Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #570 : 22 Haziran 2017, 01:50:25 »
Yok hocam. Jordan'ı istemem. Başkalarından rol çalardı. Bir defa Udoh - Vesely ikilisi hücumda pert olurdu. Jordan'ın all-star seviyesinde bir pivotla oynamışlığı var mı? Yok. Oysa Nunnaly öyle mi? Her pozisyonun iyileriyle uyum içinde... Onun oynadığı kadrodan Udoh MVP çıkıyor. Oysa Jordan'lı kadroda bir uzunun MVP olma şansı yok. ;D

Hahahah koptum :)

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #571 : 22 Haziran 2017, 02:44:25 »
Takımdan Barıs,Sloukas,Antic,Berk gitmesini istedigim isimlerdi.Herhalde hepsi kalacak.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #572 : 22 Haziran 2017, 03:25:40 »
Ne demiştik yine güzel bir ramazan gecesi "Bu takıma elit bit guard şart oğlu şart" :)

Bogdan gider, uzunlardan da birini nba ye kaptırıp ikiz kulelerin uyumu bozulursa iste o zaman bu takıma;
Elit bir guard şart oğlu şart oğlu şart olur..

Burada da bulunsun..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #573 : 22 Haziran 2017, 07:36:24 »
En büyük transfer şu olur: Sadece Berk-Sinan değişikliği ile bütün kadroyu korumak.
Bunun üstüne yapılacak hiçbir hamle takımı daha üst seviyeye çıkarmaz. Tabii Datome - Kevin Durant takası yapmayacak isek...
Oyuncu kaybedersek bizi TAKIM OLARAK geçen sezonun üstüne çıkaracak bir hamle göremiyorum. Mesela Nunnaly... En güzel tarafı, kimseden rol çalmayışı idi. Bu bakımdan kusursuz bir altıncı adamdır. Ne 5 dakika rol almayı sorun eder, ne de o müthiş skor potansiyeline rağmen attığı şut sayısını... Onun varlığı kendi pozisyonundaki hiç kimseyi huzursuz etmez. Her koç böyle bir altıncı adam ister; ama her koç...
Bizim takımın büyüklüğü burada, herkesin kendi rolü içinde yıldız olmaya bakmasındaydı. Çünkü bu rol çalma işi bir kişi de bile başlasa, zamanla bütün takıma yayılır.

Antic in rolüne Melli yi alıp, Bennet in rolüne de Antic i kaydırabilirsek de güzel olur.
Tabi Melli gibi bir oyuncu geldiğinde rotasyon Antic e göre daha farklı olur ama bunun bizim lehimize olacağını düşünüyorum. Ligdeki bazı maçlarda Vesely-Udoh beraber bile dinlendirilebilir bu durumda. Melli-Ahmet-Kalinic-Datome ligin yarısına yeter de artar bile.

Melli ismi geçiyor çoğunlukla ama ben Singleton da uyar bize diye düşünüyorum. Yukarıda Melli yazan yere Singleton da yazsak olur.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #574 : 22 Haziran 2017, 07:45:09 »
Antic bu takımın ruhani lideri... Sanırım onun şampiyonluktaki katkısını en iyi takdir eden isim, bizzat şampiyonluğun mimarı Obradovic olacaktır.

Hangi isim olursa olsun; takımın GENLERİYLE oynamayı gerektirecek kimseyi istemem; elbette mevcut kadroyu korumak şartıyla... Hele Singleton bildiğin gen değişimi olur, hormonlanırız.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #575 : 22 Haziran 2017, 10:14:43 »
gigi ile 3 senelik anlaşmışız  inşallah eski haline döner sakatlıklarından kurtulmuş bir şekilde tekrar 2 sene önceki gibi oynar. Bence aldığı ücrette düşme olmuştur muhakkak yeni sözleşme imzalanırken koç kalmasını istiyorsa bize güvenmek düşer

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #576 : 22 Haziran 2017, 10:19:40 »
Henüz teklif aşamasındaymış datome nin yeni kontratı 2+1 şeklinde planlanıyomuş ama bi süpriz olmazsa kabul eder devam eder zaten, kaynak da italyan medyasıymış la gazette dello sport sanırım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 10:44:58 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
« Yanıtla #577 : 22 Haziran 2017, 11:16:21 »
Dikkat edersen, Berk - Sinan degisikliginden bahsediyor.  Berk gibi bir oyuncunun yerine Sinan gelirse, ciddi anlamda takima seviye atlatir. 
atlayacak seviye kaldı mı ?

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #578 : 22 Haziran 2017, 11:38:05 »
ismail şenol un şimdi yazdığı 2 tweetten datome için teklif olmadığı fikrini çıkardım ben sanki 

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #579 : 22 Haziran 2017, 11:43:54 »
dixon suloukas
bogdan sinan melih
kalinic datome nunnally
melli antic furkan aldemir (gönül isterdi buraya nemanja bjelica yazmak ama zor :)
udoh vesely ahmet

bogdan giderse wannameker, vesely giderse singleton u alsak bence güzel olur.

birde ekstra  dzanan musa gibi pontansiyel bogdan olabilcek bir genç güzel olur. ama bu genç sadece alt takımda değil as takımda rol almış ciddi potansiyeli olan oyuncu olması lazım. bu kadar tecrübe akan bi takımdan faydalanabilecek gençlerde lazım. hoca bu sene rotasyon genişlerse daha rahat diğer oyunculara süre verebilir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #580 : 22 Haziran 2017, 11:45:56 »
atlayacak seviye kaldı mı ?

Taraftar cildirdi, NBA istiyor...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #581 : 22 Haziran 2017, 12:04:49 »
Taraftar cildirdi, NBA istiyor...
Götümüz kalktı diyosun yani

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #582 : 22 Haziran 2017, 12:08:12 »
İsmail Şenol'un yazdıkları arasında bir cümle çok dikkat çekici; "başka takımlarla pazarlık yapmak için..." diyor. Genel olarak baktığımızda sanki Datome ile sözleşme yenilenmeyecekmiş gibi bir izlenim uyandı bende.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #583 : 22 Haziran 2017, 12:39:50 »
Götümüz kalktı diyosun yani

Insan tabiati...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #584 : 22 Haziran 2017, 13:36:04 »