Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2655 : 20 Ağustos 2017, 13:45:38 »
Wanamaker daçka ile yeni 1 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmamıştır. Zaten gecen sene hali hazırda 2yıllık imzalamıştı daçkayla. Kalan kontratını tamamlamaya geliyodur takım bulamayınca. Ama daçka yönetimi ile Fenerbahçe yönetimi wanamaker hakkında bi anlaşma vs yapar mı bilinmez tabi sonuçta ferit başkan ve obradovic in agzından çıkacak tek kelimeye bakar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 13:47:34 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2656 : 20 Ağustos 2017, 13:48:42 »
Burada mağdur olan Daçka tarafı da var. Her ne kadar wana eurocup seviyesi için fazla bir isim olsa da onlar planlamalarını Wana yok diyerek yaptılar. Şimdiyse yeni rol paylaşımları gerekecek.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2657 : 20 Ağustos 2017, 13:58:09 »

Yeteneğin tek başına başarılı olmak için yetmediğini de görmüş olduk. Nba vs durumu can  sıksa da anlayabiliyordum. Keza geçen seneki Daçka kararını da. Ama bu seneki tercihi fiyasko. Böyle bir düşünce yapısındaki adamla başarıya gidemezsin.

Süper saptama, bu fikre şimdi kendin mi vardın ? Sana da geçmişte şu dediklerini sanki başka birileri defalarca söylemişti gibi geliyor mu ?

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2658 : 20 Ağustos 2017, 14:14:49 »
Eğer doğruysa, bence bu olay için iki en olası açıklama var:
1) Wannamaker her halükarda Türkiye'de kalmak istemiyor. Daçka'ya (dolayısıyla bize) rest çekiyor, ya başka yere (Avrupa dahil) gitmeme izin verirsiniz ya da Daçka'dayım diye.
2) Fener'e geçmek için fiyat artışı istiyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2659 : 20 Ağustos 2017, 14:23:25 »
Wanamaker için son söylenti. Wanamakerla görüşmemiz tam olarak kapanmamış. Ama istediği ücret çok yüksekmiş.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2660 : 20 Ağustos 2017, 14:24:12 »
Menajer oyunu da olabilir..ya da daçkadaki kontratının çok altında bir kontrat önerdik

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2661 : 20 Ağustos 2017, 14:28:38 »
Süper saptama, bu fikre şimdi kendin mi vardın ? Sana da geçmişte şu dediklerini sanki başka birileri defalarca söylemişti gibi geliyor mu ?

Şimdi geçmişte Wanaya 250 bin için Daçkayı seçmiş demişsin

1-Oraya gidince lider oldu
2-Daha fazla para, daha fazla rol, daha fazla dakika
3-Blatt da kariyerinde Eurobasket, Euroleague şampiyonluğu bulunan Avrupanın en değerli koçlarından biri. Bir Obradovic değil ama hatırı sayılır derecede önemli bir koç
4-Bize gelseydi Bogdanın arkasında kalacaktı 1 numarada da Sloukas ve Dixon vardı

Bunlardan sonra  hala senle Wana meselesini tartışmaya kalktığım için boşa kürek çekiyorum. Çünkü 250 bin için bizi reddetmiş

Sana göre ailesi+nba hayali yüzünden son ana kadar Nba kovalaması dilencilik bana göre değil. Empati yapamamak insanlığın en büyük kusuru.

Ondan anlaşamayacağız. Uzatmanın ve laf sokmaya çalışmanın anlamı yok

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #2662 : 20 Ağustos 2017, 14:31:58 »
Menajer oyunu da olabilir..ya da daçkadaki kontratının çok altında bir kontrat önerdik
Daha önce burada da dile getirilmişti. Bizim Daçka-Doğuş kontratındaki parayı önerdiğimiz, onun ise sağlam bir artış istediği. Valla herhangi EL takımına gidemesin, Eurocup'ta takılsın razıyım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2663 : 20 Ağustos 2017, 14:35:30 »
Bu Doğuş sponsorluğunun ne gibi bir artısı oldu bize tam anlayamadım. En iyi iki oyuncumuz gitti ki birisi takımda en çok ücret alan oyuncuydu, yerlerine daha alt seviye adamlar geldi. Sadece Melli transferi memnun etti beni.

