Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1770 : 16 Temmuz 2017, 12:27:04 »
Oyle demiyorum... Sonucta sonsuz tesekkur gecen seneki takimdaki oyuncusundan masorune kadar herkese...

CSKA yorumumaysa lafin;  sampiyonluk oyuncuyla gelseydi Mahmut Abdul Rauf lu sezonda sezona baslamadan bize verirlerdi kupayi .... Ama akilci ve duzgun bir politika izlediklerini dusunuyorum....Sonucu belirleyen kimin takim olabilecegi olacak .... Hala en buyuk adayiz cunki Obra var ... Takimin onemli parcalari gitsede iskeleti saglam ....

Eger lafin gecen Sene Udoh, Ayon kiyasina ise ... Bence Udoh muthis oyuncuydu... her zaman iyi hatirlayacagim... Ama Udoh un cikisinda takiminda payi buyuktu ve hocaninda. Maclarda one ciksada, onsuz sampiyon olamazdik diyemeyecegim gibi, onun sayesinde sampiyon oldukta diyemem ... Takim oyunu ve kimyasi getirdi sampiyonlugu.

Bu baglamda Ayon da bence Obra nin takiminda cok parlayacak bir uzundur ... Mobil, caliskan, savunmasi iyi ve oyun icinde cevresindekileri gorebilen bir oyuncu.

Ama 3 senelik pasa gibi kontratini yapti ve NBA falan karistirmadi. Bu nedenle soyledim. Sonucta yaptigim yorum cok teorik .... bir bilinmez... ama insanin aklindan da gecmiyor degil....

Ona suphe yok ama gecen seneki Final Four'da Udoh'un katkisini gorunce (ozellikle Ayon'a karsi), Ayon ile de ayni olacagini ima etmek bence biraz haksizlik ihtiva ediyor.  Eminim ki Hoca Ayon ile de ciddi basarilar elde ederdi ama gerceklesmis bir seye karsi farazi bir durumu iddia etmek cok agirlik tasimiyor. 

Bu arada, Ayon gelmesin veya gelirse basarisiz olur amacini tasiyan bir yorum degildi bu. 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1771 : 16 Temmuz 2017, 12:42:26 »
Ona suphe yok ama gecen seneki Final Four'da Udoh'un katkisini gorunce (ozellikle Ayon'a karsi), Ayon ile de ayni olacagini ima etmek bence biraz haksizlik ihtiva ediyor.  Eminim ki Hoca Ayon ile de ciddi basarilar elde ederdi ama gerceklesmis bir seye karsi farazi bir durumu iddia etmek cok agirlik tasimiyor. 

Bu arada, Ayon gelmesin veya gelirse basarisiz olur amacini tasiyan bir yorum degildi bu.

Zaten benimki de tepki amacli degildi Udoh a karsi ... zaman gecti 5 asamayi da atlattim ve kabullendim gittigini ...

Simdi uzun vadede takim acisindan hangisi olumlu ne olabilirdi diye bir fikir soyledim. (Aslinda belki gereksiz bir yorum oldu, cunki sartlari ve kosullari yeniden olusturmak, ve gecmise donuk secimlerin getireceklerini bilmek imkansiz)

Dedigin gibi Ayon hicte uymayabilirdi, fos cikip belki Top 8 e bile kalmamamiza neden olabilirdi. Ya da Seyirci ve Obra etkisi ile, takim oyunu ile daha buyuk patlama yapabilirdi. Bence ikiside mumkun asla bilemeyecegiz.

Su an NBA in canina okudugu oyuncu piyasasinda adam kalmadigi icin soyledigim birseydi. (CSKA bile gitti Hunter a yatirim yapti.)

|Bu isler biraz sans isi yapacak birsey yok.

