Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1875 : 17 Temmuz 2017, 22:31:40 »
Wanna neden beyinsiz olsun. Kaşı gözü için mi gelecek Fenerbahçe'ye. Rodriguez yıllık 3,5 mlyon euro alıyor. Cska'ya vatan millet, kupa vs aşkına mı gitti. Paraya bakıyor adam. Calathes Pana'nın en çok kazanan oyuncusu. Pana benim yuvam mı diyor, alacağı paraya bakıyor. Wanna'nın da sözleşme imzalamadan para pazarlığı yapması kadar normal ne var. Profesyonel oyuncuların hepsi para için oynuyor. O kadar duygusal düşünüyoruz ki bazen şaşırıyorum.

Karakteri ile ilgili bir sorun varsa zaten geçen sene istemezdi Obra, bu sene de istiyorsa demek ki adamın karakterinde bir sorun yok. Parada anlaşılır anlaşılmaz. Orası işin ayrı boyutu.

Duygusallıkla alakası yok ki.  Sözleşme gereği, Daçka Euroleague'te oynasa 1.250 milyon alacak olan biri, sırf takım değişikliği için %60 zam istiyor.  Yani sözleşme gereği alması gereken rakam için maraz çıkarıyor. 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1876 : 17 Temmuz 2017, 22:32:11 »
Sokayım Wanamaker a , marinkovici alalım...yeni Bogdan yada bogdanlar yaratalim AMK...elimizde böyle bir koç varken böyle adamları yıldız yapmak daha kolay...ilk 6 ay biraz zorlaniriz ama sonra adamlar belli bir seviyeye gelince tutulmaz oluruz..marinkovici gibi adamları tolere edebecek kadro var şu an elde belli bir süre...
Uzun konusuna gelince bu trob olacak..istediği kadar salaga yatsın....

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1877 : 17 Temmuz 2017, 22:38:06 »
Wanna neden beyinsiz olsun. Kaşı gözü için mi gelecek Fenerbahçe'ye. Rodriguez yıllık 3,5 mlyon euro alıyor. Cska'ya vatan millet, kupa vs aşkına mı gitti. Paraya bakıyor adam. Calathes Pana'nın en çok kazanan oyuncusu. Pana benim yuvam mı diyor, alacağı paraya bakıyor. Wanna'nın da sözleşme imzalamadan para pazarlığı yapması kadar normal ne var. Profesyonel oyuncuların hepsi para için oynuyor. O kadar duygusal düşünüyoruz ki bazen şaşırıyorum.

Karakteri ile ilgili bir sorun varsa zaten geçen sene istemezdi Obra, bu sene de istiyorsa demek ki adamın karakterinde bir sorun yok. Parada anlaşılır anlaşılmaz. Orası işin ayrı boyutu.

Ben kendi adıma şunlardan  dolayı elemanı beyinsiz olarak görüyorum
1. Geçen sene 200-300 bin fark İçin bir bok olmayacak takımı seçti. Şampiyon olma ihtimali en kuvvetli takıma gelmedi. Gelmiş olsaydı EL şampiyonu apoleti ve ona göre pazarlık gücü olacaktı

2. NBA de kapı kapı dolaştı kimse istemedi. Ne NBA de ne de Avrupa da hiç bir başarısı yok, ama 2m istiyor. ser-Rod 3.5 alır tabii hem EL şampiyonluğu var hem hala NBA kontratı var
Llull, spa, 2.5 civarı oynuyor. Adamları kariyerleri ortada
Wana ne yapmış ??

3. Net fırsatçılık yapıyor, tatlı su kurnazı

4. Geçmişten ders çıkarmayı bilmiyor

« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2017, 22:40:53 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1878 : 17 Temmuz 2017, 22:42:28 »
Sokayım Wanamaker a , marinkovici alalım...yeni Bogdan yada bogdanlar yaratalim AMK...elimizde böyle bir koç varken böyle adamları yıldız yapmak daha kolay...ilk 6 ay biraz zorlaniriz ama sonra adamlar belli bir seviyeye gelince tutulmaz oluruz..marinkovici gibi adamları tolere edebecek kadro var şu an elde belli bir süre...
Uzun konusuna gelince bu trob olacak..istediği kadar salaga yatsın....

