Pardon da kim çıldırırdı ?
3 yıl önce ki kadro bundan iyiydi Bjelica lı Goudelock lı.
Çıta tabiki yükselecek 4 yıldır süregelen bir proje bu organizasyon ve yükselmeye de devam edecek her yıl üzerine koyarak.
Yukarıda yazdığın kadro bu haliyle F4 favorisi bile olamaz anca Top 8 i zorlar. biraz şuraya yazarken romantik değil de gerçekçi olun.
Ben gayet gercekciyim .... guedelock, bjelica gidince de senin gibilerin ayni laflari ettigini gordum ... neyzeki zamandan daha guzel kapak yok ...
Gecen sene uzun yok, bu halde F4 yapamayiz demislerdi bu kadro ile (senin kafandaki birkac arkadas) ... daha onceki sene Udoh kim diyen oldu ....
O cok begendigin Guedelock Maccabi de ne yapti? bu is isimlerle olsa, CSKA ve Real i yillarca kimse yenemezdi ...
Ha bir uzun daha gelirse eyvallah,yada wanamaker.... kimsenin itirazi olacagini sanmam ... ama gelmedi diye de takimi yonetimi asacak degilim.
Su forumda Melli, Sinan Guduric icin keske bizde olsa yazilarini bir araya getirsek kitap olur ...
Son olarak Fazla polemik e girmeden sunu da soyleyeyim; belki ben senin kadar basketten anlamiyorum ondandir ... yoksa bana gore gayet iyi bir kadro ... evet bu seneki beklentinin altinda gibi gozukuyor ama Obra ile ve potansiyelli oyuncularla yapilabilecekler beni yine de heyecanlandiriyor....
ha bana sorarsan oyle buyuk laflar etme, F8 goremez falan diye de konusma bence,.... Sonucta cok adami bozdu bu takim 2-3 senedir ...