Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3045 : 21 Aralık 2017, 13:59:46 »
anthony gill çok fena yalnız takımı tamamen dengede o tutuyor

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3046 : 21 Aralık 2017, 14:02:40 »
Wannamaker Daçka da geçtiğimiz yıl, bazen kafasına göre takılıyordu. Bu sene bambaşka biri oldu!

Shved, yanlış hatırlamıyorsam 3M - 3,2M / Yıl a oynuyor.  Zaten 2020 ye kadar sözleşmesi var, isteyen cebine 3,5 M / Yıl koyar. Hatırı sayılır da bir buy-out verir Khimki ye.

Bizim böyle bir bütçe ayırabileceğimizi düşünmüyorum. Ayrıca o pozisyon için Guduric' i hazırlıyor ZOC. Bu saatten sonra, çok extreme bir olay olmadıkça Shvedi istemeyiz diye düşünüyorum.
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3047 : 21 Aralık 2017, 14:06:57 »
Maccabi başlığı açılacak mı? Zira maça 8 saat kaldı :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3048 : 21 Aralık 2017, 15:48:04 »
Yapmayın arkadaşlar. adamın kafa yapısı bizim oyun sistemimize asla uymaz çünkü dizginlenemez bir top kullanma hastalığı var Shvedte.

Bu hâliyle, altını çizerek söylüyorum bu hâliyle Obra asla istemez Shved'i. Savunma yapmaz, top paylaşmaz. Adam olup sisteme adapte olur mu? Bence adam da olmaz.

Valla kesin kaliplari olduguna inanmiyorum Obra nin. Ama kisilik konusunda ve takimda para dengesi konusunda bir kurali var gibi, geri kalani elindeki malzemeye gore sekillendiriyor.... Bende olusan intiba bu.

Yoksa guedelock-dixon-wanamaker gelirken ayni konusmalar yapildi. Hoca taraftar gibi bakmiyor konuya bu kesin.

Olasi bir transfer adayi oldugunu dusunmuyorum, bunu da yukarida frienchip guzel ozetlemis... Ama olsa kesin hayir der de diyemeyiz bence

-Savunma yapmaz dedigin adam; top calma siralamasinda Wanamaker ile ilk sirayi paylasiyor.
-Top paylasmaz dedigin adam; 10. sirada asistlerde.
-rebound larda yine guardlar arasinda 10. sirada.
-en fazla faul alan oyuncu-
-sure almasi problem olur diyen cikarsa, wanamaker dan 16 dakika fazla sure almis 13 macta... yani o da hikaye

Kotu yanlari yok mu, var;
-turnover i fazla o da; khimki de hersey onun uzerine kurulu oldugundan normal bence.
-oyun icinde duzenden cok cikabiliyor
-sanki kendine oynuyor bazen ve cok sacma sut tercihleri oluyor.

Ama bu kotu huylari zaten gelmeden konusulur kendiyle ve Sloukas dan fazla da degil. Nasil Sloukas abarttiginda kenara gelip ayari aliyorsa o da alir ....

Mesele kisiligi nasil? Kisiligi sorunlu degilse, ve takim oyununa hazir gelse Obra hayir demez bence. Zaten bence hayir diyecek olsa Khimki ile imzalamadan once gorusmezdik.

Ama tekrarliyorum, sonucta profesyonel oyuncu 2015 de imzaladiginda Amerika disinda dunyadaki en yuksek meblali kontrati imzalamisti. Ve biz bu parayi o gun veremezdik. Ve hala da biraz zor veririz, hele kontrati varken .....

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3049 : 22 Aralık 2017, 00:55:34 »
Gitsinler serbest kalırsa khem birch alıp gelsinler thompsom deli ediyor

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3050 : 22 Aralık 2017, 10:55:39 »
109-100 kaybettikleri Cleveland Cavaliers maçında Ekpe Udoh  ilk 5'te başlayıp 33 dakika süre almış. Maçı da 9 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma 6 blokla oynamış. Getir getirebilirsen hesabı.

