Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2640 : 16 Ağustos 2017, 11:45:06 »
Ama şu olsa da olur olmasa da rahatlığını tatmak gibisi de yokmuş yalnız. Üstelik de Wanamaker gibi bir oyuncuya karşı bu rahatlık. Süper olay.

Bu arada iki yeni transferimiz daha olacak gibi. Egehan'la Ahmet çalışmaya başlamışlar. Bir de İbo sonrası Dünya gözüyle bir altyapı oyuncumuzu cidden rotasyona soktuğumuzu görürsem ölsem gam yemem.
geçen aynısını düşündüm
geldiğimiz seviyeye bak
hocamız rapor veriyor diyor ki '' ben takımdan memnunum , wanamaker'ı çilek olarak istiyorum ama olmazsa da başkasına gerek yok '' bu nasıl bir seviye
euroleague şampiyonluk seviyesi :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2641 : 17 Ağustos 2017, 08:04:15 »
geçen aynısını düşündüm
geldiğimiz seviyeye bak
hocamız rapor veriyor diyor ki '' ben takımdan memnunum , wanamaker'ı çilek olarak istiyorum ama olmazsa da başkasına gerek yok '' bu nasıl bir seviye
euroleague şampiyonluk seviyesi :)

Iste o seviyeye bir de taraftar gelse ... Ama Fenerbahceliyiz genlerimiz musade etmiyor fazla rahatliga, o hep birsey eksikmis hissi yillarin getirdigi... :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2642 : 17 Ağustos 2017, 11:27:03 »
Seviye ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Yetkili olan onlar biz sadece sesli düşünüyoruz.
Hoca ya göre Sloukas mükemmel olabilir sana göre olmayabilir.Hocaya göre Antic yeterli katkıyı veriyor olabilir sana göre olmayabilir.Herkes aynı ve hoca gibi düşünmek zorunda da değil ama gerçek olan yetkili onlar sen de taraftarsin.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2643 : 17 Ağustos 2017, 14:31:19 »
bence;
oyuncuya bakış açımız bu olmalı, keza hocanın ki bu(böyle söylemişti): her oyuncu kendi görev tanımı içinde yıldızdır. bu görev tanımını belirleyen kim; hoca,
neye göre belirliyor, oyun sistemine göre, 
peki takımda hemen hemen hiç süre almayan barış la devam etmek veya kimsenin beğenmediği(ben beğeniyorum) sloukasla sözleşme uzatmak neyin nesidir? tam da budur işte, hocanın barışa biçtiği rol ve ondan beklediği neyse demekk ki tam alıyor ki,  barışı kadroda tutuyor,
peki barıştan gittik, şimdi dyeceğiz ki? barıştan ne alıyoruz:
ben şimdi hocanın gözüyle barışa bakmaya çalışacağım (antremana gitmedim ama ) uyum, diğer oyunculara çok iyi antreman verme, iyi niyet, takım içi kimyayı yükseltme(arkadaşları tarafından sevilmesi), çalışkanlık, taraftarla olan sempatik bağı, vss görüyorum, ve bir de en önemlisi antremanlarda setleri unutmama ve setin akışını engellememe (100 ün üzerinde setimiz var, bazen 1 oyuncu unutunca defalarca tekrarlamak zorunda kalıyoruz demişti, koç), bu onu takımda tutup takıma katkı vermeye yeterli hale getiriyor, çünkü kimse ondan melli nin verdiği katkıyı vermesini beklemiyor.
bence takımdaki oyunculara tek tek bakacaksak böyle bakmalıyız, ama önemli olan takım olarak ne verdiği bu topluluğun, onun için tek tek oyuncu değerlendirmenin çok doğru olmadığını düşünüyorum , vesselam,
hadi hayırlısı

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #2644 : 18 Ağustos 2017, 10:28:18 »
Herkese merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum forumu, gerçekten seviyeli , samimi ve değerli bilgilerin paylaşıldığı bu platformda emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.
İlk mesajımızı atmak bugüne nasipmiş.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2645 : 18 Ağustos 2017, 11:30:07 »
Herkese merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum forumu, gerçekten seviyeli , samimi ve değerli bilgilerin paylaşıldığı bu platformda emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.
İlk mesajımızı atmak bugüne nasipmiş.

