Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290915 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #615 : 23 Haziran 2017, 19:46:54 »
Aynen volkan abi zeki oyuncular cidden.
Mutlaka B c planlarımız hazırdır

Kesin ama NBA'deki açlar bize kimi bırakır..NBDL'yi geliştirip oynamayanları oraya yollayacaklardı... adamlar köpekbalığından beter...o yüzden 3er yıllık sözleşmeler de çok iyi kadro korunacak   

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #616 : 24 Haziran 2017, 19:41:40 »
Bir Sinan dır gidiyor. Sinan Guler mi?
Bize gelirmi ki?
Özellikle ligimizde yerli oynatarak dinlenme fırsatı verilmesi gerekir.Bjk de özellikle 3 kişiden iyi verim aldılar . Serdar alt yapıdan mı? Barışla tekrar anlaşma yapılmasına şaşırdım. Kenan'ı bir ara kiralık olarak vermiştik, sonradanda tamamen vazgeçtik , nedenini bilen varmi? Berk resmen yerinde saydı.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 19:43:31 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı Damircan

• Üye
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #617 : 24 Haziran 2017, 20:26:21 »
Neden kimse yazmıyor herkes tatilde mi:)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #618 : 25 Haziran 2017, 13:52:11 »
iyi bayramlar herkese..
Real Madrid Melli haberleri var bu sınırlı piyasada transfer yapmak da zor
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 13:59:41 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #619 : 25 Haziran 2017, 16:02:11 »
Sinan yerine Can Maxim Mutaf'ı alalım.Tanjevic zamanında 1 numarada oynuyordu.Sinan kadar 1 numara oynar.Savunmasını geliştirdi,hücum repertuarına içeri drive etmeyi ekledi,Sinan'dan daha genç,mevcut takım bozulmazsa Maxim-Melli takviyeleri yeter.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #620 : 25 Haziran 2017, 17:57:27 »
Sinan yerine Can Maxim Mutaf'ı alalım.Tanjevic zamanında 1 numarada oynuyordu.Sinan kadar 1 numara oynar.Savunmasını geliştirdi,hücum repertuarına içeri drive etmeyi ekledi,Sinan'dan daha genç,mevcut takım bozulmazsa Maxim-Melli takviyeleri yeter.

kim 1 numara oynar.. drive eder..hocam emin misin can maxim'den bahsettiğinden...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #621 : 25 Haziran 2017, 18:38:32 »
Bu sabah Chemedya'nın youtube yayınına denk geldim. Orada basketbolda transfer için henüz girişimlerin başlamadığını söyledi. Genel olarak durum şöyle imiş;

- Kombine satışları için yönetim 7500 barajı koymuş. 7500'e kadar satışlar devam edecek, burakama ulaşıldıktan sonra satışlar kesilecekmiş.
- Yönetim koç ile görüşme yapmış. Koç öncelikli olarak Jan, Ekpe ve Bogdan'ın durumunun netleşmesini bekleyelim demiş. NBA draftlarının ardından tahmini olarak 1-15 temmuz arası bu 3 oyuncunun durumu netleşecekmiş.
- Datome'nin kadroda tutulmasına karar verildi. Melli transferi olmayacak dedi. Yöneticilerle konuştum, Melli şu anda gündemimizde yok dediler diye de ekledi.

Basketbol kısmı için dakika aralığı; 8:55-10:40
https://www.youtube.com/watch?v=pRM3Pw_tF7E

Bir süredir Lauvergne'nin Melli'den önce birinci hedef olduğu konuşuluyor. Malum Hoca Partizan geçmişi olan ve NBA hüsranını yaşamış oyuncuları sever :)

• Üye
« Yanıtla #622 : 25 Haziran 2017, 19:04:51 »
kim 1 numara oynar.. drive eder..hocam emin misin can maxim'den bahsettiğinden...
Abi,Tanjevic ve Spajiha Maxim'e süre verdikleri zaman 1 numarada oynatıyorlardı,hatta Spajiha Cibona ve Cholet maçlarında 1 oynatmıştı.Drive dediysekte Bo McCalebb gibi demedim,Melih gibi yavaş yavaş repertuar oluşturma aşamasında

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #623 : 25 Haziran 2017, 19:41:04 »
1 numarada hüsran oldu tamamen ikiye kaydı sonra..2 numarada katkı verir ama banvitte falan be abi..efes'te bile oynayamamış adam bu takımda hiç yapamaz...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #624 : 25 Haziran 2017, 19:48:27 »
Bu sabah Chemedya'nın youtube yayınına denk geldim. Orada basketbolda transfer için henüz girişimlerin başlamadığını söyledi. Genel olarak durum şöyle imiş;

- Kombine satışları için yönetim 7500 barajı koymuş. 7500'e kadar satışlar devam edecek, burakama ulaşıldıktan sonra satışlar kesilecekmiş.
- Yönetim koç ile görüşme yapmış. Koç öncelikli olarak Jan, Ekpe ve Bogdan'ın durumunun netleşmesini bekleyelim demiş. NBA draftlarının ardından tahmini olarak 1-15 temmuz arası bu 3 oyuncunun durumu netleşecekmiş.
- Datome'nin kadroda tutulmasına karar verildi. Melli transferi olmayacak dedi. Yöneticilerle konuştum, Melli şu anda gündemimizde yok dediler diye de ekledi.

Basketbol kısmı için dakika aralığı; 8:55-10:40
https://www.youtube.com/watch?v=pRM3Pw_tF7E

yöneticiler dediği mahmut uslu..ayrıca transferleri yapan Gherardini...O da obra'ya söylüyor..yani Melli ile ilgili veya bir başkası ile ilgili gelişmeleri bilenler sadec Gherardini ile Obra..Ha Uslu Wanamaker'ın imza attığını da söyledi ama hala ses yok..o yüzden pek bakmayın bunlara

• Üye
« Yanıtla #625 : 25 Haziran 2017, 20:09:40 »
1 numarada hüsran oldu tamamen ikiye kaydı sonra..2 numarada katkı verir ama banvitte falan be abi..efes'te bile oynayamamış adam bu takımda hiç yapamaz...
Abi Efes'te fena değildi,sonlarda Perasovic oynatmadı,çift oyun kurucu oynayacağım diye,Obradovic Nunnally hatta Melh'e bile zaman zaman 1 numarada süre verip oyun kuruculuğu az buçuk öğretti,aynısını rahatlıkla Maxim'e yapabilir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #626 : 25 Haziran 2017, 21:04:02 »
ne çabuk unutuyoruz kenanı kasten sakatladığını
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 21:05:29 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #627 : 25 Haziran 2017, 21:35:45 »
ne çabuk unutuyoruz kenanı kasten sakatladığını

Ben unutmadım. O sakatlık sonrası basın toplantısında ateş püsküren Obradovic'in de unuttuğunu sanmam. Böyle ahlâksız birisini de kapıdan içeri sokacağını sanmam.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #628 : 25 Haziran 2017, 22:55:15 »
Ben unutmadım. O sakatlık sonrası basın toplantısında ateş püsküren Obradovic'in de unuttuğunu sanmam. Böyle ahlâksız birisini de kapıdan içeri sokacağını sanmam.
o sakatlık birçok şeyi mahvetmişti obradoviç'in o günkü basın toplantısı hala aklımdan gitmiyor

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #629 : 26 Haziran 2017, 00:19:13 »
Kenan sipahi olayını kaçırmışım ben neler yaşandı ki açıklar mısınız