Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2070 : 24 Temmuz 2017, 20:10:15 »
Nunnaly beklentileri aşarsa Besim arkadaşımız profilinde Van Basten yerine James Nunnaly fotoğrafı kullanacakmış. Sağlam kaynaklar söyledi.
Oo, işte bu çok iddialı oldu. Bence Nunnally bu sene birçok kişiye yeni avatar hazırlatacak. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2071 : 25 Temmuz 2017, 04:46:39 »
peki farazi soruyorum 2m'a wanamaker mı 2.1m'a derrick rose mu?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2072 : 25 Temmuz 2017, 08:37:20 »
peki farazi soruyorum 2m'a wanamaker mı 2.1m'a derrick rose mu?

Oynamak için istekli olacağını farz ederek cevaplıyorum. 3,5 milyona Derrick Rose  :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2073 : 25 Temmuz 2017, 09:37:58 »
Hep Trollugu Besim mi yapacak biraz da ben yapayim ....

Semih 1 M altinda kontrat bakiyor ... kimseyi bulamazlarsa 1 senelik alsinlar; en azindan idman verir, ya da TR ligi maclarinda Vesely yi dinlendirir....
Hoca gitsin diye israrci degildi sadece maasini dusurmesini istemisti diye hatirliyorum ....

PS: Hic beklentim yok sadece rotasyon rahatlamasi icin soyluyorum... TR liginde 7-8 dk oynasa opsun basina koysun su haliyle. Euroleague de hic sansi yok.... Ahmet ondan onde su anda...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2074 : 25 Temmuz 2017, 10:06:13 »
Nunnally turnike atmayı öğrenirse, bahsedildiği gibi patlama yapabilir. :D Şşaka bir yana bu adama geldiği günden beri hiç güvenemiyorum. Umarım forumdakilerin güvenini boşa çıkartmaz. :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2075 : 25 Temmuz 2017, 11:56:44 »
Nunnaly beklentileri aşarsa Besim arkadaşımız profilinde Van Basten yerine James Nunnaly fotoğrafı kullanacakmış. Sağlam kaynaklar söyledi.
Oo, işte bu çok iddialı oldu. Bence Nunnally bu sene birçok kişiye yeni avatar hazırlatacak. 8)

Fundamental i olmayan bir oyuncu beni nasil haksiz cikaracak, cok merak ediyorum :) 

Ama kabul!  Yalniz, Turk Ligi'ni filan bir kenara birakalim.  Nunnally, 40 sayi attiktan sonra Turkiye Ligi benim icin fazla anlam ifade etmiyor :P  Euroleague icin birkac tane istatistik ortalamasi soyleyin.  Objektif olarak basari kabul edilebilecek istatistiklerse ve sene sonunda bunu tutturursa, profil fotosunu Nunnally yapacagim.

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2076 : 25 Temmuz 2017, 14:36:04 »
Sloukas, Dixon, Sinan
Guduric, Nunnaly, Melih
Datome, Egehan
Melli, Baris, Kalinic
Vesely, Antic, Ahmet

bu kadro icin 3 sene once forum da cildirirdik .... Citayi ne kadar yukari cekmisiz ki begenmeyenler de var ....
Pardon da kim çıldırırdı ?
3 yıl önce ki kadro bundan iyiydi Bjelica lı Goudelock lı.
Çıta tabiki yükselecek 4 yıldır süregelen bir proje bu organizasyon ve yükselmeye de devam edecek her yıl üzerine koyarak.
Yukarıda yazdığın kadro bu haliyle F4 favorisi bile olamaz anca Top 8 i zorlar. biraz şuraya yazarken romantik değil de gerçekçi olun.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2077 : 25 Temmuz 2017, 14:41:15 »
Hava zaten çok sıkıcı, bir de transferde bu kadar sessiz kalınması iyice günleri çekilmez kılıyor valla.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2078 : 25 Temmuz 2017, 15:39:53 »
Çıta tabiki yükselecek 4 yıldır süregelen bir proje bu organizasyon ve yükselmeye de devam edecek her yıl üzerine koyarak.
Yukarıda yazdığın kadro bu haliyle F4 favorisi bile olamaz anca Top 8 i zorlar. biraz şuraya yazarken romantik değil de gerçekçi olun.
Ben gayet gercekciyim .... guedelock, bjelica gidince de senin gibilerin ayni laflari ettigini gordum ... neyzeki zamandan daha guzel kapak yok ...

