Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 292994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1215 : 07 Temmuz 2017, 22:59:47 »
hangi Shved burada önemli
NBA'e gitmeden önceki Shved ise buyursun gelsin
NBa'den sonra Khimki'de 2 senedir izlediğimiz ise gelmesin
Çok yakından takip ettiğimi söyleyemem ama bu yıl iyiydi be abi :)
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1216 : 07 Temmuz 2017, 23:14:50 »
Attığı fotoğrafa ne diyorsun abi :) ilgimiz var mıdır sence?

Fotoğraf bu sanırım.. https://pbs.twimg.com/media/DEJhW2-XgAAH4nv.jpg

Geçen sezon Yordan Minchev ile 5 yıllık sözleşme yapılmıştı. Genç olarak kulüp ona yatırım yapacak gibi. Marinkovic'i bu sezon almamız pek mümkün olmayacaktır. Gelecek sezonlar için önemli bir hamle olabilir ama. Gerçi Madrid'te Donçiç'in yaptığı sıçramayı bizde de Marinkovic, Obra etkisiyle yapabilir. Önemli bir genç yetenek..

Dipnot: Bugünkü Türkiye maçında 24 sayıyla oynamış. (2/6 ikilik, 5/12 üçlük, 5/5 serbest atış)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1217 : 07 Temmuz 2017, 23:44:51 »
Çok yakından takip ettiğimi söyleyemem ama bu yıl iyiydi be abi :)
performansından ziyade oyun anlayışını kast ettim baba
bizim takımın ahenginin anasını sikmesi çok muhtemel bir oyuncu 2 senedir

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1218 : 08 Temmuz 2017, 00:27:33 »
Abi anlamsız bir Gou sıvama ve Bogdan'a tü kaka deme olayın var ;D
Ama gerçek şu ki Bogdan Avrupa'nın en iyisidir, bir kaç yıl sonra da en iyi Avrupalı olabilir..
Ama Goudelock Bogdan NBA'de iken ancak gelişim Liginde kadro tamamlansın diye oynatılır.. Ne Avrupa'da olur o adamdan ne de NBA'de falan, ama Çin'de inanılmaz fark yRatır bence

Goudelock haddinden fazla elestirildigi ve Bogdan da haddinden fazla sivandigi icin denge politikasi izliyorum.  Bizim taraftarda Bogdan fetisizmi var.  Neden bilmiyorum ama cok abartiyoruz.  Artik De Colo ve Llul'dan iyi filan denmeye baslandi ki, o kadar da degil diyorum.

Bu arada, bizim takimda gitmesi ciddi sikinti yaratacak bir oyuncu yok.  Illa birini secelim dersek o da Udoh olur. 

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1219 : 08 Temmuz 2017, 00:42:15 »
Goudelock haddinden fazla elestirildigi ve Bogdan da haddinden fazla sivandigi icin denge politikasi izliyorum.  Bizim taraftarda Bogdan fetisizmi var.  Neden bilmiyorum ama cok abartiyoruz.  Artik De Colo ve Llul'dan iyi filan denmeye baslandi ki, o kadar da degil diyorum.

Bu arada, bizim takimda gitmesi ciddi sikinti yaratacak bir oyuncu yok.  Illa birini secelim dersek o da Udoh olur.

De colo'dan kesin iyi llul'dan iyi diyene de değil demem.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1220 : 08 Temmuz 2017, 01:04:25 »

Bu konuda katılıyorum abi sana birini seç hangisi gitsin deseler Udoh yerine Bogdan seçerim

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1221 : 08 Temmuz 2017, 01:37:43 »

De colo'dan kesin iyi llul'dan iyi diyene de değil demem.

De Colo'dan iyi demek icin neye dayaniyorsun?  Istatistik mi yoksa duygular mi?

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1222 : 08 Temmuz 2017, 02:15:36 »
De Colo'dan iyi demek icin neye dayaniyorsun?  Istatistik mi yoksa duygular mi?

De colo'dan  bir kere savunma olarak fersah fersah iyi. Hücum anlamında çok farkları yok özellikle sezonun 2.bölümünden itibaren. de colo çok iyi bir skorer ama bogdan komple bir oyuncu. Ayrıca de colo yatsın kalksın teodosic'e dua etsin. Bütün ihale adı çıktı diye ona kalıyor. 2 f4 yarı finali bir de bize final verdiler saçma sapan işler olmasa. De colo'da büyük satış yaptı ama ihale hep teo'ya kaldı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1223 : 08 Temmuz 2017, 05:48:29 »
Bu sezonki Bogdanovic vs Bu sezonki De Colo?

Sonuna kadar Bogdanovic derim, hem savunmasıyla hem de hücumuyla. Şuna da karşı çıkmam ''Bogdanovic De Coloya göre çok daha iyi takım oyuncularıyla oynadı, avantajı bu oldu, yardımcısı daha çoktu.''

Shved vs Wanamaker

Sonuna kadar Shved tabi ama aldığı hayvani maaşı verir miyiz bilmiyorum. Hücum gücü ve asistleriyle 3-4 ay içinde Bogdan etkisi yaratır, Brandon Paul değil bu adam neticede:) Fiziği de iyi, kısalarımızın ortalamasını da yükseltir ve Obra ile harika bir role soyunabilir ama Mahmut Usluya bakarsak Wana'nın peşindeyiz.

