Ona suphe yok ama gecen seneki Final Four'da Udoh'un katkisini gorunce (ozellikle Ayon'a karsi), Ayon ile de ayni olacagini ima etmek bence biraz haksizlik ihtiva ediyor. Eminim ki Hoca Ayon ile de ciddi basarilar elde ederdi ama gerceklesmis bir seye karsi farazi bir durumu iddia etmek cok agirlik tasimiyor.
Bu arada, Ayon gelmesin veya gelirse basarisiz olur amacini tasiyan bir yorum degildi bu.
Zaten benimki de tepki amacli degildi Udoh a karsi ... zaman gecti 5 asamayi da atlattim ve kabullendim gittigini ...
Simdi uzun vadede takim acisindan hangisi olumlu ne olabilirdi diye bir fikir soyledim. (Aslinda belki gereksiz bir yorum oldu, cunki sartlari ve kosullari yeniden olusturmak, ve gecmise donuk secimlerin getireceklerini bilmek imkansiz)
Dedigin gibi Ayon hicte uymayabilirdi, fos cikip belki Top 8 e bile kalmamamiza neden olabilirdi. Ya da Seyirci ve Obra etkisi ile, takim oyunu ile daha buyuk patlama yapabilirdi. Bence ikiside mumkun asla bilemeyecegiz.
Su an NBA in canina okudugu oyuncu piyasasinda adam kalmadigi icin soyledigim birseydi. (CSKA bile gitti Hunter a yatirim yapti.)
|Bu isler biraz sans isi yapacak birsey yok.
PS:Ben gecen sene sevinmistim 3 sene yapti ve sampiyonluga oynayan bir takim olmazsa NBA yapmam dedi diye %70 lerde goruyordum kalmasini. Buyuk basariydi. Bende yonetici olsam Udoh ile imzalardim.