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1879 : 17 Temmuz 2017, 22:53:10 »
Nunnally kaldı eyvallah ama Nunnally kaldı diye combo guard alınmaz ise yanlış yaparız. Geçen seneye göre belki sayı olarak değil ama kalite açısından daha geride oluruz bence.
~ Zeljko's Soldiers ~

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1880 : 17 Temmuz 2017, 23:31:23 »
tutturduk bi antiç gitsin, nunnally gitsin diye. minchev'i gören yok. siz de benim gibi, ligde ya da EL'de min. 1 dakikayı tutturamayacağını düşünüyorsanız, üstüne egehan'ın verdiği potansiyelin 1/20'ini bulamıyorsanız minchev gitsin. uzun ve kısa transferi sonrası 9 da kalırız.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1881 : 17 Temmuz 2017, 23:33:56 »
Yanlız bi tane thomas robinson haberi çıktıktan sonra halkın adamın twitter ina yaptıklarını görünce cidden acıdım adama yaw :) nasıl bi milletiz bazen anlayamıyorum.. sayan söven dolu niye gelmiyorsun diye
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1882 : 17 Temmuz 2017, 23:36:59 »
abi şakamısınız siz yahu karakter analizleri falan nerden biliyorsunuz bir yerde mi büyüdünüz.

2 milyon istemiş , ister tabi , wannamaker'den iyi 3 tane guard sayarsınız maksimum 4. yok.

serrod, de colo, llull var var mı başka ? aralarında en az alan llull, o da 3 milyon euro alıyor.

yüzde yüz emin olmadıkca bir insan hakkında karakter analizi yapmak doğru değil.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1883 : 17 Temmuz 2017, 23:40:47 »
wannamaker bamberg'de iyi oynadı hakkettiği kontratı aldı, şimdi daçkada bir az daha üstüne çıktı hakkettiği parayı istiyor, ne yanlış var bunda ?

dixon ksk'de 450k'ye oynarken bizden 1,1 milyon alıyor, karaktersiz mi şimdi dixon ?

bir oyuncuya hakkettiğinden az para verirseniz motivasyonunu sağlayamazsınız, aynı şekilde hakkettiğinden fazlasını verince de öyle.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1884 : 17 Temmuz 2017, 23:53:20 »
Nunnally kalıyorsa Kalinic 4'e mi kayıyor acaba. Antic de kalıyor gibi konuşuyor. 10 yabancı olacağına da hiç ihtimal vermiyordum. Çok aklım ermiyor açıkçası.

Sloukas - Dixon - Sinan
Transfer - Guduric - Melih
Datome - Nunnally - Egehan
Melli - Kalinic - (Antic?) - Hersek
Vesely - Ahmet

Şöyle bir bakınca Nunnally ve Antic kalıyorsa başka transfer olmayabilir...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1885 : 17 Temmuz 2017, 23:57:20 »
Duygusallıkla alakası yok ki.  Sözleşme gereği, Daçka Euroleague'te oynasa 1.250 milyon alacak olan biri, sırf takım değişikliği için %60 zam istiyor.  Yani sözleşme gereği alması gereken rakam için maraz çıkarıyor.

