"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen volkan abi zeki oyuncular cidden. Mutlaka B c planlarımız hazırdır
Sinan yerine Can Maxim Mutaf'ı alalım.Tanjevic zamanında 1 numarada oynuyordu.Sinan kadar 1 numara oynar.Savunmasını geliştirdi,hücum repertuarına içeri drive etmeyi ekledi,Sinan'dan daha genç,mevcut takım bozulmazsa Maxim-Melli takviyeleri yeter.
Bu sabah Chemedya'nın youtube yayınına denk geldim. Orada basketbolda transfer için henüz girişimlerin başlamadığını söyledi. Genel olarak durum şöyle imiş;- Kombine satışları için yönetim 7500 barajı koymuş. 7500'e kadar satışlar devam edecek, burakama ulaşıldıktan sonra satışlar kesilecekmiş.- Yönetim koç ile görüşme yapmış. Koç öncelikli olarak Jan, Ekpe ve Bogdan'ın durumunun netleşmesini bekleyelim demiş. NBA draftlarının ardından tahmini olarak 1-15 temmuz arası bu 3 oyuncunun durumu netleşecekmiş.- Datome'nin kadroda tutulmasına karar verildi. Melli transferi olmayacak dedi. Yöneticilerle konuştum, Melli şu anda gündemimizde yok dediler diye de ekledi.Basketbol kısmı için dakika aralığı; 8:55-10:40https://www.youtube.com/watch?v=pRM3Pw_tF7E
kim 1 numara oynar.. drive eder..hocam emin misin can maxim'den bahsettiğinden...
1 numarada hüsran oldu tamamen ikiye kaydı sonra..2 numarada katkı verir ama banvitte falan be abi..efes'te bile oynayamamış adam bu takımda hiç yapamaz...
ne çabuk unutuyoruz kenanı kasten sakatladığını
Ben unutmadım. O sakatlık sonrası basın toplantısında ateş püsküren Obradovic'in de unuttuğunu sanmam. Böyle ahlâksız birisini de kapıdan içeri sokacağını sanmam.