Antic oyun zekası çok yüksek bir oyuncu. Geçen Pana maçının ilk yarısının tekrarını izledim orada bile çok net gözüküyor
Antic için tamam iyi savunmacı diyemezsiniz kabul ediyorum ama odaklandığı zaman özellikle aklıyla iyi savunma yapıyor. Özellikle yaptığı kaymaları ağzım açık izliyorum
Pana maçında fast breakte hızlı hücumu hemen kesiyor sonra hakeme bakıp ne yaptım diyor. Sonra aynı pozisyonda saha kenarına değişmeye gidiyor ve pana tribünlerine el sallayıp onlara gereken ayarı veriyor
Şuna cevap aramak gerekiyor. 1-Anticten beklentiler neler 2- Büyük maçlarda sahaya attığında verim alıp alamadığın
Geçen sene real serisinde F4da çok iyiydi aslında. Real maçının 3. maçını izlemiştim o maçta da doğru işler yapıp iyi oynamıştı
Bu sene F4da ilk maçta süre bulmadı yanılmıyorsam. Oli geri dönüşleri seven ve yarı finali de bu sayede kazanan bir takımdı. Obradovicin bu yüzden Antici o kritik anda sahaya attığını düşünüyorum ve olduğu süre boyunca üçlüğü atıp fişi çekmişti ve savunma tarafında da iyi boğuşmuştu
İkinci Pana maçında alan açmaya ihtiyacımız vardı sahaya girdi 3 lüğünü attı ve oyunda hücumda liderlik anında, topun dönmesi açısından doğru işler yaptı ve bir pozisyonda kısayla kalınca hemen topu isteyip çizgiye gitmişti
Cska normal sezon maçıydı, deplasmanda dördüncü çeyrek skor katkısına ihtiyacımız vardı çok zor bir orta mesafeyi geriye çekilip bitirmişti. Gene içerideki Cska maçında bayağı iyiydi
Antic baktığın zaman sen ne zaman ihtiyacın olursa verimi verdi. Bu maçlar sıradan maçlar değil, gereken maçla birlikte Anticin büyüdüğünü inkar edemezsiniz. Antic fiziki yapısı itibariyle artı yaşlanması dolayısıyla maç seçiyor
Tabi siz olaya para gözüyle bakıyorsunuz ve her maç 15-20 dk istemesini bekliyorsunuz o paraya. Ama maçı yetenekten çok boğuşmak, tecrübe belirliyor çoğu zaman. Bjelicanın nasıl sindiğini herkes hatırlıyor, sen Antici sindiremezsin. Melli bu üst seviyeye ilk kez adım atacak, takım Bogdan Udoh gibi iki önemli savunma ve liderini kaybetmişken Antic gibi bir adamı daha kaybetmek ne kadar doğru tartışılır.
Şu da 2013 Londra performansı. Videoda bile attığı sayıdan bağımsız olarak oyun aklı çok net gözüküyor. Pozisyon alışları özellikle çok dikkat çekici hem hücum hem savunmada.
https://www.youtube.com/watch?v=IU82B35mno4#t=120.417439