Hoş geldiniz. Güzel sözleriniz için teşekkürler. Transfer mevsimi birbirimizi gırtlaklamak dışında pek fazla sıkıntımız yok diyeyim. Bir de beklenmedik mağlubiyetlerden sonraki ilk saatler uğramamanızı salık veririm. Ortadoğu'ya döneriz. :D

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #2646 : 18 Ağustos 2017, 16:33:42 »
Hoş geldiniz. Güzel sözleriniz için teşekkürler. Transfer mevsimi birbirimizi gırtlaklamak dışında pek fazla sıkıntımız yok diyeyim. Bir de beklenmedik mağlubiyetlerden sonraki ilk saatler uğramamanızı salık veririm. Ortadoğu'ya döneriz. :D
Hoş bulduk. Teşekkürler. Birbirinizi gırtlaklama işini bile seviyeli ve eğlenceli bir şekilde yapıyorsunuz. Umarım zamanla bende bu savaşın içinde kendime bir yer bulurum  :).
Gelen şampiyonluktan sonra bu sene farklı olacağını düşünüyorum. Mağlubiyetlerde bile obra reis başta olmak üzere takımın yüksek kredisi sayesinde pek patırtı kopmaz sanırım.
Sezon sonunda utanması  var bir de bunun :-[
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2017, 16:34:08 Gönderen: Intermed »

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2647 : 20 Ağustos 2017, 00:48:08 »
Forumda sorun yok demi kimse birşey yazmıyor :) hep bu wanamaker yüzünden gelsede şenlense buralar 😊

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2648 : 20 Ağustos 2017, 12:11:03 »
Wanamaker daçka da kalma kararı almış. Ağır saçmalamış bence. Euroleague bu kadar göz önündeyken, her sene tonla adam euroleague de parlayıp nba yaparken, o euroleague in en iyi takımına gelmeyi tercih etmek yerine eurocup topçusu olmayı secti. Gecen sene olsa derim ki daçka fiyat yukseltti aldı. Ama artık oyle bi durumda yok. Ustune fenerbahce doğuş ortaklığı sonrası daçka ciddi küçülmeye gitti. Ayrıca guard rotasyonları da wana ile birlikte çok şişkin oldu. Ve bu onların 8.yabancı oldu ayrıca. Yani daçka ve bütcesi takım planlaması kadrosu içinde çok mantıklı bi durum gibi gelmedi bana. Muhtemelen takım içi rol ve sözleşme süresi konusunda anlaşmazlık yasanmıştır. Acıkcası uzüldüm ve hayalkırıklığı yaşadım. Bence son eksik parçamızdı ve gelseydi şampiyon ünvanlı kadromuz çok daha iyi bi seviyeye gelecekti. Acaba hala bi daçka yla aramızda bi wanamaker alışverişi olur mu diye de bi umut taşımak istiyorum :)
Euroleague in favorilerinden birinde vitrine çıkmak varken eurocupta istatistik kasmayı secen beyinsiz kafana tükiriyim :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2649 : 20 Ağustos 2017, 12:14:00 »
Wanamaker daçka da kalma kararı almış. Ağır saçmalamış bence. Euroleague bu kadar göz önündeyken, her sene tonla adam euroleague de parlayıp nba yaparken, o euroleague in en iyi takımına gelmeyi tercih etmek yerine eurocup topçusu olmayı secti. Gecen sene olsa derim ki daçka fiyat yukseltti aldı. Ama artık oyle bi durumda yok. Ustune fenerbahce doğuş ortaklığı sonrası daçka ciddi küçülmeye gitti. Ayrıca guard rotasyonları da wana ile birlikte çok şişkin oldu. Ve bu onların 8.yabancı oldu ayrıca. Yani daçka ve bütcesi takım planlaması kadrosu içinde çok mantıklı bi durum gibi gelmedi bana. Muhtemelen takım içi rol ve sözleşme süresi konusunda anlaşmazlık yasanmıştır. Acıkcası uzüldüm ve hayalkırıklığı yaşadım. Bence son eksik parçamızdı ve gelseydi şampiyon ünvanlı kadromuz çok daha iyi bi seviyeye gelecekti. Acaba hala bi daçka yla aramızda bi wanamaker alışverişi olur mu diye de bi umut taşımak istiyorum :)
Euroleague in favorilerinden birinde vitrine çıkmak varken eurocupta istatistik kasmayı secen beyinsiz kafana tükiriyim :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2650 : 20 Ağustos 2017, 12:35:36 »
David Pick yazmış. Gerçekten enteresan bir karar. Çapla ilgili olabilir mi acaba?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2651 : 20 Ağustos 2017, 12:47:17 »
Muhteşem oyuncu Wanamaker muhteşem takım Daçka'da oynamayı seçmiş. Acaba aşağıdaki teorilerden hangisi yanlıştı ve çöktü ?

