Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291189 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #750 : 29 Haziran 2017, 17:57:32 »
sözleşmesi var babuş nasıl gelecek :)

NBA'de sözleşmeler çok çabuk yırtılabiliyor be Cem...kulüp elden çıkarmak falan istiyosa oyuncu da artık avrupa bana daha uygun diyosa iş biter

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #751 : 29 Haziran 2017, 17:59:06 »
Abi şimdi yeni de evlendi falan belki yenge istemiyordur Rusya'yı bilemiyorum :)
moskova güzel kent ama soğuk..rusya sıkıntılı yer uzun deplasman yolculukları vs. vs...teodosic zaten parayı gömdü bundan sonrası 1-2 milyon dolara bakmaz

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #752 : 29 Haziran 2017, 18:20:20 »
Ya teodosic looser lafı cidden bana çok saçma geliyor. Teodosic looser falan değil. her yıl f4 oynayan takımın yıldızı ve milli takımda her turnuvada yarı final veya final oynayan adama looser demek ne bileyim. İddaa ediyorum bu sene f4 kaybetsek bogdan içinde başlayacaktı. Dünya kupası finalinde amerika'ya da kaybettiler sonuçta. Valla örnek verecek olursak looser kavramı  bojan bogdanovic gibi oyuncuların tam karşılığıdır. büyük maçlarda sinen yarı final ve final göremeyen adamlar baş altı takımlara mermileri boşaltıp üst düzey rakiplere kuzu gibi olan. Bojan'ı sevmediğimden değil tarzı üzerinden söylüyorum. Hadi teo looser olsun başında avrupa'nın gördüğü en büyük winner var hiç dert olmaz. Bu takım bu taraftar teo, rodriguez gibi oyunculardan bir tane hakediyor artık. Artık hocamın elinde olmuş oyuncu istiyorum umarım onlarda bizi ister

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #753 : 29 Haziran 2017, 18:36:59 »
aslında looser ile winner arasında da ince bir çizgi var..misal teo son oly maçındaki o şutu soksaydı kahramandı, kaçırdı looser oldu..aslında çok oyuncu orda toptan kaçar...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #754 : 29 Haziran 2017, 18:39:16 »
Teo su anda Avrupa'nın en iyi oyun kurucusu bence.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #755 : 29 Haziran 2017, 18:47:04 »
aslında looser ile winner arasında da ince bir çizgi var..misal teo son oly maçındaki o şutu soksaydı kahramandı, kaçırdı looser oldu..aslında çok oyuncu orda toptan kaçar...

Maçı zaten oraya tek başına getiren adam oydu 1 dakika önce eşitliği sağlayan 3 lüğü attı.yanılmıyorsam 23 sayıdaydı o topu teo atmayacaktı kim atıcak attı girmedi. Spikerler falan da aynı yine teodosic yine bilmem ne algıdan başka bişey değil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #756 : 29 Haziran 2017, 18:50:58 »
NBA'de sözleşmeler çok çabuk yırtılabiliyor be Cem...kulüp elden çıkarmak falan istiyosa oyuncu da artık avrupa bana daha uygun diyosa iş biter
niye elden çıkartsın abi zaten Charlotte'den Atlanta'ya takaslandı ve Nbade ciddi pazarı var adamın, avrupaya düşme ihtimali bence yok olsun senden özür dilerim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #757 : 29 Haziran 2017, 18:52:10 »
Looser değil loser ;)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #758 : 29 Haziran 2017, 18:55:48 »
be luuzır dıye okuyom ondan looser yazıyom..arkansasta böyle konuşyulur

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #759 : 29 Haziran 2017, 18:56:41 »
niye elden çıkartsın abi zaten Charlotte'den Atlanta'ya takaslandı ve Nbade ciddi pazarı var adamın, avrupaya düşme ihtimali bence yok olsun senden özür dilerim

valla cem geçen hafta ispanyollar yazdı bugün yönetici söyledi..ne diyim..sen de haklısın ama adamın dediği o işte

