Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 296014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2460 : 07 Ağustos 2017, 09:33:23 »
Pero antic bsl'de idman yapsın eğlensin sağlıklı yaşasın ama takımda dursun.birgün bir salonda t.şak koymak gerekirse girsin koysun. Böyle ağırlığı olan kaç adam kaldı avrupada. Ben de sıfır takım kursam almam ama bir kere sözleşme girmiş arkadaşlar yapacak bişe yok. Yapalıcak olan pero abimize konforlu alan yaratmak sanki pero gitse yerine adam alacaz uğraşmays değmez.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2461 : 07 Ağustos 2017, 09:52:33 »
kosar adım..

sloukas-dixon-sinan
wanamaker-guduric-melih
datome-nunnaly-egehan
melli-kalinic-barıs + antic
vesely-thompson-ahmet

kadrosuna gidiyoruz...

yakacagız ortalıgı...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2462 : 07 Ağustos 2017, 11:06:05 »
kosar adım..

sloukas-dixon-sinan
wanamaker-guduric-melih
datome-nunnaly-egehan
melli-kalinic-barıs + antic
vesely-thompson-ahmet

kadrosuna gidiyoruz...

yakacagız ortalıgı...

Kağıt üzerinde çok güzel görünüyor.  Tek soru işareti Wanamaker'in durumu. Ama içimden bir his Wanamaker'de o listede olacak diyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2463 : 07 Ağustos 2017, 11:22:20 »
Pero antic bsl'de idman yapsın eğlensin sağlıklı yaşasın ama takımda dursun.birgün bir salonda t.şak koymak gerekirse girsin koysun. Böyle ağırlığı olan kaç adam kaldı avrupada. Ben de sıfır takım kursam almam ama bir kere sözleşme girmiş arkadaşlar yapacak bişe yok. Yapalıcak olan pero abimize konforlu alan yaratmak sanki pero gitse yerine adam alacaz uğraşmays değmez.
Gitse neden alınmasın ki?Tek basına oyuncu butcesinin %10 unu alıyor.Eglensin,rakibe karsılık versin.Yeterli mi?

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #2464 : 07 Ağustos 2017, 12:02:58 »
Gitse neden alınmasın ki?Tek basına oyuncu butcesinin %10 unu alıyor.Eglensin,rakibe karsılık versin.Yeterli mi?

Ortada bir sözleşme var diyelim pero'dan çıktık adama en az aldığının yarısını verirsin bak en az diyorum. Sonra gidip melli-kalinic-vesely-Thompson hatta datome'nin oynayabileceği pozisyona gidip iyi bir oyuncu alıcaz. Hem iyi para vericez ama hem de elzem oyuncu olacak. Bana mantıklı gelmiyor. Şartlar gereği antic rolüne en uygun oyuncu riske girmeye değmez. Antic'e ölüp bayılmıyorum ama hem saha içi hem saha dışı en mantıklı olan bu.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2465 : 07 Ağustos 2017, 12:33:27 »
Ortada bir sözleşme var diyelim pero'dan çıktık adama en az aldığının yarısını verirsin bak en az diyorum. Sonra gidip melli-kalinic-vesely-Thompson hatta datome'nin oynayabileceği pozisyona gidip iyi bir oyuncu alıcaz. Hem iyi para vericez ama hem de elzem oyuncu olacak. Bana mantıklı gelmiyor. Şartlar gereği antic rolüne en uygun oyuncu riske girmeye değmez. Antic'e ölüp bayılmıyorum ama hem saha içi hem saha dışı en mantıklı olan bu.

aynen, hem para ver hem de yerine uzun oyuncu kalmamis avrupa piyasasin da adam ara .... cok mantikli degil ...

Para konusu olmasa kim gitsin der?? Nocioni gibi, Antic gibi bir adamin kadroda her zaman olmasi lazim...

Ayrica adam o parayi bu sene alacak bunun kacari yok ... Ben olsam yarisini da degil, tamamini almadan gitmem....

Hatta seneye, bence yine kalsin. Ama uygun bir kontrata ya da teknik ekibe gecsin. Takimda agirligi olan bir adam her daim lazim . O zaman tartisilsin alacagi para ama 3 sene onceki kosullarda dogru bir kontratti ve cok faydasini gorduk. Simdi tartismak anlamsiz geliyor bana.

