Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2715 : 30 Ağustos 2017, 17:59:58 »
Wana işi kesin yattı diyen de var..ama şimdilik kesin olan tek şey Daçka'da devam edeceği

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2716 : 30 Ağustos 2017, 18:09:18 »
Wana işi kesin yattı diyen de var..ama şimdilik kesin olan tek şey Daçka'da devam edeceği

O zaman önümüzdeki sene çubukluyu giyme olasılığı yüksek

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2717 : 30 Ağustos 2017, 19:32:20 »
Bu zamana kadar Wana'nın gelmesini belki de en çok isteyen bendim ama bu saatten sonra asla gelmesin, asla. Gelmeye kalkması takımdaki tüm oyunculara hakaret olur benim gözümde. Defolsun gitsin nerde oynuyorsa oynasın ama takımımıza gelmesin.

Biz yıldızlara sahip olduğunuz kadar, aynı zamanda kolej havası olan bir takımız. Böyle artistlere, şımarıklara, kendini dev aynasında görenlere bu takımda yer yok, olmamalı.

Alabiliyorsak yıldız 1,5 numara alalım, almıyorsak da çıkarız yola bu kadroyla. Obra elbet lider oyuncu eksikliğini farklı yollardan çözecektir.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 11:55:54 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #2718 : 30 Ağustos 2017, 19:35:01 »
Hazır Doğuş ta varken serrod u biz alcaktik, böyle kapçıkların ağız kokusunu da çekmemiş olurduk.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2719 : 30 Ağustos 2017, 22:09:25 »
Söylenenler doğruysa ki Aziz Yıldırımın tvdeki açıklamaları da bunu gösteriyor wanamaker 1+1 istiyor biz ise en az 2+1 istiyoruz. Wana bu sene nba i ne kadar istediğini gösterdi ki seneye de bu şansını denemek istiyor. Ondan dolayı tek yıllık sözleşme istiyor. Bunun neresi ağız kokusu, şımarıklık vs Adam para için vs gelmemezlik yapsa anlarım ki olay bu değil deniyor.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2720 : 30 Ağustos 2017, 22:24:55 »
Eylül ayına girdik kardeşim, yeter artık. Bu ne naz ne niyazdır anlamadım gitti.

Hata bizde. Madem Doğuş bize sponsor oldu, taraftarı tatmin edecek bir transfer mutlaka olmalıydı. Serrod gibi bir adam Avrupaya döndüyse alacaktık, almalıydık. CSKA 3.5 milyona anlaştı ki 3 versek eminim tercihi biz olurdu.

Kim ne derse desin inkâr edilmeyecek bir gerçek var ki o da Bogdan'ın yeri dolmadı, takımın lideri belirsiz ve biz 2 aydır bu yavşağın gelmesini bekliyoruz. Gelmesin bu saatten sonra.

Seneye şampiyon olamayız ama en azından Guduric'e yatırımı yaparız, defoları da kapatırız önümüzdeki sene. Ben bu Wana'yı taktım kafaya, bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba kendini.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2721 : 31 Ağustos 2017, 11:55:10 »
Taraftar tatmin olacak diye Obradovic transfer yapmaz
Futbol şubesi değil burası.
Tatmin olmak isteyen mastürbasyon yapsın

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2722 : 31 Ağustos 2017, 14:27:46 »
Bu Wanamaker olayı da bence bizim kendi kendimizi doldurmamızla da şekillendi biraz. Basketbol sezonu çok geç başlayacak, zaten kadromuzu tamamlamışız, ne diye sürekli gazlıyoruz kendimizi? Gelirse gelir ki daha zaman var. Gelmezse de kendi kaybı, kendisi bilir.

Meselenin zaten para ya da takımla alakalı olmadığı net. Eleman rahat NBA çıkışı istiyor, bizimkiler de vermek istemiyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2723 : 31 Ağustos 2017, 17:06:24 »
Wanamaker'a biraz fazla yuklendik bence. Adam Amerikalı ve NBA hayali olması normal.Sonucta adam yüksek ücret veya başka bir kapris nedeniyle sorun çıkarmıyor.Sozlesmesine çıkış maddesi istiyor ki bunu Udoh ve Vesely için de verdik.Vermeseydik belki onlar da yenilemeyecekti.Takim ile büyük bağı olan Udoh ve gitmek için can atıyorken bizimle bağı olmayan Brad neden iki sene daimi kalmak için gönüllü olsun.Bu devirde çıkış maddesi olmadan iki senelik imza kolay değil.Hic Nba denememis ve orası için yanıp tutuşan kaliteli adamları çıkış maddesi vermeden getirmek basit olmuyor.

