Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293126 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1245 : 08 Temmuz 2017, 15:05:57 »
Şu mevcut kadroya son olarak bir Ser-Rod takviyesi yaparsak 10 numara 5 yıldız olacak. Kusursuza yakın bir kadro oluşturulacak. Ser-Rod olmazsa Wana'ya da kabulüm aslında. Her ne kadar yarı final serisinde bana antipatik gelmiş olsa da yeteneği tartışılmaz bir oyuncu. Son hamlemiz kaldı. Bakalım kim gelecek son olarak.

Mahmut Usluya bakıyorum, adam hep Wana diyor başka bir şey demiyor. Wana'yı alıp transferi kapatacağız. Serrod döneceğini söylese  bile Wana gelecek bence. Umarım sağ gösterip sol vururlar da Serrod olur, adam orgazm sigarası gibi oyuncu:)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1246 : 08 Temmuz 2017, 16:06:28 »
Savunması iyi, ortalama üstü şutu olan bir 2 numaraya fitim Vesely-Udoh kalırsa...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1247 : 08 Temmuz 2017, 16:07:01 »
250 bin dolar için Euroleague finalisti yerine Daçkayı seçmiş birinin bu kadroda işi olamaz. Wannamaker umarım NBA knontratını kapar...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1248 : 08 Temmuz 2017, 16:51:23 »
250 bin dolar için Euroleague finalisti yerine Daçkayı seçmiş birinin bu kadroda işi olamaz. Wannamaker umarım NBA knontratını kapar...

Sanırım aradaki fark 750.000 bin usdydi
Belki daha fazla süre ve farklı bir rol için gitmiş de olabilir :)

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1249 : 08 Temmuz 2017, 16:54:57 »
James anderson gelse wanamakerdan daha çok sevinirim... Bence hedef serrod ama bakalım ne olacak???

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1250 : 08 Temmuz 2017, 17:29:23 »
Sanırım aradaki fark 750.000 bin usdydi
Belki daha fazla süre ve farklı bir rol için gitmiş de olabilir :)

İyiki bize gelmemiş geçen sene, belki o gelse takım kimyası bu kadar güzel otutmayacakti

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1251 : 08 Temmuz 2017, 17:52:15 »
Geçen sene bize gelmiş olsa hepimiz şuan oraya yeni transfer istiyorduk :)
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1252 : 08 Temmuz 2017, 18:11:07 »
Wanamaker-Anderson gelsin, kıyamasam da nunnally gitsin.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1253 : 08 Temmuz 2017, 19:02:08 »
De colo'dan  bir kere savunma olarak fersah fersah iyi. Hücum anlamında çok farkları yok özellikle sezonun 2.bölümünden itibaren. de colo çok iyi bir skorer ama bogdan komple bir oyuncu. Ayrıca de colo yatsın kalksın teodosic'e dua etsin. Bütün ihale adı çıktı diye ona kalıyor. 2 f4 yarı finali bir de bize final verdiler saçma sapan işler olmasa. De colo'da büyük satış yaptı ama ihale hep teo'ya kaldı.

Hmmm...  De Colo satis yapti (sanirim kotu oynadi manasinda kullaniyorsun) ama Bogdan o final macinda cok iyiydi?  Anladim, dostum.  Bogdan'in savunmasi fersah fersah daha iyi dedigin adam kotu bir savunmaci degil.  Top calma, ribaund, sayi, index, hemen her istatistikte onde.  Tamam Bogdan oyuncumuz, seviyoruz ama bazen argumanlari olgulara dayandirmak lazim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1254 : 08 Temmuz 2017, 19:05:25 »
Dostum bunu şu açıdan dedim.

Bogdan bir önceki seneye göre daha fazla sorumluluk aldı ve daha fazla top kullandı, başarılı da oldu. Esasen Datome'nin gerilemesinde sakatlığı kadar bu da etkendir çünkü daha fazla top kullanan ve başarılı da olan bir Bogdan gerçeği vardı. Üstüne Udoh da çok başarılı olunca Datome ve Vesely gibi oyuncularımız hücumda yedek opsiyonlar hâline geldi ve bu onlarda bir parça baskıya sebep oldu.

