Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3030 : 14 Aralık 2017, 17:27:33 »
Biberovic takıma ne zaman katılacak bilen varmı ?
Onu gelecek için bir proje gibi düşün
Seneye belki çok daha sonrası

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3031 : 14 Aralık 2017, 17:27:50 »
Yeri burası mı bilemedim, yanlışsa lütfen ilgili arkadaşlar doğru yere taşısınlar. Kendisi burada da bulunuyor mu bilmiyorum ama sloukasbey mükemmel bir video yapmış. İçimizi soğutanlar, umutlarımızı yeşertenler, göğsümüzü kabartanlar, yüzümüzü güldürenler/2017. Ellerine sağlık.https://twitter.com/twitter/statuses/941019120736325632

Canın sağolsun abi dursun
Güzel video

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3032 : 14 Aralık 2017, 23:30:45 »
Udoh adlı arkadaş süre falan alamıyor serbest kalır mı acaba. Jason dan olacak gibi değil en azından bu sene için vesely böyle ne kadar devam edecek bir tane adam lazım katkı verecek

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3033 : 15 Aralık 2017, 16:45:31 »
Transfer falan yok ya..kulislerde dedikodu var ama sallama

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3034 : 17 Aralık 2017, 18:35:39 »
Udoh adlı arkadaş süre falan alamıyor serbest kalır mı acaba. Jason dan olacak gibi değil en azından bu sene için vesely böyle ne kadar devam edecek bir tane adam lazım katkı verecek

Eger olur da Udoh gelirse ben onun tam kafasinin ortasina ediyim.  Fenerbahce taraftarinin o gittikten sonra yazdiklarinin binde birini anladiysa gelmez.  Bu laflari eden taraftara gelmesin zaten.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3035 : 17 Aralık 2017, 19:00:28 »
Eger olur da Udoh gelirse ben onun tam kafasinin ortasina ediyim.  Fenerbahce taraftarinin o gittikten sonra yazdiklarinin binde birini anladiysa gelmez.  Bu laflari eden taraftara gelmesin zaten.
gelmez zaten abi gobert sakatken oynuyor baya.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3036 : 20 Aralık 2017, 09:43:37 »
gelmez zaten abi gobert sakatken oynuyor baya.

109-100 kaybettikleri Cleveland Cavaliers maçında Ekpe Udoh  ilk 5'te başlayıp 33 dakika süre almış. Maçı da 9 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma 6 blokla oynamış. Getir getirebilirsen hesabı.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3037 : 20 Aralık 2017, 09:46:20 »
udoh nba'de tutunabilecek kadar oynuyor...ynai bu haliyle nba'de mutlaka yedek pivot olarak sure bulur orta sınıf takımlarda..
ama bu ona yeter mi bilmiyorum..bence hala istedigi sureleri almıyor..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3038 : 20 Aralık 2017, 12:23:16 »
Gobert baya sakatlık yaşıyor onun şansına iyi değerlendiriyor. Döndüğü zaman gobert yine devam eder havlu sallamaya

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3039 : 20 Aralık 2017, 20:11:08 »
Bir arkadas inatla iddia ediyor ki obra eger mumkun olsa shvedi takimda gormek ister diyor. Sizce obra ister mi bizde olmasini? Bence hayir.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3040 : 20 Aralık 2017, 21:56:05 »
Bir arkadas inatla iddia ediyor ki obra eger mumkun olsa shvedi takimda gormek ister diyor. Sizce obra ister mi bizde olmasini? Bence hayir.

Shved belki Avrupanın en yetenekli 1,5 numarası. Hatta De Colo ve Bogdanovicten bile yetenekli ama kendisi futbolun Sergen Yalçın'ı durumunda.

Khimkyde oynadığı oyunu bizde oynamaya kalksa Obra Shved'i döver. Akıl almaz bir saha görüşü olmasına rağmen bunu çok az kullanıyor. Meselâ 10 sayı geridelerse  takımı inanılmaz yönetiyor ama 10 sayı öndelerse ''amaaaan nasıl olsa 10 sayı öndeyiz, 9 metreden üçlük deneyeyim'' psikolojisine bürünüyor.

Az önce Efes'e karşı yürüye yürüye 25 sayı attı ama bize böylesi lâzım değil. Shved kıçını kaldırıp da bizim savunma sistemimize ayak uydurmaz. Kontrol edilemez bir top kullanma isteğini törpülemek çok zor, savunmada da kasmaz kendini.

Arkadaşına söyle, bu Shved'i Obra asla istemez. Obra'nın isteyeceği Shved rolüne de şu anki Shved bürünmek istemez. Yani 2 taraf da birbirini istemez.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 21:56:44 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3041 : 21 Aralık 2017, 09:57:11 »
Shved belki Avrupanın en yetenekli 1,5 numarası. Hatta De Colo ve Bogdanovicten bile yetenekli ama kendisi futbolun Sergen Yalçın'ı durumunda.

Khimkyde oynadığı oyunu bizde oynamaya kalksa Obra Shved'i döver. Akıl almaz bir saha görüşü olmasına rağmen bunu çok az kullanıyor. Meselâ 10 sayı geridelerse  takımı inanılmaz yönetiyor ama 10 sayı öndelerse ''amaaaan nasıl olsa 10 sayı öndeyiz, 9 metreden üçlük deneyeyim'' psikolojisine bürünüyor.

Az önce Efes'e karşı yürüye yürüye 25 sayı attı ama bize böylesi lâzım değil. Shved kıçını kaldırıp da bizim savunma sistemimize ayak uydurmaz. Kontrol edilemez bir top kullanma isteğini törpülemek çok zor, savunmada da kasmaz kendini.

Arkadaşına söyle, bu Shved'i Obra asla istemez. Obra'nın isteyeceği Shved rolüne de şu anki Shved bürünmek istemez. Yani 2 taraf da birbirini istemez.
Khımki - efes maçını öncelikle gerginin bozulmuş surat halini görmek için sonra da bu shved efendi için dikkatlice izledim. gördüğüm iki sahneyi de beğendim açıkçası. Şaka bir yana ben bu yoruma katılmıyorum ve Obra reisin Shvedi isteyeceğini düşünüyorum. Bizim takımın savunma mentalitesi bireysel değil de daha bir organizasyon işi diye diüşünüyorum. Yani bizim Datomeyi koysak khimkide nasıl savunmacı diye görünür acaba?
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3042 : 21 Aralık 2017, 10:06:00 »

Ben hiçbir oyuncuyu diğer takımlardaki performansına göre transfer ettiğimizi düşünmüyorum. Obradovic ve Gherardini bildiğim kadarıyla oyuncularla konuşup ne beklediklerini anlatıyorlar. Shved de bu beklentilere uyarsa olur, hemde çok güzel olur. O zaman zaten bambaşka bir seviyeye bile çıkabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3043 : 21 Aralık 2017, 12:15:14 »

anil yanlis hatirladigimi dusunmuyorum ama Khimki astronomik bir fiyat vermeseydi, Fenerbahce, Real ve CSKA istiyordu....

O gun isteyen hoca bugun de isteyebilir.... neden olmasin
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3044 : 21 Aralık 2017, 13:18:01 »
Yapmayın arkadaşlar. adamın kafa yapısı bizim oyun sistemimize asla uymaz çünkü dizginlenemez bir top kullanma hastalığı var Shvedte.

Bu hâliyle, altını çizerek söylüyorum bu hâliyle Obra asla istemez Shved'i. Savunma yapmaz, top paylaşmaz. Adam olup sisteme adapte olur mu? Bence adam da olmaz.