Bizim talebimiz haksız bir talep değil belki ama zor bir talep.İki yıl boyunca kaliteli bir adamı nba hayalinden yoksun tutuyorsun.Omer Faruk a bile her sene çıkış maddesi verdik yani Brade de verelim ama bjr zamanı olsun.Temmuz ortası iyidir.Artii maalesef daimi uzun süreli sabit kadrolar kolay değil.Lull Printezis gibi oyuncular kalmadı kuşak farkı ve artan maddi kazanç uçurumu nba fırsatlarını tepilemez hale getiriyor.Ortalama kontrat 10-12 milyon oldu artık

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2724 : 31 Ağustos 2017, 17:58:05 »
takımın daha bir tane maçı yokken Bogdan'ın yeri dolmadı yorumlarını anlamıyorum..geçen sezondan farklı olarak iki oyuncu gitti 4 tane geldi..Gelenler de biri Melli ki Avrupa'da alternatifi yok..Guduric, Sinan ve JT de iyi transferler... Ha tamam Nanili'nin yerine de biri gelse iyi olurdu ama koç kalsın dediğine göre vardır bildiği...Ayrıca Kral hala bizimle...Hele bir takımı sahada görelim de ona göre karar verelim bence

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2725 : 31 Ağustos 2017, 18:11:24 »
takımın daha bir tane maçı yokken Bogdan'ın yeri dolmadı yorumlarını anlamıyorum..geçen sezondan farklı olarak iki oyuncu gitti 4 tane geldi..Gelenler de biri Melli ki Avrupa'da alternatifi yok..Guduric, Sinan ve JT de iyi transferler... Ha tamam Nanili'nin yerine de biri gelse iyi olurdu ama koç kalsın dediğine göre vardır bildiği...Ayrıca Kral hala bizimle...Hele bir takımı sahada görelim de ona göre karar verelim bence
Bu yorumların nedeni Sloukas ve Dixondan kaynaklanıyor. Kabul edelim ki oyun kurucularımız ne teo ne lull ne de spanulis. Bunlar gibi oyuna maça hükmedemiyor ve de oyunu yönlendirmekte bu isimler kadar iyi değiller. Bu nokta da Bogdan bütün açıkları kapatıp oyunu yönlendiriyordu ve skoru da götürüyordu. Haliyle taraftarın aklında soru işaretleri olması normal

Tabi taraftar ister istemez geçen seneki oyun şekiyle karşılaştırıp duruyor. Obradovicin kafasından geçeni bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz ama insanoğlu eleştirmeden duramıyor  :D :D Zaten bizler taraftarız. Ne kadar konuşsak da fikirlerimizi söylesek de Obradovic yönetiyor takımı ve onları sonuna kadar destekleyeceğiz. Takımla alakalı kazanmak kaybetmekten çok sahadaki karakter koymalarını seviyorum ve gurur duyuyorum bu takımla
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 18:14:07 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2726 : 31 Ağustos 2017, 18:44:43 »
Avrupada kaç tane oyuncu var ki alsan Bogdan'ın yerini doldursun. Demogojinin de dibine vurduk artık.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2727 : 31 Ağustos 2017, 18:51:41 »
Avrupada kaç tane oyuncu var ki alsan Bogdan'ın yerini doldursun. Demogojinin de dibine vurduk artık.
Wanamaker dışında yok  :(  Potansiyel olarak bir de Sheved. Ama hem pahalı hem de sıkıntılı bir isim

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2728 : 31 Ağustos 2017, 19:28:42 »
Wanamaker dışında yok  :(  Potansiyel olarak bir de Sheved. Ama hem pahalı hem de sıkıntılı bir isim

diyorsun ki wanamaker bogdan in yerini doldurur.... bende oha diyorum .... iyi oyuncu ama bogdan takim oyunu icinde yildizlasti... topu o kadar paylasan wanamaker bakalim ne yapardi ....

Bu istemeyen kiz misali, kafada buyudukce buyuyor.... daha once soyledim yine soyluyorum goren jordan geliyor sanir ...

Ayrica hocanin oyle bir derdi yok. Bogdan in yerini doldurucam diye yirtinmiyor. Wanamaker olmazsa olmaz diyen sadece seyirciler ... Hoca gelirse gelsin gelmezse olmaz demiyor. Oyle dese alternatifini kovalardi. Kafasinda takimini tamaladi hoca.

Statuko cu bir hoca olmadigini hatilatirim, masayi devirdi yeni oyun kuruyor orada Bogdan tarzi adam istiyorum diye de aglamiyor...

Shved icinse iyi ki gelmedi ... o kadar bencil bir oyuncuyu ya obra oldururdu, ya da seyirci .... ki zaten sheved gibi oyuncu isteseydi hoca neden gou yu gonderdi derdik ... Fener ve Brose avrupanin en iyi takim oyunu oynayan takimlari icine dinamit atmanin anlami yok ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2729 : 31 Ağustos 2017, 20:59:31 »
Yalnız sezon başı takım planlamasında hatalar da yapılabilir.İki sene evvel Gou ve Hickman ile yola çıkıldığında takımda oyun kurucu yok diye eleştirildi.Zisis gelene kadar takım bu eksikliği surekli çekti. Her zaman sezon ortası piyangosu çıkmaz.

İnsanların Wanaamakeri çok isteme sebebi teknik ekibin ya Wanamaker ya hiç demesi.Ben bu mantığı da çok saçma buluyorum.Wanamaker alelade bir oyuncu değil ki olmasi ile olmaması arasında ciddi bir fark var.Wana olmazsa yerine başka oyuncu düşünülecek olsa kimse Wanamaker diye diretmez. Geçen yılın eurolig ilk besine girmiş yıldız guard gitmişken yerine Sinan ve Guduric alınması haliyle çoğumuzu tatmin etmiyor.Guduic Kızılyıldız takımında bile esas oyuncu değilken Bogdanin şu anki halini nasıl dolduracak.Zamanla Bogdan gibi olabilir ama biz bugün de başarılı olması gereken takımız.Bu nedenle transfer isteniyor.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 21:00:13 Gönderen: Cemalex »