Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294411 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1560 : 13 Temmuz 2017, 16:21:03 »
Tek korkum, Ozan Balaban'ın Bogdan yerine olan 2 numarayı 1-2 güne açıklayacağız dediği oyuncunun Guduric olması.

Zaten Serrod ve ya Belinelli'ye bir ilgi olsaydı mutlaka duyardık. Wanamaker'ı açıklasınlar biraz serinleyelim.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1561 : 13 Temmuz 2017, 16:23:07 »
Ne yalan söyleyeyim ben hâlâ kabullenemedim. Ufacık bebelerin senelik 10 milyon dolara imza attığı yerde bu kadar az paraya imza atmak.. kral olduğun yeri bırakıp asker olmaya gitmek.  Jübile lafları edip aniden tüymek.

Ya Udoh, kime neyi ispatlayacaksın orada? Kimden samimiyet göreceksin, kime sevdireceksin kendini? LeBron'a blok yapmak ya da Curry ile eşleşip kısa oyuncuyu nasıl tuttuğunu mu göstereceksin? Senin gibi onlarcası var ulan orada.

Büyük abdestinde boncuk mu var nba'in Udoh?

Ayrıca nba efendi, lütfen gidip Ayon'u, Llull'u ve De Colo'yu da alır mısın. Bi yolunacak kaz olarak bizi mi buldunuz ulan?

Resmen içimden bi parça koptu ya. Daha dün gece ''ulan şu 2 gün geçse de derin bir oh çeksek'' diyordum, şimdi bir of çeksem karşıki dağları dümdüz edecek vaziyetteyim.

Udoh'a denk gelmek istiyorum. Sadece ''neden'' demek istiyorum, neden. Biz ne veremedik sana da kimsenin seni iplemediği yere gidiyorsun demek.

Aynı düşünceler bende de var.   Mazereti neymiş merak ediyorum açıkçası.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1562 : 13 Temmuz 2017, 16:26:42 »
yok aga bakyıorum tarik mi thomas mı...
ikiside iyi, benzer ozellikli ama hem butce, hem nba'dne kontrat alma durumu falan bakınca;
thomas bana komaz daha mantıklı...

udoh gibi kısa karsısında durdugu ve top caldıgı bir iki pozisoyn var...oyun icinde cok atesli...1.tur 5. sıra gıbı udoh'la benzer...
robinson black e nazaran daha atlet...daha haerketli...
5 oynamam sebebi ise kilosu biraz az nba icin..ama bura icin ideal...gerci nba'de de oynamıslıgı var 5...

sanki bu adamı alabilirsek is yapacak..
bir kac yorum da okudum...coachable oyuncu diyorlar ki obra icin onemli...

avrupalı oyuncu diyor bazı arkadaslar ama avrupalı oyuncu hem yok, olsa bile sakatlar kronik...

biz bu robinson a salca olalım...
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 16:28:06 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #1563 : 13 Temmuz 2017, 16:29:45 »
Tarik Black gelsin, çalışkan çocuk, iyi atlet, orta mesafesi yok.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

sanki robinson daha iyi...her ikisid ekabulum ama...

black'in hala kontrat bulma sansı var...hatta lakers'ta bile kalabilir..gecen sene 6 milyon almıs..

ama robinson 1 m 'na oynamıs..piyasası daha az su an..wolves istemis ama sonra gibson la imzalamıslar..

sanki robinson daha kolay cıkacak nba'den...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1564 : 13 Temmuz 2017, 16:31:58 »
robinson çok mantıklı ya ama 5 oynar mı o biraz soru işareti. gerçi melli'nin de 5 oynamışlığı var ki robinson baya kuvvetli duruyor kesin kotarır o işi. avrupadan aklıma gelen sadece voigtmann var ki onun da kontratı devam ediyor.
seraphin nba aşığıymış biraz gelmez gözüyle bakalım ona. black ve robinson kalıyor gibi elde.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1565 : 13 Temmuz 2017, 16:36:00 »
ailevi nedenlerden ve biraz da burdan yeniden kazandığı özgüveni ile son kez şansını denemek istemiş. Bu gidişin başka izahı yok çünkü.

Para için gitmemiş ki dönerse CSKA yapsın ?

en iyi kısamızdan sonra en iyi uzunumuzu da kaybettik ve malesef udoh özverisinde birini bulmamız imkansız:(

Koç var menajer var doğuş var ama piyasada adam yok nerdeyse  :-\ en mantıklı hamleyi yapacak ustalar bizde şükür ama malzemeler her yıl daha da azalıyor  >:(

Uslu vesely kalıyor udoh da inşallah kalacak demişti reis e son dakika ihanet etmemiştir bence o yüzden yolu açık olsun.