Daha once de soyledim sunu diyebilen var mi; "keske sampiyon olmasaydik ta, yerine adam gelseydi"... Bunu da sampiyonluk pirimi sayicaz yapacak birsey yok ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2466 : 07 Ağustos 2017, 13:29:34 »
antic adamdır....desderenin dibidir...
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 13:30:19 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2467 : 07 Ağustos 2017, 15:11:41 »
Daha once de soyledim sunu diyebilen var mi; "keske sampiyon olmasaydik ta, yerine adam gelseydi"... Bunu da sampiyonluk pirimi sayicaz yapacak birsey yok ...
Kesinlikle budur. Antiç sözleşmede resti görmüş, kazanmak için elinden geleni yapmış. Helal olsun...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2468 : 07 Ağustos 2017, 16:31:48 »
@sinanyucel
kardeşim çok azimlisin bu Wana işi olursa sayende olacak :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2469 : 07 Ağustos 2017, 16:41:20 »
@sinanyucel
kardeşim çok azimlisin bu Wana işi olursa sayende olacak :)
Estagfurullah cem abi kendim için bişey istiyosam ne olıyım az kaldı zaten bişeyi 40 kere dersen olur derler heralde 37-38 olmuştur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2470 : 07 Ağustos 2017, 22:16:45 »

Valla aklimdakini o kadar güzel anlatmissinki, pero dursun, son sekize kadar oynamasada olur. Adam son sekiz maçlarında iki dakikada oyunu okuyup karşı takımı sindiriyor. Obradovicinde ben bundan fazla birşey beklediğini düşünmüyorum, adam Obranin saha içindeki hayaleti gibi

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2471 : 07 Ağustos 2017, 23:02:41 »
Antiç konusunda karakter koyma kısmına ne yazık ki katılamayacağım. Çoğunuz şampiyonluk buğusu ile unutuyorsunuz ama geçen sene 12 mağlubiyet aldık Kazan'a Maccabi'ye burada kaybederken ihtiyacımız olan savaşçı karakter değil Udoh ve Vesely yi 5 dk dinlendirecek bir katkıydı.Ya da Baskonia'dan 40 sayı fark yerken fark yaratacak o savaşçı ruhu göremedik. Pana eşleşmesine kadar Udoh ve Vesely yi hiç dinlendiremedik çünkü obra 2 dk bile dayanamıyordu pero'nun savunmadaki durumuna. Allahtan Udoh, Bogi ve Dixon doğru zamanda form tuttu, kalinic çok yüzdeli üçlük atmaya başladı da diğer geri kalan tüm oyuncuların (Sloukas, Datome, Nunnaly dahil) hatalarını kompanse etmeyi başardık. Udoh ve Bogi performans koyamasa Antiç sabahtan akşama kadar sertlik, savaş itiş kakış katsın oyuna.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 23:03:03 Gönderen: Noble »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2472 : 07 Ağustos 2017, 23:05:55 »
Antiç konusunda karakter koyma kısmına ne yazık ki katılamayacağım. Çoğunuz şampiyonluk buğusu ile unutuyorsunuz ama geçen sene 12 mağlubiyet aldık Kazan'a Maccabi'ye burada kaybederken ihtiyacımız olan savaşçı karakter değil Udoh ve Vesely yi 5 dk dinlendirecek bir katkıydı.Ya da Baskonia'dan 40 sayı fark yerken fark yaratacak o savaşçı ruhu göremedik. Pana eşleşmesine kadar Udoh ve Vesely yi hiç dinlendiremedik çünkü obra 2 dk bile dayanamıyordu pero'nun savunmadaki durumuna. Allahtan Udoh, Bogi ve Dixon doğru zamanda form tuttu, kalinic çok yüzdeli üçlük atmaya başladı da diğer geri kalan tüm oyuncuların (Sloukas, Datome, Nunnaly dahil) hatalarını kompanse etmeyi başardık. Udoh ve Bogi performans koyamasa Antiç sabahtan akşama kadar sertlik, savaş itiş kakış katsın oyuna.
Tamam işte üçüncü adam olarak Melli var bu sene...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2473 : 07 Ağustos 2017, 23:10:11 »
şampiyonluk kesmiyor mu ?
normal sezonu da mı 30 da 30 yapmak lazım ,
şampiyon olmak için F4 kazanmak ve F4 katılmak lazım  format farklı olsa ona göre davranırdık.
finali kim oynadı Olympiakos ile Fenerbahçe
her iki takımın da normal sezon maçlarına bakalım hep beraber

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2474 : 08 Ağustos 2017, 01:07:45 »
şampiyonluk kesmiyor mu ?
normal sezonu da mı 30 da 30 yapmak lazım ,
şampiyon olmak için F4 kazanmak ve F4 katılmak lazım  format farklı olsa ona göre davranırdık.
finali kim oynadı Olympiakos ile Fenerbahçe
her iki takımın da normal sezon maçlarına bakalım hep beraber

Fazlasıyla kesti ama bu takımın Udoh ve Bogdan ile çıktığı seviyeyi takımın bütününün başarısıymış gibi görürsek yanılırız gibime geliyor. Şampiyon olduysak da nasıl şampiyon olduğumuzu gerçekleri ile değerlendirmek gerekiyor çünkü bu sene şampiyon yapan iki adam da yok.