Duygusallığı atlattıktan sonra rasyonel düşünmeye başlayınca Bogdan'ın gidişi iyi oldu belki de. Doğru sistem değişiklikleri her zaman iyidir. Biz hücumdayken giderek daha fazla bağımlı hâle geliyorduk Bogdan'a ve rakiplerin de eli armut toplamıyor, hedef takım olduğumuz için bizi yenmek adına yeni hamleler üreteceklerdi. Bu seneki sistemle üst üste 3 yıl şampiyon olamazdık rakiplerin yeni hamleleriyle. Melli'nin gelişiyle yaratacağımız alternatif setler sayesinde elimiz güçlenecek ve bizi çözüp yenmek için daha çok uğraşacaklar.

Bu yüzden birebir Bogdan bulmamız ya da onun boşluğunu tam anlamıyla doldurmak için Shved gibi adamları zorlamamız çok da şart değil. Neticede elbet birini alacağız ve bu yeni oyuncuya göre yepyeni setler oluşturacak Avrupanın en muhteşem coach'u bizde.

Shved ya da Serrod elbette süper olur ama beklemediğimiz sürpriz birisi olursa da sıkıntı yok, Obra Reis gereken düzeni oluşturacaktır. Bogdan'ın yerine kimi alacağımızdan çok çok daha önemli konu Udoh'un elde tutulması. Allah korusun, onun gidişini düşünmek bile beni yeterince geriyor.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1224 : 08 Temmuz 2017, 11:54:48 »
Kostadinov11 derki;

Melli hayırlı olsun. %100.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1225 : 08 Temmuz 2017, 12:04:24 »
Gentile yi rehabilite edemez miyiz hazır takımda iki İtalyan da varken.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1226 : 08 Temmuz 2017, 12:19:50 »
Gentile yi rehabilite edemez miyiz hazır takımda iki İtalyan da varken.
edemeyiz odunla kovalar obra onu sonra hırsını alamaz babasınıda kovalar nasıl bebe doğurtuyorsun diye

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1227 : 08 Temmuz 2017, 12:42:09 »
Bu sezonki Bogdanovic vs Bu sezonki De Colo?

Sonuna kadar Bogdanovic derim, hem savunmasıyla hem de hücumuyla. Şuna da karşı çıkmam ''Bogdanovic De Coloya göre çok daha iyi takım oyuncularıyla oynadı, avantajı bu oldu, yardımcısı daha çoktu.''

Shved vs Wanamaker

Sonuna kadar Shved tabi ama aldığı hayvani maaşı verir miyiz bilmiyorum. Hücum gücü ve asistleriyle 3-4 ay içinde Bogdan etkisi yaratır, Brandon Paul değil bu adam neticede:) Fiziği de iyi, kısalarımızın ortalamasını da yükseltir ve Obra ile harika bir role soyunabilir ama Mahmut Usluya bakarsak Wana'nın peşindeyiz.

Duygusallığı atlattıktan sonra rasyonel düşünmeye başlayınca Bogdan'ın gidişi iyi oldu belki de. Doğru sistem değişiklikleri her zaman iyidir. Biz hücumdayken giderek daha fazla bağımlı hâle geliyorduk Bogdan'a ve rakiplerin de eli armut toplamıyor, hedef takım olduğumuz için bizi yenmek adına yeni hamleler üreteceklerdi. Bu seneki sistemle üst üste 3 yıl şampiyon olamazdık rakiplerin yeni hamleleriyle. Melli'nin gelişiyle yaratacağımız alternatif setler sayesinde elimiz güçlenecek ve bizi çözüp yenmek için daha çok uğraşacaklar.

Bu yüzden birebir Bogdan bulmamız ya da onun boşluğunu tam anlamıyla doldurmak için Shved gibi adamları zorlamamız çok da şart değil. Neticede elbet birini alacağız ve bu yeni oyuncuya göre yepyeni setler oluşturacak Avrupanın en muhteşem coach'u bizde.

Shved ya da Serrod elbette süper olur ama beklemediğimiz sürpriz birisi olursa da sıkıntı yok, Obra Reis gereken düzeni oluşturacaktır. Bogdan'ın yerine kimi alacağımızdan çok çok daha önemli konu Udoh'un elde tutulması. Allah korusun, onun gidişini düşünmek bile beni yeterince geriyor.

şu yorumu obradoviç'e okutsak acaba ne derdi
merak ediyorum marjinal olma çabaları mı niye böyle garip şeyler düşünüyorsunuz :(
biz de mi bir gariplik var sizin göremediğiniz şeyleri göremiyoruz

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1228 : 08 Temmuz 2017, 12:44:09 »
Melli açıklandı sonunda. Sözleşme 3 senelik.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 12:45:12 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1229 : 08 Temmuz 2017, 12:46:02 »
yoo fark etmez haftanın her günü olur

Melli ile söylediğin doğru çikti ;)