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #760 : 29 Haziran 2017, 20:09:31 »
Llull ve Teo'dan biri (hatta ikisi  :) ) gelir inşallah. Bogi nin gidişine de resmi olarak açıklanmadan inanmıyorum,  umarım 1 sene daha kalır.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #761 : 29 Haziran 2017, 21:34:45 »
Habire yazıyorum ama Bogdanovic ile ilgili kulüpten gelen bilgiyi paylaşayım. Başkan açık çek teklif etmiş Avrupa'nın en pahalı oyuncusu olsun istediği rakamı yazsın demiş.. Bogi de gelecek planlarını yaptığını ve 4-5 yıl oynadıktan sonra tekrar bize dönmek istediğini söylemiş,  bizimkiler yine de umutlular kalacağına yüzde 51-49 diyolar...
teo için kesin yok dendi
Llull için ise cevaplar geçiştirildi-)))))))))))   
Abi senin şu yazdıklarının aynısını Ntvspor haber olarak girmiş.
Ya sen Ntvspor da çalışıyosun,ya ikinizin de konuştuğu kişiler aynı,yada burayı takip edip direk kopayaka yapıştır yapmışlar:)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #762 : 29 Haziran 2017, 22:41:30 »
Şu loser olayı çok abartıldı. Obradovic öyle bir adam ki tarihin en dominant şampiyonluğunu getirdi bizim gibi final sıkıntısı olan takıma. Teodosic loser olsa kaç yazar? Eğer gelirse domina diye cağrılır.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #763 : 29 Haziran 2017, 22:58:03 »
Teodosic'in asıl sorunu winner ya da loser olması değil aslında. Farklı bir şey... Yani artık adına vurdumduymaz mı desek, gamsız mı desek, deli mi desek, çılgın mı desek bilemiyorum.

Şöyle son oynadıkları Olympiakos maçının sonuna tekrar baktım da cidden hiçbir akla, hiçbir mantığa, hiçbir vicdana sığmaz yaptığı. 77-79 geridesin, ribaundu almışsın, daha 15 saniye var, koştur koştur getirip daha 10 saniye varken dengesiz bir üçlük yollayıp resmen rakibe hediye ediyorsun maçı.

Alamadığımız bir ribaundu bile 1 sene dert ettik biz. Şu yaptığını bizde yapsa Sırbistan'a kadar kovalardık onu. Beni asıl şaşırtan o yaptığı sorumsuzluğun çok fazla konuşulmaması oldu. Hatta 2 gün sonra Real'e karşı gazozuna maçta 2 tane üçlük yolladı diye spikerler hemen "Teodosic kaldığı yerden devam ediyor!!!" demeye başladılar. İzlerken "hadi be ordan" dediğimi net hatırlıyorum. Bazı oyuncuların medyatik yönü çok kuvvetli gerçekten. Böyle bir şey cidden var yani.

Ama şunu da itiraf etmeliyim ki her şeye rağmen bu adamın adı bile iştahımı kabartıyor, ağzımı sulandırıyor resmen. Sanırım çoğumuz için de durum böyle. Ne diyelim gelir mi gelmez mi, uyar mı uymaz mı, koç ister mi istemez mi yorumsuz. Bu konular bizi aşar...

İşte bu da yediği o son nane. https://www.youtube.com/watch?v=BJKaY-_1VSg

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #764 : 30 Haziran 2017, 09:43:52 »
Doğuş ile yapılan anlaşmanın bugün başlayacak olması çok güzel planlanmış
Yarın nba transfer sezonu resmi olarak açılıyor
Bizimkilerde hemen öncesinde sponsorluğu resmileştiriyor

Kendi içinde güzel bir mesaj olduğunu düşünüyorum ya da bana öyle geliyor

Bence ne teo ne de llull gelir
Hedefin başka olduğunu düşünüyorum