PS:Ben gecen sene sevinmistim 3 sene yapti ve sampiyonluga oynayan bir takim olmazsa NBA yapmam dedi diye %70 lerde goruyordum kalmasini. Buyuk basariydi. Bende yonetici olsam Udoh ile imzalardim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1772 : 16 Temmuz 2017, 13:58:15 »
Bekleyin biraz ya.. Cem'in dediği gibi, 5. günün şafağında Gherardini'den haberleri

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1773 : 16 Temmuz 2017, 15:00:52 »
Bekleyin biraz ya.. Cem'in dediği gibi, 5. günün şafağında Gherardini'den haberleri

Valla ben haber gelmese bile... takim su haliyle de girse ueroleague e yine umutlu olurum :) ki 5. gunun safagi diyince sen heyecan yaratmadi desem yalan olur :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1774 : 16 Temmuz 2017, 15:15:57 »
yok valla net bir şey ama ABD'de görüşmeler yapılıyor...isim sızdırmıyorlar 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1775 : 16 Temmuz 2017, 15:44:21 »
yok valla net bir şey ama ABD'de görüşmeler yapılıyor...isim sızdırmıyorlar

Herseyden once yillarin Fenebahce taraftari olarak ogrendigim 1 numarali kural; Gelen Yildizlar ile Sampiyon Olunmadigi.

Bu nedenle daha once dedigim gibi ... kimse gelmese de takima ve teknik ekibe guveniyorum.

Ne olursa olsun en hazir takim hala biziz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1776 : 16 Temmuz 2017, 15:53:52 »
Tamam öldük bittik demeyelim ama boru değil be BOGDAN ve UDOH gitti kendimize gelelim. Bunlar Vesely gibi Datome Kalinic gibi adamlar değil tek başına dahi maç alan , düzen içinde diğer takımlara karşı fark yaratan adamlar.
Şu anki halimizle en hazır en büyük favoriyiz falan demek şampiyon şımarıklığı olur, Wanamaker ve İyi bir uzun takviyesi yapalım Antic'i yada Nunnaly'i gönderip, işte o Zaman diyelim açın ulan vurmaya geliyoruz diye

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1777 : 16 Temmuz 2017, 16:08:14 »
Tamam öldük bittik demeyelim ama boru değil be BOGDAN ve UDOH gitti kendimize gelelim. Bunlar Vesely gibi Datome Kalinic gibi adamlar değil tek başına dahi maç alan , düzen içinde diğer takımlara karşı fark yaratan adamlar.
Şu anki halimizle en hazır en büyük favoriyiz falan demek şampiyon şımarıklığı olur, Wanamaker ve İyi bir uzun takviyesi yapalım Antic'i yada Nunnaly'i gönderip, işte o Zaman diyelim açın ulan vurmaya geliyoruz diye

Evet iste benim anlamadigim da o ... Evet gittiler ama 3 isim geldi; Melli, Guduric ve Sinan....

elbette bir ya da iki isim gelse daha da guzel olur ama... Udoh ya da Bogdan in basarisi sadece kendilerine ait degil ki ... onlara uygun setlerin oyunlarin sure dagiliminin da etkisi vardi ...

Bir Melli benim cok umitli baktigim ... ic dis oynayabilen mobil uzun tanimina uygun bir isim mesela ... gecen sene dis sut tehtidi olan Antic vardi o da savunma zaafi yaratiyordu. Simdi Melli var belki bu daha rahat ettirecek takimi ... ona gore baska bir set oynanacak ...

Demek istedigim iskelet var, ve elindekini en iyi sekilde kullanan bir koc var ... (butce de var birseyler oturmazsa suprizler yapabilmek icin)

Benim guvencem bunlar... Ve cidden inanarak soyluyorum ki bu takima takviye gelirse cok sevirim ama gelmese de karalar baglamam...
Koskoca sezon var sorunlarin cozulmesi icin ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1778 : 16 Temmuz 2017, 16:16:31 »
bu akşam bir şeyler belli olur ABD'de Wana için...ama uzundan ses yok hala...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1779 : 16 Temmuz 2017, 16:31:26 »
Goudelock ve bjelica gittiginde de yine millet aglayıp sızlıyordu ne oldu. Bu tipler bitmeyecek bu sürec onu gösteriyor.