Gecen sene uzun yok, bu halde F4 yapamayiz demislerdi bu kadro ile (senin kafandaki birkac arkadas) ... daha onceki sene Udoh kim diyen oldu ....

O cok begendigin Guedelock Maccabi de ne yapti? bu is isimlerle olsa, CSKA ve Real i yillarca kimse yenemezdi ...

Ha bir uzun daha gelirse eyvallah,yada wanamaker.... kimsenin itirazi olacagini sanmam ... ama gelmedi diye de takimi yonetimi asacak degilim.

Su forumda Melli, Sinan Guduric icin keske bizde olsa yazilarini bir araya getirsek kitap olur ...

Son olarak Fazla polemik e girmeden sunu da soyleyeyim; belki ben senin kadar basketten anlamiyorum ondandir ... yoksa bana gore gayet iyi bir kadro ... evet bu seneki beklentinin altinda gibi gozukuyor ama Obra ile ve potansiyelli oyuncularla yapilabilecekler beni yine de heyecanlandiriyor....

ha bana sorarsan oyle buyuk laflar etme, F8 goremez falan diye de konusma bence,.... Sonucta cok adami bozdu bu takim 2-3 senedir ...
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 15:48:36 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2079 : 25 Temmuz 2017, 16:08:32 »

Yazılan kadro ancak Top8 zorlar demek bıraktım gerçekçiliği öncelikle ciddiyetten uzak ? Obra Euroleague kalibresindeki herhangi 12 oyuncu ile zaten her türlü Top8 zorlar. Önce biraz ciddi olalım sonra gerçekçi olmak kolay...

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
« Yanıtla #2080 : 25 Temmuz 2017, 18:10:41 »
Ben gayet gercekciyim .... guedelock, bjelica gidince de senin gibilerin ayni laflari ettigini gordum ... neyzeki zamandan daha guzel kapak yok ...

Gecen sene uzun yok, bu halde F4 yapamayiz demislerdi bu kadro ile (senin kafandaki birkac arkadas) ... daha onceki sene Udoh kim diyen oldu ....

O cok begendigin Guedelock Maccabi de ne yapti? bu is isimlerle olsa, CSKA ve Real i yillarca kimse yenemezdi ...

Ha bir uzun daha gelirse eyvallah,yada wanamaker.... kimsenin itirazi olacagini sanmam ... ama gelmedi diye de takimi yonetimi asacak degilim.

Su forumda Melli, Sinan Guduric icin keske bizde olsa yazilarini bir araya getirsek kitap olur ...

Son olarak Fazla polemik e girmeden sunu da soyleyeyim; belki ben senin kadar basketten anlamiyorum ondandir ... yoksa bana gore gayet iyi bir kadro ... evet bu seneki beklentinin altinda gibi gozukuyor ama Obra ile ve potansiyelli oyuncularla yapilabilecekler beni yine de heyecanlandiriyor....