İsteyebilir hakkıdır da. Sen değil misin Nunnaly'i olabildiğince sıradan bir oyuncu gören. Nunnaly kaç alıyor Fener'den. Peki Nunnaly'nin aldığı paraya kıyasla (doğru olduğuna şüpheliyim o haberin ama diyelim ki doğru olsun) 2 milyon istemesi düz mantıkla çok mu?
Kaldı ki avrupada sanki top klas oyun kurucu kaynıyor gibi düşünüyorsunuz. Wanna kalitesinde kaç isim var alabileceğimiz?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1886 : 18 Temmuz 2017, 00:02:15 »

Ben kendi adıma şunlardan  dolayı elemanı beyinsiz olarak görüyorum
1. Geçen sene 200-300 bin fark İçin bir bok olmayacak takımı seçti. Şampiyon olma ihtimali en kuvvetli takıma gelmedi. Gelmiş olsaydı EL şampiyonu apoleti ve ona göre pazarlık gücü olacaktı

2. NBA de kapı kapı dolaştı kimse istemedi. Ne NBA de ne de Avrupa da hiç bir başarısı yok, ama 2m istiyor. ser-Rod 3.5 alır tabii hem EL şampiyonluğu var hem hala NBA kontratı var
Llull, spa, 2.5 civarı oynuyor. Adamları kariyerleri ortada
Wana ne yapmış ??

3. Net fırsatçılık yapıyor, tatlı su kurnazı

4. Geçmişten ders çıkarmayı bilmiyor

Fener'e gelmedi diye duygusal düşünüyorsunuz. NBA'de oynamak istemeyen amerikalı yok gibi bir şey görüyoruz. Udoh bile ilk bulduğu teklife atladı gitti. Mike James, Miller teklif alıp gitti. Wanna'nın bunu zorlaması neden tuhaf o halde?

Saydığın isimlerden hemen sonra gelir Wanna şu an avrupa piyasasında. Adamın kalitesi bu denli tartışmaya açık değil bence. Gerçi kimleri beğenmedik biz, Teo ve Rodriguez de eleştirildi burada.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1887 : 18 Temmuz 2017, 00:10:49 »
İsteyebilir hakkıdır da. Sen değil misin Nunnaly'i olabildiğince sıradan bir oyuncu gören. Nunnaly kaç alıyor Fener'den. Peki Nunnaly'nin aldığı paraya kıyasla (doğru olduğuna şüpheliyim o haberin ama diyelim ki doğru olsun) 2 milyon istemesi düz mantıkla çok mu?
Kaldı ki avrupada sanki top klas oyun kurucu kaynıyor gibi düşünüyorsunuz. Wanna kalitesinde kaç isim var alabileceğimiz?

Ben mi yanlis anladim esas meseleyi, hala idrak edemedim. 

Farzedelim ki, seni danisman olarak holdingime tuttum.  3 seneligine 1.250 milyon euro'ya anlastik.  Ben sana diyorum ki, X sirketime danismanlik yapacaksin.  Ertesi sene de diyorum ki, Y sirketime danisman olacaksin.  Sen de bir anda diyorsun ki, 1.250 milyon olmaz, 2 olacak.  Bunu cidden normal mi goruyorsun?  Bir sozlesme yapilmis ise, hak ettigi ucret odur.  Eger uygun bulunmaz ise taraflardan biri rica eder, digeri de performansa gore arttirabilir.  Ancak sen esas sozlesmesel iliskiyi kaciriyorsun.  Veya ben tamamen ilk iliskiyi yanlis anladim. 

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1888 : 18 Temmuz 2017, 00:56:34 »
Uzun transferi şart kesinlikle.
Onun dısında kısa rotasyonu ah vah edilecek kadar kötü degil.

F4 yaptıgımız ilk seneki rotasyondan kötü degil en azından

Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1889 : 18 Temmuz 2017, 01:11:33 »
1) koç para var 10 yabancı ile sezona gireyim diyebilir mi ?

2) koç bizim gibi kağıt üstünde her pozisyon eksiksiz olsun bol rotasyonu olsun diyebilir mi ?

bence nannuly nin kalma haberi bugün çıktıysa kısa transferini unutalım  :'(

şampiyon olmuşuz doğuş desteği var ama sezona yine koç şapkadan tavşan çıkarsın diye umarak girecez gibi  :-[

bogdan = sinan + guduric  :o ????
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem