Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293274 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1335 : 10 Temmuz 2017, 00:14:24 »
Olur da wanamaker alırsak
Dixon Kostas Sinan wanamaker Datome Kaliniç
Bu adamlara süre yetmez
Oraya Nunnally bana pek mantıklı gelmiyor (süre ve rol anlamında) yoksa ben sempatik bakıyorum nunnaly kardeşime ama ı kısalar olabilir ise diğer yabancı kısa guduriç misali bir genç yabancı olabilir ( guduriç olmaz isimler değişebilir)

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1336 : 10 Temmuz 2017, 00:15:02 »
Larkini de mi karşılamaya karar vermişler vay be şaşırdım doğrusu. Çünkü az para vermedi Barca. Baskonia'nın da Dep. Alaves dolayısı ile eli daha rahat tabii.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1337 : 10 Temmuz 2017, 00:22:47 »
Barcelona ne Hanga ne de Larkin alamadı
Orada sistem karışık
Laboral her iki oyuncu için Barcelona verdiği teklifi karşılamaya karar vermiş.
Şimdi Barcelona sike sike buyout ödeyecek
Bakalım her ikisini de alacaklar mı
Ödesin ibneler.  :)
Evvelden beri gıcığım bu takıma, bordo maviden midir nedir anlamadım
FENERBAHÇE

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1338 : 10 Temmuz 2017, 00:41:49 »
Barça Larkin, Hanga ve Heurtel ile imzaladı. Koponen, Ribas, Navarro, Ante Tomic ve Claver ile devam ediyorlar. Justin Doellman gitti. Rice'da yüksek ihtimal Maccabi yolcusu. Uzun pozisyonuna ekleme yapacaklardır muhtemelen. Bu sene çok  daha dengeli bir takım olacaklar gibi. 
Dip not=Baskonua Barça nin teklifini karşılaşarsa Hanga
Baskonia'da oynamak zorunda İspanya'da. Şu an beklemedeler.
Ya ben de bişey sandım ya  ;D hanga ve Larkin'i de alsalar dahi F4 yapamazlar net

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1339 : 10 Temmuz 2017, 00:44:22 »
nunnally'nin bizim seviyemizde yaptığı tam olarak ne var da takımda kalması gerekiyor ben bunu anlamıyorum. gayretli çalışkan iyi niyetli bu kadar. şut hariç her şeyi vasat adamın bogdan yokken çıldırıyorduk her maç. topu yere vurduğunda bile yüreğimiz ağzımıza geliyor.
bogdan varken göze batmıyordu ama şimdi orayı görece tek yabancıyla geçemeyeceğiz. sinan da gelmişken nunnally yerine guduric veya marinkovic gibi bir genç yetenek denenebilir orada. sinan'ın mesela nunnally'nin verdiğinin daha azını vereceğini düşünmüyorum. şut sıkıntısı yaşar mıyız tek soru işareti bu. bunu da işte guduric mesela çözer gayet. ez az nunnally kadar iyi şutör
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 00:45:06 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1340 : 10 Temmuz 2017, 00:51:14 »
Ya ben de bişey sandım ya  ;D hanga ve Larkin'i de alsalar dahi F4 yapamazlar net
Onlar için hedef top8 olmalı bu yıl 😂
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1341 : 10 Temmuz 2017, 01:05:48 »
o değilde intikam alınacak bir baskonia bile kalmadı. filistin bu kadar çekmedi israilden. barca kaç senedir oturmuş takımları dağıtıp takım olacağını sanıyor. organizasyon bu kadar önemli işte ya. barca gibi başarı kültürü olan kulüp bile ne hale geldi

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
« Yanıtla #1342 : 10 Temmuz 2017, 01:07:44 »
Bogdanovic yerine nasıl bir profil düşünülüyor çok merak ediyorum.
2 ihtimal var; ya Nba 'den istediği kontratı alamayan avrupa için fazla yetenekli  ve atletik olacak bitirici özellikli potaya gidebilen vs. bir 2 numara alırız
Ya da Daha önce bahsettiğim gibi Dixon'u bitirici pozisyonunda kullanıp. Wanamaker gibi oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucu  alabiliriz.
Sıkıntı şu ki Wanamaker'dan başka alabileceğimiz oyun kurucu pek yok gibi;
Rodriguezi düşündüğümüzü sanmıyorum, Nba'den de Avrupa basketboluna uyumlu oyunu okuyup yönlendirebilecek bir oyuncu bulup getirmemiz pek mümkün deil gibi.
Mevcut kadroyla oyunu yönlendirebilecek bir go to guy'ımız olmazsa bu işi yapabilecek Sloukas,Dixon ve Sinanın bir tık aşağıda kalacağını düşünüyorum.
Kaldı ki bu 3 oyuncudan biri sakatlık yaşarsa mazallah geçen yıl ki durumumuza dönebiliriz sezon içinde.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1343 : 10 Temmuz 2017, 01:11:54 »
Suna gidebilir hoca, bogi gittiği için yerine geleceği parlak yatırım yapılabilecek bir guduric gibi oyuncuya şans verip, oluşabilecek tecrübe eksiğini (her ne kadar Sinan gelse de), jnun yerine daha tecrübeli bir kısa ile gidermeye çalışabilir...

Bogi yerine sadece guduric gelip, jnun kalsa ve transfer kapansa da hocamın ... Sağolsun..vardır bir bildigi diyip geçeriz.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1344 : 10 Temmuz 2017, 01:33:30 »
Bogdan yerine sadece guduric'le devam edersek kısa rotasyonumuz geçen seneden kötü olur. Misal oaka'da çeyrek finale oynasak vurup geçemeyiz.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 01:33:51 Gönderen: Yaşlı taşlı çocuk »

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
« Yanıtla #1345 : 10 Temmuz 2017, 02:52:17 »
Arkadaş wannamaker 'i istemiyorum ins. Gelmez diyordum. Kuduric'in gelmesindense wanna'yi öperek karsilar hale geliriz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1346 : 10 Temmuz 2017, 07:06:46 »
nunnally'nin bizim seviyemizde yaptığı tam olarak ne var da takımda kalması gerekiyor ben bunu anlamıyorum. gayretli çalışkan iyi niyetli bu kadar. şut hariç her şeyi vasat adamın bogdan yokken çıldırıyorduk her maç. topu yere vurduğunda bile yüreğimiz ağzımıza geliyor.
bogdan varken göze batmıyordu ama şimdi orayı görece tek yabancıyla geçemeyeceğiz. sinan da gelmişken nunnally yerine guduric veya marinkovic gibi bir genç yetenek denenebilir orada. sinan'ın mesela nunnally'nin verdiğinin daha azını vereceğini düşünmüyorum. şut sıkıntısı yaşar mıyız tek soru işareti bu. bunu da işte guduric mesela çözer gayet. ez az nunnally kadar iyi şutör
Kardeşim kurban olayım Guduriç'in en büyük sıkıntısı zaten şut istikrarı nasıl Nunnaly kadar iyi şutör diyebiliyorsun
Tama Nunnally'yi sevme gurudiç'i sev ama el insaf

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1347 : 10 Temmuz 2017, 07:48:18 »
Kardeşim kurban olayım Guduriç'in en büyük sıkıntısı zaten şut istikrarı nasıl Nunnaly kadar iyi şutör diyebiliyorsun
Tama Nunnally'yi sevme gurudiç'i sev ama el insaf

abi her eline geleni atıyor çünkü :(
burada o kadar özgür olamayacak + çizilebilecek setler de cabası. zaten guduric adı çıktığı için onu yazdım yoksa guduric'e ölüp bittiğim de yok :) ama her türlü alınabilecek bir risk nunnally ile yola çıkmaktansa.
sevmiyorum o konuda haklısın. bir türlü ısınamadım yani ne yapsa yaranamayacak sanırım bana :(
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 07:49:27 Gönderen: KhaN »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1348 : 10 Temmuz 2017, 07:49:39 »
abi her eline geleni atıyor çünkü :(
burada o kadar özgür olamayacak + çizilebilecek setler de cabası. her türlü alınabilecek bir risk nunnally ile yola çıkmaktansa.
sevmiyorum o konuda haklısın. bir türlü ısınamadım yani ne yapsa yaranamayacak sanırım bana :(
Ahahahahaha guduriç bayağı potansiyel bir eleman yetenekleri de var bir türlü bir üste çıkamadı bizim yatırım hamlemiz olursa olur

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1349 : 10 Temmuz 2017, 07:53:18 »
Ahahahahaha guduriç bayağı potansiyel bir eleman yetenekleri de var bir türlü bir üste çıkamadı bizim yatırım hamlemiz olursa olur
marinkovic adı geçti mesela daha potansiyelliymiş sanırım yazılanlara göre bilgim yok tabi.
kostas dixon sinan wanamaker? ile zaten belli oranda oradaki rotasyonu dolduruyoruz. sinan belli oranda süre alacak bence zaten. o yüzden oraya yatırımlık bir oyuncu alma fikri makul bence gayet. bakalım bu hafta belli olacak her şey sanırım :)