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1566 : 13 Temmuz 2017, 16:38:27 »
Ozan balabanın acıklamaları beni korkuttu hep kafamda bogdanın yerine xxxx(temennim wanaydı) ve guduric seklinde kuruyodum. Tabi nunnally ninde gideceğini düşünerek. Ama balaban 1-2gune bogdanın yerine yeni oyuncuyu acıklarız acıklaması aklıma gudurici getirdi ama umarım o rotasyonu tek başına guduric yada guduric-nunnally gibi bi rotasyonla gecmeyiz. Ekpe nin de yokluğunda şampiyon olduk doğuşu arkamıza aldık derken  ciddi güç kaybederiz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1567 : 13 Temmuz 2017, 16:39:44 »
şu olay var birde
takımın hem uzunlarda hem kısalarda 2 tane saha içi lideri gitti. oyuncu buluruz elbet ama o lider karakteri bulmak gerekecek biraz da.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1568 : 13 Temmuz 2017, 16:40:16 »
Ne yalan söyleyeyim ben hâlâ kabullenemedim. Ufacık bebelerin senelik 10 milyon dolara imza attığı yerde bu kadar az paraya imza atmak.. kral olduğun yeri bırakıp asker olmaya gitmek.  Jübile lafları edip aniden tüymek.

Ya Udoh, kime neyi ispatlayacaksın orada? Kimden samimiyet göreceksin, kime sevdireceksin kendini? LeBron'a blok yapmak ya da Curry ile eşleşip kısa oyuncuyu nasıl tuttuğunu mu göstereceksin? Senin gibi onlarcası var ulan orada.

Büyük abdestinde boncuk mu var nba'in Udoh?

Ayrıca nba efendi, lütfen gidip Ayon'u, Llull'u ve De Colo'yu da alır mısın. Bi yolunacak kaz olarak bizi mi buldunuz ulan?

Resmen içimden bi parça koptu ya. Daha dün gece ''ulan şu 2 gün geçse de derin bir oh çeksek'' diyordum, şimdi bir of çeksem karşıki dağları dümdüz edecek vaziyetteyim.

Udoh'a denk gelmek istiyorum. Sadece ''neden'' demek istiyorum, neden. Biz ne veremedik sana da kimsenin seni iplemediği yere gidiyorsun demek.

Duygularımıza tercüman oldu bu yazı.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1569 : 13 Temmuz 2017, 16:41:07 »
Lauvergne ismi geçmişti forumda mobil uzun sistemini başarı ile devam ettirebiliriz.

Dengeler bizim açımızdan çok bozuldu .

Serrod cska yapmaz umarım :(

Guduric gibi ham oyuncuya da udoh sonrası hiç gerek yok bence , serrod için bastırmamız lazım derim

• Üye
« Yanıtla #1570 : 13 Temmuz 2017, 16:44:03 »
robinson'ın sans verildiginde potansiyeli daha yuksek black'e gore...verimliligi daha ust seviyede..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1571 : 13 Temmuz 2017, 16:44:04 »
D.Pick 1milyon € karşılığında gudurici alacagımızı yazdı 2dakika önce

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #1572 : 13 Temmuz 2017, 16:45:11 »
bogdanin yoklugunu guduric ile bal gibi doldururuz bence. Yaninda sinan da var ustelik. Udoh icin bi b plani vardir muhakkak. Onun aciklanmasinin da cok uzun surecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1573 : 13 Temmuz 2017, 16:45:55 »
Lauvergne ismi geçmişti forumda mobil uzun sistemini başarı ile devam ettirebiliriz.

Dengeler bizim açımızdan çok bozuldu .

Serrod cska yapmaz umarım :(

Guduric gibi ham oyuncuya da udoh sonrası hiç gerek yok bence , serrod için bastırmamız lazım derim

Lauvergne 2 yıl uzattı. Avrupaya dönmeyecek.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1574 : 13 Temmuz 2017, 16:46:13 »
D.Pick 1milyon € karşılığında gudurici alacagımızı yazdı 2dakika önce

buy-out mu ? 2. bir kaliniç geliyor demek ki bogdan ve udoh sonrası daha net hazır oyunculara yönelmek lazım.

Guduriç yeni bogdanımız olcaksa bile o kadar bekleyemeyiz. Neyse tek başına gelmiyormuş .
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 16:58:55 Gönderen: tiyofencenk »