Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291025 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #675 : 28 Haziran 2017, 12:16:35 »
heyecana gerek yok 4-0 bitsin gene...
onun yerine nba'in basına taslar dussun...gun yuzu gormesinler...paraları bitsin..sefil olsunlar..
AMIIIIIIIIIN
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #676 : 28 Haziran 2017, 14:04:20 »
Sırbistan sitesi Kurir, Bogdan'ın Kings ile 3 yıllık toplam 30M $'a sözleşme imzalayacağını yazmış.

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/2871185/kurir-saznaje-bogdan-bogdanovic-u-nba-za-30-miliona-dolara
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 14:09:32 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #677 : 28 Haziran 2017, 14:24:46 »
gitmiş bizimki be..kız arkadaşım terkettiğinde bu kadar üzülmemiştim...neyse yolu açık olsun sapına kadar oynadı formanın hakkını verdi

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #678 : 28 Haziran 2017, 14:27:14 »
Hala resmi açıklama olmadan çıkan haberlere inanmak içimden gelmiyo. Ama umarım temmuzun ortalarına sarkmaz bizim nba cilerimizin durumu, bizde önümüze bakalım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #679 : 28 Haziran 2017, 14:38:57 »
Wanamaker istiyoruz ama o istemiyor diye duydum. Wanamaker mutlaka nba istiyormuş
Anasının şeyine kadar

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #680 : 28 Haziran 2017, 14:39:49 »
Keşke kadro korunsa ama gitmek isteyeni de zorla tutacak değiliz. Yolları bahtları açık olsun. Burada oynadıkları süre boyunca formanın hakkını fazlasıyla verdiler. Ter akıttılar, mücadele ettiler. Her zaman büyük bir gururla anacağız isimlerini. Bogdan'da giderse Vesely'de Fenerbahçe tarihinde özel yer alacak isimler. Kalsalar bu kulübün efsanesi olacaklardı. İleri de formaları arenanın kirişlerine asılacaktı. Kararlarına saygı duymak boynumuzun borcu. Bizi NBA'de temsil edecek yeni lejyonerlerimiz olurlar. Gururla başarılı olmalarını ister, destekleriz.

Ama gideceklerse kararlarını zaman kaybetmeden vermeleri gerek. Yok önce NBA'le bir görüşeyim, para konusunu netleştireyim istediğimi alırsam giderim, alamazsam kalırım düşüncesi bize zarar verir. Koçu ve Fenerbahçe'yi bekletmek, oyalamak onlarında haddi değil. İnşallah 1 Temmuz günü her şey netleşir. Gidenin arkasından el sallar, göz yaşı dökeriz. Ama uçak kalktı mı da koça şükredip gelecek sezonun kadrosuna güvenmeye, gelecek isimlere kol kanat germeye devam ederiz.

Her ikisinden benim bir taraftar olarak tek istediğim, net kararlarını geciktirmeden versinler. Başka bir şey istemiyorum. Gidenin yeri elbette dolacak. Allah Obradovic hocama sağlık ve uzun ömür versin. ZOC varsa gam yok bize..
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 14:44:13 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #681 : 28 Haziran 2017, 15:36:27 »
Beklenen oldu... Hayaller gerçekleşmedi...

SPORTANDO ya göre;
Bogdan Bogdanovic reportedly agreed to a three-year $30 mln deal with the Kings
According to Serbian media, the deal is done...

PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #682 : 28 Haziran 2017, 16:02:32 »
Bogdanovic yerine umarım wanamaker gelmez ve NBA'den falan başka bir çözüm bulurlar. Hiç sevmiyorum kendisini ayrıca savunmada her pozisyonda adam değiştiğimizi düşünürsek, hem boyu kısa hem de maciulis kurbanov vs gibi 3 numalarla eşleşmesi mümkün değil. Bogdan kalinic savunmada adam değiştiklerinde hiç fark etmiyordu mesela.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #683 : 28 Haziran 2017, 16:08:50 »
Bence birebir bogdanın yerine rolüne göre oyuncu arayışı olmaz, tabi tamamen tahminim. Zaten bogdanın gitme ihtimali çok çok önceden biliniyodu ve ona göre muhakkak planlar alternatifler hazırdır. Yani gelecek bi xxxxx oyuncu için bogdan bundan daha skorerdi ya da daha iyi savunmacıydı daha iyi oyun kurardı vs demek çok mantıklı olmaz, muhtemelen farklı rollerde planlarda oyun ve oyuncular görücez bogdan ayrılınca...