ha bana sorarsan oyle buyuk laflar etme, F8 goremez falan diye de konusma bence,.... Sonucta cok adami bozdu bu takim 2-3 senedir ...
Okuduğumuzu anlamaktan algılayabilmekten epey uzağız. Yazılanlar anlayarak okunsaydı, yazdığın henüz son halini almamış rotasyonları eksik kadronun 3 yıl önceki kadrodan daha iyi olmadığını öyle uğruna hayaller kurulacak bir yanının olmadığından bahsedilmişti.
Epey hararetli türk insanı olarak hayin ilan etmeye asıp kesmeye hazır kıta bekleniyor her zaman ki gibi. Bu tam tersi olan kahraman ilan edilme durumu için de geçerli tabi.
Yine dikkat edilseydi her yıl büyüyen organizasyona atıf yapılmış orada. Fenerbahçe basketbol takımı bu yıl ve bundan sonraki devam eden yıllarda bir aksilik yaşanmadığı müddetçe her yıl şampiyonluk veya en kötü, F4 ana favorisi olarak sezona başlayacaktır. Bu şuan avrupa basketbolunun bir gerçeğidir öyle şahsi kanaat fln barındırmayan salt bir gerçekliktir.
Bu yıl ki durum ise gerekli transfer(ler) ile rotasyon tamamlandıktan sonra beklediğimiz kalitede oyuna yön verebilecek yaratıcı bir kısa gelmez ise şayet, sezona şampiyonluğun favorisi olarak başlamayacağız ve burada yine sezon içi gelişmeleri bekleyeceğiz buna bağlı olarak şampiyonluk şansımız artıp azalacaktır.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 18:16:19 Gönderen: mrsic12 »

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
« Yanıtla #2081 : 25 Temmuz 2017, 18:11:50 »
Yazılan kadro ancak Top8 zorlar demek bıraktım gerçekçiliği öncelikle ciddiyetten uzak ? Obra Euroleague kalibresindeki herhangi 12 oyuncu ile zaten her türlü Top8 zorlar. Önce biraz ciddi olalım sonra gerçekçi olmak kolay...
Buraya birşeyler yazarken bundan sonra görüşün ciddiyeti için izninizi alır öyle yazarız öyleyse.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #2082 : 25 Temmuz 2017, 18:43:24 »
2 sene önce finalde kaybeden takım idik. Bogdan vesely ve udoh kalsın diye duacı idik. Sezona cska ile kadrosunu koruyarak girdik ve doğal olarak şampiyonluğun favorisi idik.

Oaka serisinde acaba mı diye geçirdiğimiz olmuştu tabi ama bogdan çıkarıp vurunca masaya f4 de işler rahatlamıştı.

Şimdi ise şampiyon kadronun savunma ve hucüm ayakları ayrıldı. Hem bogdan hem de udoh için avrupa da muadilleri yok demiyor muyuz ?  hadi lull serrod de colo bogdana alternatif ama udoh ...(

melli yi antiç yerine yazıp artıdayız diyebiliyorum ama bogdan ve udoh için halen eksilerdeyiz.

Üst üste 2 yıl şampiyon olma istatistiği zaten ortada iken şu kadro şampiyonluk favorisidir demek aşırı duygusallık içerir. 8)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2083 : 25 Temmuz 2017, 19:17:54 »
Fundamental i olmayan bir oyuncu beni nasil haksiz cikaracak, cok merak ediyorum :) 

Ama kabul!  Yalniz, Turk Ligi'ni filan bir kenara birakalim.  Nunnally, 40 sayi attiktan sonra Turkiye Ligi benim icin fazla anlam ifade etmiyor :P  Euroleague icin birkac tane istatistik ortalamasi soyleyin.  Objektif olarak basari kabul edilebilecek istatistiklerse ve sene sonunda bunu tutturursa, profil fotosunu Nunnally yapacagim.

İstatistiği bilemem. Pozitivist olmaya lüzum yok. Sana güveniyoruz. Sen "iyi bir sezon geçirdi ve bu kadroda olmanın hakkını verdi" der isen... Kalben, vicdanen... Biz söylemeden değiştirirsin profil resmini... Hukuk normlarına, belge, karine filan lüzum yok. Esas hukuk kalptedir. :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2084 : 25 Temmuz 2017, 20:33:22 »

Hakan Abi gönül adamı, gel biz seninle 12 PIR üzerinden anlaşalım. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!