a) Obradovic Wanamaker'i o kadar çok istiyormuş ki uf aman yarabbi bu kadar olur felaket istiyormuş.
b) Wanamaker o kadar profesyonel bir oyuncu ki ailesinin iyiliği için elbette NBA'de dilenci gibi kontrat araması normal karşılanmalıdır. Bekleriz.
c) Wanamaker değil Euroleague seviyesi, Rodriguez De Colo vb. Euroleague Final4 takımlarının yıldızları seviyesinde bir potansiyeldir. Bir fırsat gelse göreceksiniz.
d) Hepbiri.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2652 : 20 Ağustos 2017, 13:13:33 »
Belki de Obradovic bir süre vermişti, kesin dönüş almayınca vazgeçti. O da salak gibi Eurocup'a düştü, sonuçta Avrupa için opsiyonu da yoktu. Yoksa NBA isteyen bir insan Eurocup'ta oynamayı istemez. Kısa rotasyonunda eksik olduğunu düşündüğüm için çok istiyordum ama belki ailevi sebeplerden belki de oynama isteğinden ötürü fazla zorladı, sonuç olarak ortada kaldı. Artık başka takviye de olmaz maalesef. Geçen gün bir transfer daha yapacağız diyen cahil aziz ve şekip ikilisinde de ne ağız varsa artık, bu çapsız ve yandaşlarının el attıkları her şey öyle ya da böyle kuruyor.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 13:14:08 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2653 : 20 Ağustos 2017, 13:19:46 »
E) Sen ne kadar anlatırsan anlat her şey karşındakinin anlamak istediği kadardır.
1-Uf çok istiyormuş denilen bir yorumu göster
2- Bu durumu eleştirmek için senin hayatında öyle bir fırsat yaratılmış olması gerekiyor ki şöyle harika bir söz var :Olaylara karşınızdaki kişinin ayakkabılarını giyerek bakın. Ama şunu unutma giysen bile hala ayaklarınız aynı değil..
3-Euroleaguede en iyi ikinci 5i bir kontrol et
Sonra laf sokmaya çalışmanı öneririm

Yeteneğin tek başına başarılı olmak için yetmediğini de görmüş olduk. Nba vs durumu can  sıksa da anlayabiliyordum. Keza geçen seneki Daçka kararını da. Ama bu seneki tercihi fiyasko. Böyle bir düşünce yapısındaki adamla başarıya gidemezsin.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 13:22:26 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #2654 : 20 Ağustos 2017, 13:30:10 »
Ben bunun gerçek olabilecegine başka bir deyişle Wanamaker ın bu kadar salak olabileceğine inanmıyorum. David Pick genelde doğru duyumlar alıyor ama bunun doğru olduğuna inanmıyorum...