Ortada bir sözleşme var diyelim pero'dan çıktık adama en az aldığının yarısını verirsin bak en az diyorum. Sonra gidip melli-kalinic-vesely-Thompson hatta datome'nin oynayabileceği pozisyona gidip iyi bir oyuncu alıcaz. Hem iyi para vericez ama hem de elzem oyuncu olacak. Bana mantıklı gelmiyor. Şartlar gereği antic rolüne en uygun oyuncu riske girmeye değmez. Antic'e ölüp bayılmıyorum ama hem saha içi hem saha dışı en mantıklı olan bu.
aynen, hem para ver hem de yerine uzun oyuncu kalmamis avrupa piyasasin da adam ara .... cok mantikli degil ...
Para konusu olmasa kim gitsin der?? Nocioni gibi, Antic gibi bir adamin kadroda her zaman olmasi lazim...
Ayrica adam o parayi bu sene alacak bunun kacari yok ... Ben olsam yarisini da degil, tamamini almadan gitmem....
Hatta seneye, bence yine kalsin. Ama uygun bir kontrata ya da teknik ekibe gecsin. Takimda agirligi olan bir adam her daim lazim . O zaman tartisilsin alacagi para ama 3 sene onceki kosullarda dogru bir kontratti ve cok faydasini gorduk. Simdi tartismak anlamsiz geliyor bana.
Daha once de soyledim sunu diyebilen var mi; "keske sampiyon olmasaydik ta, yerine adam gelseydi"... Bunu da sampiyonluk pirimi sayicaz yapacak birsey yok ...