kontratlarında opsiyonlu son yıla giriliyor) Fenerbahçe bu oyuncuları daha uzun dönem kadroda tutmak istiyor.

Gigi Datome de kontratının opsiyonlu senesine giriyor ancak Datome’nin takımdan ayrılacağına yönelik genel kanının aksine Fenerbahçe İtalyan şutörü takımda tutmak için yeni bir sözleşme teklif edecek.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #504 : 20 Haziran 2017, 22:43:20 »
Lauvergne ile ilgilenilmesi Vesely'nin gitmesi mi Melli'nin alternatifi anlamına mı geliyor?
Joffrey pozisyon olarak 5 numara eğer bu söylenti doğruysa Vesely'nin gitme ihtimali içindir bu görüşme.Zaten takımda ahmet udoh ve vesely pivot görevinde..vesely veya udoh ayrılma ihtimali varsa bu transfer söylentisi o zaman mantıklı..yoksa bu üç adamda kalacaksa baska bir pivot eklemesi yapmazlar diye düşünüyorum

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #505 : 20 Haziran 2017, 22:43:53 »
Beklenildiği gibi ilk önce eldekileri tutmak üzerinden ilerliyoruz. Kalinic, sloukas daha yüksek maaş alıcağını düşünüyorum. Datome ise aldığını koruma üzerine hareket edicektir tahminimce. Üstüne bogdan kaldığı takdirde 1.3 falan oynamaz haklı olarak. Korkum o ki sponsorda olsa limite yaklaşıp nunnali gibi eksik yönlerimize çare olamayacak düşük profilli oyuncular alınması. Evet son 2 yıldır herşey mükemmel ama kesinlikle 1 kısa deliciye ihtiyacımız var. İstikrarlı şut atan 4'ü lüks bir şekilde melli'yi varsayarak kapattığımızı düşünüyorum. Evet avrupa'nın en iyisiyiz ama yerimizde sayamayız. Zirveye çıkmak kolay orada kalmak zor derler ya bizim için tam tersi. Yıllardır istediğimiz yere belki bir ara hayalinden bile vazgeçtiğimiz yere sabrederek geldik. Şimdi işin kolay kısmı başlıyor bana göre. Ama yerimizde durmadan gelişerek yapabiliriz bunu. Ben bunu yazıyorum ama zoc zaten en iyisini düşünmüştür. Bizimkiler laf ola beri gele.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #506 : 20 Haziran 2017, 22:48:51 »
Bildiğim kadarıyla Kostas ve Kalina'nın opsiyonları kulüpteydi. Bir tek Gigi'nin ki oyuncuda herhalde. (Yanılıyor da olabilirim. Bilen varsa düzeltebilir) Kalina ile sözleşme uzatılmasını kesin olarak hepimiz bekliyorduk zaten. Hatta ben son senesinin opsiyon olduğunu öğrenmeden önce de bu sezonki formunu göz önüne alınca sözleşmenin revize edilip, uzatılması gerektiğine inanıyordum. O yüzden kalacak olmasını ve sözleşmesinin uzatılacak olmasına seviniyorum. 3 yıllık bir sözleşme yaparlar herhalde.

Kostas ile ilgili görüşlerimi de daha önce burada birçok defa yazmıştım. Kendisini severim. 2017'nin başları itibariyle sanırım özel hayatıyla ilgili sorunlar nedeniyle çok ciddi konsantrasyon sorunu yaşadı. Umarım yaz dönemi bu olumsuzlukları kafasından atar ve gelecek sezona daha iyi odaklanır. 2-3 yıllık bir kontrat bekliyorum. Mevcut Avrupa Basketbolundaki oyuncu havuzunu ele alınca Kostas, 1 numara için önemli bir oyuncu. Toprağım benim :D

Kostas ile birlikte acaba gidecek mi denilen diğer isim de Gigi idi. Bizdeki ilk sezonundan sonra bu sezonki performansı biraz hayal kırıklığı oldu. Sezon boyunca çok dalgalanmalı performans ortaya koydu. Tabi ki bunda dirsek sakatlığıydı sanırım sezon başında geçirdiği operasyonunda etkisi olmuş olabilir. Kişiliği ve karakteriyle çok özel bir isim. Umarım makul bir rakamda anlaşılıp 2 yıllık yeni bir kontrat ile takımda kalır ressam. Seneye de Belgrat'ta sakalları keseceğiz daha.. :D
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #507 : 20 Haziran 2017, 23:07:40 »
clyburn cska yapmış şutu baya sorunlu (bize karşı acayip yüzdelerle oynadığı maçlar dışında felaket attı) real maçında sürekli kaçırdıkça mental olarak düştü baya bize gelmediğine sevindim. Daha önünde baya uzun bir yol var bence birkaç basamak atlaması için şutunu en azından boş bırakılmayacak kadar geliştirirse fark yaratır ama kısa vadede zor bence

CSKA icin cok iyi hamle olmus bence.
ellerinde olmayan bir oyuncu tipiydi.
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #508 : 20 Haziran 2017, 23:20:40 »
Joffrey pozisyon olarak 5 numara eğer bu söylenti doğruysa Vesely'nin gitme ihtimali içindir bu görüşme.Zaten takımda ahmet udoh ve vesely pivot görevinde..vesely veya udoh ayrılma ihtimali varsa bu transfer söylentisi o zaman mantıklı..yoksa bu üç adamda kalacaksa baska bir pivot eklemesi yapmazlar diye düşünüyorum
joffreey tam 5 dememek lazım bence o da veysel gibi mobil uzun
hem 4 hem de 5 den süre alabiliyor
olur da VEysel giderse alabilirsek çok çok iyi olur ama umarım veysel gitmez tabi ki

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #509 : 20 Haziran 2017, 23:42:50 »
joffreey tam 5 dememek lazım bence o da veysel gibi mobil uzun
hem 4 hem de 5 den süre alabiliyor
olur da VEysel giderse alabilirsek çok çok iyi olur ama umarım veysel gitmez tabi ki
haklısın abi ..cok macını izledim Joffreyin videolardan da baktım bileği cok sağlam 3 sayı tehlikesi de var..ins vesely kalır ama eğer bu söylenti gerçekleşirse cok aratmaz vesely'i bence