Wanna neden beyinsiz olsun. Kaşı gözü için mi gelecek Fenerbahçe'ye. Rodriguez yıllık 3,5 mlyon euro alıyor. Cska'ya vatan millet, kupa vs aşkına mı gitti. Paraya bakıyor adam. Calathes Pana'nın en çok kazanan oyuncusu. Pana benim yuvam mı diyor, alacağı paraya bakıyor. Wanna'nın da sözleşme imzalamadan para pazarlığı yapması kadar normal ne var. Profesyonel oyuncuların hepsi para için oynuyor. O kadar duygusal düşünüyoruz ki bazen şaşırıyorum.
Karakteri ile ilgili bir sorun varsa zaten geçen sene istemezdi Obra, bu sene de istiyorsa demek ki adamın karakterinde bir sorun yok. Parada anlaşılır anlaşılmaz. Orası işin ayrı boyutu.
Ben kendi adıma şunlardan dolayı elemanı beyinsiz olarak görüyorum
1. Geçen sene 200-300 bin fark İçin bir bok olmayacak takımı seçti. Şampiyon olma ihtimali en kuvvetli takıma gelmedi. Gelmiş olsaydı EL şampiyonu apoleti ve ona göre pazarlık gücü olacaktı
2. NBA de kapı kapı dolaştı kimse istemedi. Ne NBA de ne de Avrupa da hiç bir başarısı yok, ama 2m istiyor. ser-Rod 3.5 alır tabii hem EL şampiyonluğu var hem hala NBA kontratı var
Llull, spa, 2.5 civarı oynuyor. Adamları kariyerleri ortada
Wana ne yapmış ??
3. Net fırsatçılık yapıyor, tatlı su kurnazı
4. Geçmişten ders çıkarmayı bilmiyor