İyi bir uzun gelsin, kısa gelmese bile bu takım f4 yapacak rotasyona sahip. Bosuna telas var millette.

Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1780 : 16 Temmuz 2017, 16:33:19 »
Goudelock ve bjelica gittiginde de yine millet aglayıp sızlıyordu ne oldu. Bu tipler bitmeyecek bu sürec onu gösteriyor.

İyi bir uzun gelsin, kısa gelmese bile bu takım f4 yapacak rotasyona sahip. Bosuna telas var millette.
Telaş da saçma şu anki hali kupayı alır zaten sıkıntı yok demek te saçma, özellikle iyi bir uzun şart kısa olayını Sloukas eşik atlarsa kotarabiliriz.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1781 : 16 Temmuz 2017, 16:52:41 »
Telaş da saçma şu anki hali kupayı alır zaten sıkıntı yok demek te saçma, özellikle iyi bir uzun şart kısa olayını Sloukas eşik atlarsa kotarabiliriz.

Yeniden F4 oynamak bu gelenegi devam ettirmek (ki bunu 4 yıl üst üste yapabilen var mı bakmak lazım) de büyük basarı.

Tarihte back to back sampiyon olan takım sayısı kac ?
İstatistiklere vurursak zaten sansımız %4 veya 5 bu anlamda.

Velev ki kısa alınmadı,
Elinde senin avrupanın en iyi 3 numaralarından ve gecen seneyi bos gecmiş bir adam var.

2 sene önce sezonu 55-45-85 gecmiş bir adam.
Su anda da deli gibi yeni sezona hazırlanıyor sosyal medyadan gördügümüz kadarıyla.

Gecen seneki dominasyon herkesin g.ünü kaldırmıs ben öyle anlıyorum.

Gecen seneki takım kusurusuza yakındı ondan 1 tık kötüsüyle de hersey yapılabilir benim demek istedigim de bu.

Bir uzuna bakar hersey. O önemli

« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2017, 16:53:33 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1782 : 16 Temmuz 2017, 16:56:26 »
Yeniden F4 oynamak bu gelenegi devam ettirmek (ki bunu 4 yıl üst üste yapabilen var mı bakmak lazım) de büyük basarı.

Tarihte back to back sampiyon olan takım sayısı kac ?
İstatistiklere vurursak zaten sansımız %4 veya 5 bu anlamda.

Velev ki kısa alınmadı,
Elinde senin avrupanın en iyi 3 numaralarından ve gecen seneyi bos gecmiş bir adam var.

2 sene önce sezonu 55-45-85 gecmiş bir adam.
Su anda da deli gibi yeni sezona hazırlanıyor sosyal medyadan gördügümüz kadarıyla.

Gecen seneki dominasyon herkesin g.ünü kaldırmıs ben öyle anlıyorum.

Gecen seneki takım kusurusuza yakındı ondan 1 tık kötüsüyle de hersey yapılabilir benim demek istedigim de bu.

Bir uzuna bakar hersey. O önemli

Sloukas Dixon Sinan
Guduric Nunnaly Melih
Datome Kalinic Egehan
Melli Antic Barış
Vesely XXXXX Ahmet        Eğer bi kısa daha alma şansımız yoksa bu rotasyon da yeterli olur

Sloukas Dixon Sinan
Wana Nunnaly Melih
Datome Guduric Egehan
Melli Kalinic Barış
Vesely XXXXX Ahmet

Ama bu çok çok daha iyi olur sanki

Ki bence yapılmaya çalışılan rotasyon ikinci yazdığım
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2017, 16:57:04 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1783 : 16 Temmuz 2017, 17:17:23 »
Takim sadece 2 iyi oyuncu degil, 2 de mukemmel karakter kaybetti... Antic su asamada gitmemeli,

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1784 : 16 Temmuz 2017, 19:12:23 »
bu takımda herkes karakter...herhalde obra da biliyordur bunu yoksa oyuncu almak veya bulmak sorun değil...takıma uygun isimler aranıyor...Serrod'a biz de verirdik o parayı demek ki sakınca görmüşler