Rakipler bunu görmüyor mu? Bogdan'ın bizim için ne ifade ettiğini, bu takımın Spa'sı, Llull'u hâline evrildiğini görüyorlar. Nasıl ki Real'i yenmenin ilk yolu Llull'u kilitlemekten geçiyorsa rakipler de Bogdan'ı sindirerek bunu sertçe denemeye başlayacaktı. Elbette hiçbir Fenerli Bogdan'ın gitmesini istemez ama artık rasyonel bakıp biraz da bardağın dolu tarafını görmek gerekli çünkü gitti. Belki züğürt tesellisi diyebilirsin ama yeni oyuncu yeni hücum setleri ve yeni silahlar demek. Belki Datome'nin biraz daha öne çıkmasını sağlamak demek. Gelen oyuncuya göre şekillenecek bunlar. Neticede aynı sistemle yıllarca şampiyonluğa ambargo koymak imkansız, rakipler bize karşı yeni hamleler geliştirecekti.

Şunu şöyle düşünmenin marjinallikle ne ilgisi var, nerden geliyor aklına böyle şeyler:)

Ben coach'umuza güveniyorum ve değişikliklerin beraberinde yeni hamleler getirmek demek olduğunu en iyi o biliyor. Bu yüzden bence Obra Reis Bogdan'ın gidişine üzülmemiştir, çoktan değişikliklere adapte olmaya başlamıştır kafasında. Bence yani.

Önceden Bjelica vardı ve onun üzerine oyun kuruyorduk. O gidince sistemi değiştirip Bogdan merkezli olduk. Şimdi Bogdan gitti ve Melli var bir Bjelica olmasa da. Melli ve yeni gelecek oyuncu üzerinden değişiklikler yapıp farklı silahlara sahip olacağız, ayrıca az kulandığımız Datome silahını da daha çok ortaya çıkaracağız vs vs.

Bogdanovic'in gidişine bardağın dolu tarafından bakma konusu benimkisi. Coach her şeyi o kadar aşmış ki getireceği oyuncuya göre yenilikler sunacaktır bize.

Yerden goge kadar katiliyorum.  Bogdanovic'in zaten onlem alinan maclarda ciddi hatalar yaptigini defalarca gorduk.  Bir parantez acip, sunu da soyleyeyim.  Bogdan digerlerinden kat be kat daha genc.  Seneler gectikce, baski anlarindaki hatalari asgariye indirecektir.  O da baska bir gercek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1255 : 08 Temmuz 2017, 19:06:29 »
Bu arada, Cem Agrak transfer haberlerinde hep bir adim onde.  "Gherardini Cem" olsun lakabi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1256 : 08 Temmuz 2017, 20:27:09 »
Geçen sene bize gelmiş olsa hepimiz şuan oraya yeni transfer istiyorduk :)
Her işte bir hayır vardır diyelim :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1257 : 08 Temmuz 2017, 20:29:31 »
Wanamaker-Anderson gelsin, kıyamasam da nunnally gitsin.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

James Anderson ile anlaşmıştık ve kontrat faxı göndermiştik onay beklerken onlar Daçka'nın 500/600 üzeri teklifine evet dediler ve olmadı o iş. Benim bildiğim tanıdığım Obradovic böyle bir mevzuyu hayatta unutmaz
Gherardini baba da onun menajerinden bir daha oyuncu almayacağız demiş (Goudelock ile aynı menajer) bunlar biraz dedikodu olabilir tabi ama James Anderson bir daha bizimle işi olmaz diye düşünüyorum yine de kesin konuşmak istemiyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1258 : 08 Temmuz 2017, 20:33:39 »
Bu arada, Cem Agrak transfer haberlerinde hep bir adim onde.  "Gherardini Cem" olsun lakabi.
Estağfurullah Besim abi
Haftaya da hareketli olacak inşallah :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1259 : 08 Temmuz 2017, 20:37:48 »
Ya sadece top 8de  Oaka'da oynadığı ve Panathinaikos'u sikip attığı maç bile yeter onun en iyisi olduğunu ispatlamak için
Obradovic salak değil illa ki başka oyuncu başka planlar yapacaktır. Ama bogdan kalması için max çaba gösterildi hem maddi hem de manevi olarak ama işte Nba ile başa çıkmak bazen zor geliyor

Fenerbahçe Real Madrid'i yenerken Llull 30 civarı atmıştı, ezbere yorumlar artık günümüz basketbolunda işe yaramıyor. Fenerbahçe en büyük özelliği tahmin edilmez bir takım olması. Bogdan en kilit oyuncumuzdu ama o kötü gününde olduğu zamanda maçları kazanabiliyorduk. Çok ama çok değerli bir kısa
24 yaşında 3 F4 oynadı 2 final ve 1 şampiyonluk kazandı. Burada kalsa 2/3 sene daha Avrupa tarihine geçmemesi mucize olurdu
Oyuncu kıyasıya sevmem ama 10 tane Goudelock sıçar bogdan ;)