Obradoviç'e güvenimiz sonsuz ve tekrar neredeyse sıfırdan bir takım yaratmasını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2664 : 20 Ağustos 2017, 14:44:56 »
Bu Doğuş sponsorluğunun ne gibi bir artısı oldu bize tam anlayamadım. En iyi iki oyuncumuz gitti ki birisi takımda en çok ücret alan oyuncuydu, yerlerine daha alt seviye adamlar geldi. Sadece Melli transferi memnun etti beni.

Obradoviç'e güvenimiz sonsuz ve tekrar neredeyse sıfırdan bir takım yaratmasını bekleyeceğiz.

Cidden de değişen pek bir şey olmadı. Sadece paranın geldiği yer değişti. Yani yelkene bile daha fazla katkı yaptılar sanırım. Ama Red Foxes dans ekibini Ataşehir'e getirirlerse somut olarak çok iyi bir iş yapmış olurlar :) Herhalde bu anlaşma sürecin başından itibaren çok abartılı derecede pompalandığı için hepimizde bir beklenti oldu ama işin aslı böyle değilmiş.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2665 : 20 Ağustos 2017, 15:31:51 »
Wanamaker ın eşi sitemkar twitler attı.

İşte bu süreç boyunca ben ve eşim daima sessiz kaldık aslında konuşulacak çok şey varken. Eger bi oyuncu ya da takımla ilgili inanılması güç bişeyler oluyosa bu genelde oyuncu ile alakalı değil o kulubun sahibi ve gm sinin  tutumu ile ilgili bi durumdur. Twitlerinizi onlara söyleyin demiş.

Demek ki bizim taraftar bugun wanamaker ailesini bayagı zorlamış :) kulup sahibi 2 taraf içinde doğuş grubu dersek gm olarak acaba maurizio ya mı sallamış yoksa daçka kanadına mı pek anlamadım. Ama artık bukadar sitemdeen sonra iş iiyice olmaza bağlar  bizim adımıza

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2666 : 20 Ağustos 2017, 17:53:44 »
yanılmıyorsam daçka ile nba çıkışı olmayan bir sözleşmesi vardı ve nba'e gitmesine izin verilmediğinden sırf  inatlaşmak için daçka'da kaldı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2667 : 20 Ağustos 2017, 18:50:17 »
NBA olmayınca sözleşmesi gereği Daçkaya dönmesi normal zaten. Daçkadan da bize geçiş yapacaktır diye düşünüyorum. Yani başka bir ihtimal olamaz herhalde.

Yok hâlâ bize gelmeyip ''Ben Daçkada kalacağım'' derse ağır zekâ özürlüdür. Takımın bariz bir açığını kapatacakken, hücumda liderlik eksikliğini direkt giderecekken ve Euroleague şampiyonluğu yaşayacakken Daçkayı tercih ederse cidden nöron fakiri olduğuna kanaat getiririm.

Wana gelmezse bizim ciddi bir eksiğimiz olacak kadroda. Bu takıma hücumda liderlik yapacak, kritik anlarda sorumluluk alıp son topu kullanacak, karar anlarında taşın altına elini koyacak oyuncumuz yok.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2668 : 20 Ağustos 2017, 21:07:03 »
Böyle salak oyuncuyu hiç almayalım daha iyi..problem child AMK...
Bobby gibi dassakli adam olsun bizim olsun.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #2669 : 20 Ağustos 2017, 21:48:58 »
Wana nın eşinin twit lerinden anladigim kadarı ile olayın için de başka bi konu var. Yakında çıkar kokusu bekleyelim bakalım.
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..