Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2925 : 17 Eylül 2017, 23:39:21 »
Obradovic bu seneki mazlumu buldu gibi.Simdiden lakabini mazlum koyabiliriz

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2926 : 17 Eylül 2017, 23:41:12 »
Obradovic Bjelica,Ekpe ve Bogdan başta olmak üzere birçok oyuncunun kendini geliştirmesini sağladı ama bu Guduric koçun asıl sınavı olacak galiba  :D
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2017, 23:41:39 Gönderen: south »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2927 : 17 Eylül 2017, 23:50:11 »
Daha formasıyla bir maç oynamamış Guduric'e karşı şimdiden oluşan bu alerjiyi anlayamıyorum. Bu gözler Kalinic'e ne sallamalar akabinde ne sıvamalar gördü. Tarihten ders almak lazım...

Çevrimdışı aykut12

• Üye
« Yanıtla #2928 : 17 Eylül 2017, 23:51:41 »
Her sene farklı insanlar için, aynı muhabbetler gerçekten çok sıktı artık. Zaten profesyonel bir sporcuya eline, ayağına top yakışmıyor demek nasıl bir eleştiri türü anlam veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2017, 23:52:47 Gönderen: aykut12 »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2929 : 17 Eylül 2017, 23:58:11 »
Guduric cok iyi bir sutor ve potansiyel daha oynamadan adama bu kadar elestiri nedir.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2930 : 18 Eylül 2017, 08:25:56 »
Her sene farklı insanlar için, aynı muhabbetler gerçekten çok sıktı artık. Zaten profesyonel bir sporcuya eline, ayağına top yakışmıyor demek nasıl bir eleştiri türü anlam veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ben aslında biraz espriyle karışık yazdım tabiki daha resmî maç oynamamış adamı gömmemin hiçbir lüzumu yok. Hoca aldıysa elbet bir bildiği vardır, top eline yakışmıyor derken de, top hakimiyeti çok iyi gibi gelmediğini düşündüğüm için öyle yazdım. Ayrıca bizim takımda guduricin iyi oynaması gibi bir zorunluluk yok dünya kadar iyi kısamız var zaten.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2931 : 18 Eylül 2017, 09:56:56 »
Guduric'in yetenek anlamında neler yapabileceğini göreceğiz elbette ama mental anlamda inanılmaz zayıf. Yaptığı top kayıpları olmaz dedirten cinstendi. Mental olgunluğa erişmek daha çok zaman isteyen bir şeydir. Obradovic'in elinde bir çok oyuncunun geldiği noktayı hep birlikte gördük. Guduric'te de görürüz umarım.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2932 : 18 Eylül 2017, 10:30:03 »
bu takimin en buyuk problemi ... problemi olmamasi....

alisamadik... futbol mutbol derken garip geliyor baskette isin tamam olmasi ... o yuzden bu beyin jimnastikleri, firtinalari ....

Aliskanliklarimiza aykiri ... bir sey yanlis olmali, birsey eksik olmali mantigi resmen :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2933 : 18 Eylül 2017, 11:48:26 »
bu takimin en buyuk problemi ... problemi olmamasi....

alisamadik... futbol mutbol derken garip geliyor baskette isin tamam olmasi ... o yuzden bu beyin jimnastikleri, firtinalari ....

Aliskanliklarimiza aykiri ... bir sey yanlis olmali, birsey eksik olmali mantigi resmen :)

yukarıda yazmış arkadaş işte guduric var, taraftar olarak kafayı ona takacağız belli :)

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2934 : 18 Eylül 2017, 12:39:44 »
 Uzun olmuş özür:/
 Aslinda duygusal bakılmadığında Bogi ve Boban sırtında ite kaka finale gelen bir Sirbistan'da normal maçlarda süre vermeyip final maçında güm diye Guduric'ten   birşeyler beklemek Sırbistan koçunun acizligi gibi geldi bana neyse.Dunku maçta Guduric in yaptığı iki hata yerine maçın başa baş gelecek pozisyonlarında hücum faul almaya çalışan Sırp oyunculara bakın bence :) Hepsi tekniği yedi.Guduric o hataları yapan oyuncuların yedeği sonuçta.
 Geçen yıl yükselen yıldızlarda Doncic,Cedi,Zizic, bir de bizim Next One vardı.Ki aralarında en az süreyi alan Guduric'ti.
 Neyse uzun olmasın.Guduric Euroleague de yildiz olsun ama çok komple bir oyuncu olmasin.4 sene sonra buralar hep gitme NBA e iki gözüm diye nidalar gormeyelim :))
 Geçen sene Nunnally den ne bekliyorsak şimdilik Guduric beklentisi de o seviyelerde olsun ki kimse için hayal kırıklığı olmasin.
 Bu arada bu sene takımımız geçtiğimiz yıllardaki blok rekorları yerine asist rekorlarına göz dikmiştir bence.Cunku bu kadar pasör ve şutör ayrıca atlet oyuncular bilemiyorum düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Sanırım bol bol Tiki Taka basketbol izleyeceğiz :D

Çevrimdışı Danılovıc

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2935 : 18 Eylül 2017, 20:35:27 »
Selam, gudurice olumsuz bir bakis acisi var ama ben cok farkli goruyorum yetenegi var ama mental bir dehanin yonlendirmesine ihtiyaci var. Gorecegiz

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2936 : 18 Eylül 2017, 22:04:15 »
Guduric'in en kritik yerlerde kaldırıp attığı 2 üçlüğü ne yapacağız o zaman? Belirli seviye için, evet beklememiz gerekiyor biraz ama bu eleman çok iyi olacak kesinlikle. Bekleyelim ve görelim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2937 : 19 Eylül 2017, 01:32:46 »
Burada yorum yapan herkesin de sanarsin Avrupa u-20 de mvp ödülü var...yahu biraz insaf...evet eksikleri var ama daha genç...üstelik obra gibi bir koçla çalışacak...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2017, 01:33:43 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2938 : 19 Eylül 2017, 01:35:19 »
Konumuz guduriç :)

Bende bir iki şey söylemek istiyorum. Öncelikle olumlu... şöyle bir final maçındaki korkmadan atışlar yapması ve bunların 2 tane 3lük olarak sokması Harika özellikle bu yaşta bu seviye... tabii aynı yaşta doncice bakınca dağlar kadar fark var eywallah... ama ne olursa olsun yontulmaya ihtiyaç var hemde bayağı sağlam.

Olumsuz olarak diyeceğim geri pas olacak pozisyonda gidip topa dokunmak istemesi ve kendine avantaj sağlamadan biraz gerizekalılıktır. Kusura bakmayın. Peşine bir pozisyonda topu kaptırıp teknik faul alması. Tabii yetişecek eywallah ta ne bileyim bir tık üstü alınamazmıydı diye düşündüm açıkçası...

Bunların dışında başınızda obra reis varsa herşey hikaye... onun için kafamız rahat... unutmayın Boğdan'ı olan değil OBRASI olan kazanır 😎😎😎

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2939 : 19 Eylül 2017, 08:47:34 »
Guduric'in finalde bu kadar süre alması da yine bir koçluk hatasıdır. Hiç bir maçta oynatmadığın adamı final maçında bu kadar uzun süre sahada tutuyorsun. Özellikle son çeyrek yaptığı hatalar inanılmazdı. Bizim oyuncumuz olduğu için duygusal düşünebiliriz tabi. Slovenya çok iyi bir takım olmasına rağmen bu maçı Djordevic değil de Obradovic yönetse Sırbistan şampiyondu bence.