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #684 : 28 Haziran 2017, 16:27:42 »
Bana teo veya serroddan biri gelecekmis gibi geliyor ama sadece bir his.
Aynı his bende de var.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı damir12

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #685 : 28 Haziran 2017, 17:35:33 »
Bogdanovic yerine umarım wanamaker gelmez ve NBA'den falan başka bir çözüm bulurlar. Hiç sevmiyorum kendisini ayrıca savunmada her pozisyonda adam değiştiğimizi düşünürsek, hem boyu kısa hem de maciulis kurbanov vs gibi 3 numalarla eşleşmesi mümkün değil. Bogdan kalinic savunmada adam değiştiklerinde hiç fark etmiyordu mesela.

Wanamaker 2 numara için bir nebze kısa kalabilir ama çok güçlüdür, özellikle de üst vücudu. mesela bir pozisyonda othello hunter'ın arkasında çok sağlam durduğunu hatırlıyorum, switchlerde problem yaşatacağını sanmıyorum. bogdan'a göre eksileri oyun zekası ve onun kadar iyi şutör olmayışıdır.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #686 : 28 Haziran 2017, 19:11:38 »
valla dostlar; ben önümüzdeki sezon geniş rotasyon olması taraftarıyım. önceki iki sezonda yaşadığımız sıkıntılar malumunuz  sakatlıklar sebebiyle. bu sezon da sakatlık sorununu fazlasıyla yaşadık ama şansımız çeyrek finalller+final four'a sağlıklı girmemiz oldu. dar rotasyonda ki sakatlık riski sebebiyle yer doldurulamama riskine girilmez umarım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #687 : 28 Haziran 2017, 20:28:45 »
Bence birebir bogdanın yerine rolüne göre oyuncu arayışı olmaz, tabi tamamen tahminim. Zaten bogdanın gitme ihtimali çok çok önceden biliniyodu ve ona göre muhakkak planlar alternatifler hazırdır. Yani gelecek bi xxxxx oyuncu için bogdan bundan daha skorerdi ya da daha iyi savunmacıydı daha iyi oyun kurardı vs demek çok mantıklı olmaz, muhtemelen farklı rollerde planlarda oyun ve oyuncular görücez bogdan ayrılınca...

Aynen nasıl Bjelica varken ona göre bir oyun planımız vardı şimdi de Bogdan giderse gelecek oyuncu ve oyunculara göre bir oyun planı yapacaktır ama temel olarak iki uzun kalır ve yanına Melli de kesinleşir ise o zaman uzunlar tarafında aşırı dominant oluruz

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #688 : 28 Haziran 2017, 20:58:49 »
Aynen nasıl Bjelica varken ona göre bir oyun planımız vardı şimdi de Bogdan giderse gelecek oyuncu ve oyunculara göre bir oyun planı yapacaktır ama temel olarak iki uzun kalır ve yanına Melli de kesinleşir ise o zaman uzunlar tarafında aşırı dominant oluruz

Bana da melli'nin geliş sebebi tamamen bogdanovice bağlı şeklinde düşündürdü bu yorum.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #689 : 28 Haziran 2017, 23:55:48 »
Eurohoopsa göre bogi ye 3 yıl İçin 36m dolar veriyorlarmış
İmza 6 Temmuz'da olacakmış

Bu arada wannamaker da skime kadar gelsin aq

Zaten salak olduğu geçen seneden belliydi. Seni Obra istiyor, şampiyonluğun en büyük adayına gelmek yerine bir bok olmayacağı belli daçkayı tercih ediyorsun
CV de EL şampiyonluğu yazacak, sonrasında zaten çok daha iyi kazanma şansın olacak
Aq salağı skime kadar yolu var
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 23:56:22 Gönderen: colossus35 »