bence;
oyuncuya bakış açımız bu olmalı, keza hocanın ki bu(böyle söylemişti): her oyuncu kendi görev tanımı içinde yıldızdır. bu görev tanımını belirleyen kim; hoca,
neye göre belirliyor, oyun sistemine göre,
peki takımda hemen hemen hiç süre almayan barış la devam etmek veya kimsenin beğenmediği(ben beğeniyorum) sloukasla sözleşme uzatmak neyin nesidir? tam da budur işte, hocanın barışa biçtiği rol ve ondan beklediği neyse demekk ki tam alıyor ki, barışı kadroda tutuyor,
peki barıştan gittik, şimdi dyeceğiz ki? barıştan ne alıyoruz:
ben şimdi hocanın gözüyle barışa bakmaya çalışacağım (antremana gitmedim ama ) uyum, diğer oyunculara çok iyi antreman verme, iyi niyet, takım içi kimyayı yükseltme(arkadaşları tarafından sevilmesi), çalışkanlık, taraftarla olan sempatik bağı, vss görüyorum, ve bir de en önemlisi antremanlarda setleri unutmama ve setin akışını engellememe (100 ün üzerinde setimiz var, bazen 1 oyuncu unutunca defalarca tekrarlamak zorunda kalıyoruz demişti, koç), bu onu takımda tutup takıma katkı vermeye yeterli hale getiriyor, çünkü kimse ondan melli nin verdiği katkıyı vermesini beklemiyor.
bence takımdaki oyunculara tek tek bakacaksak böyle bakmalıyız, ama önemli olan takım olarak ne verdiği bu topluluğun, onun için tek tek oyuncu değerlendirmenin çok doğru olmadığını düşünüyorum , vesselam,
hadi hayırlısı