Böyle oynadığı maç sayısı 2-3 tane. İpini koparan çobanın bile kimi zaman 20 sayı attığı NBA'den bahsediyoruz. Semih Erden bile Udoh kadar istatistik yaptı NBA'de.
Çoğunlukla 2s,1r, 0s,2r gibi performansları var Udoh'un.  Hatta bu seneki ortalamaları kariyer ortalamalarının bile altında. Hala akıl ve mantığım almıyor yaptığı seçimi. Keşke diyorum keşke bir ihtimal olsa da gelse geri.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3051 : 22 Aralık 2017, 11:10:13 »
iloturo,  NBA  ve Udoh'u takip etmediğim için genel performansından baherim yok. Ben o gün rastladığım bir haber üzerine yorum yapmıştım. Dediğiniz gibi ise Udoh'un aklına yanayım. Kralken figüran olmaya ne gerek vardı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3052 : 23 Aralık 2017, 12:56:40 »
Udoh geri dönse be😝

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3053 : 23 Aralık 2017, 16:29:49 »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3054 : 23 Aralık 2017, 17:33:42 »
Khem Birch iddiası var.

https://twitter.com/asmarcatr/status/944506736131624960

Oha burda Mike James Efes diyor. Mike bi ara 20-25 sayı atıyordu üst üste. Hatta Avrupadan gidenler içinde en iyi durumda olan diyordum. Ledo bence Gergin'in hışmına uğrayacak. Demek ki James'i onun yerine getirecekler. Efes için iyi transfer valla.

Cambridge ;D gelirse kesinlikle iyi şeyler alırız. Çember savunması iyi ve harika bir blok tehdidi var, çemberi savunamamak en büyük eksiğimiz savunmada. Switchlere kolaylıkla adapte olur. Oly adamdan yeterince yararlanamadı, Birch Obranın pamuk gibi ellerinde atletizmi, uçanı kaçanı bloklaması ve savunmasıyla çok iyi seviyeye gelir.

Ekpe'de hiçbir gelişme olmayacaksa düşünmeden JT yerine getirip rahatlayalim artık.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 17:34:31 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3055 : 23 Aralık 2017, 17:49:08 »
Oha burda Mike James Efes diyor. Mike bi ara 20-25 sayı atıyordu üst üste. Hatta Avrupadan gidenler içinde en iyi durumda olan diyordum. Ledo bence Gergin'in hışmına uğrayacak. Demek ki James'i onun yerine getirecekler. Efes için iyi transfer valla.

Cambridge ;D gelirse kesinlikle iyi şeyler alırız. Çember savunması iyi ve harika bir blok tehdidi var, çemberi savunamamak en büyük eksiğimiz savunmada. Switchlere kolaylıkla adapte olur. Oly adamdan yeterince yararlanamadı, Birch Obranın pamuk gibi ellerinde atletizmi, uçanı kaçanı bloklaması ve savunmasıyla çok iyi seviyeye gelir.

Ekpe'de hiçbir gelişme olmayacaksa düşünmeden JT yerine getirip rahatlayalim artık.

Kontrat durumunu falan bilmiyorum ama Birch hiç süre alamıyor Orlando'da. Bir de Kanada'lıymış. Herhalde transfer ihtimali artıran bir etken olabilir. Hem Avrupa, hem Türkiye ligi tecrübesi olan ve de savunmada kısmen Udoh etkisi yaratabilecek bir isim. Ama bu da bir iddia sonuçta, ne kadar doğru bilemeyiz.

Diğeri bana da garip geldi, James aslında düzenli oynuyor Phoenix'te. Efes için bayağı şans transferi olur olursa.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3056 : 23 Aralık 2017, 18:41:07 »
Khim Brich'ü bence seneye için çoktan listeye almıştır Maurizio,Nba ile ilgili forumda Hakan Yaman,İloturo gibi abilerim varken benim yorum yapma pek haddime olmasa da ben bu hamleyi bekliyorum.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3057 : 23 Aralık 2017, 20:56:07 »
Khem Birch Nba'de hala sözleşmesi devam ediyor Orlando Magic bırakmadığı sürece gidemez şuan öyle bir haberde yok Nba forumlarında.

Mike James ise dün itibariyle serbest bırakıldı takımı tarafından.Avrupa'ya dönebilir.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3058 : 24 Aralık 2017, 11:55:17 »
Bu asmarcatr nin daha doğru çıkmış bir haberi yok yalan dolan bütün Haberleri

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #3059 : 24 Aralık 2017, 15:17:56 »
Yeni yılla birlikte iş yapacak bir uzun alınır inşallah. Thompson dan umutluyduk ama olmadı olması da mucize gibi görünüyor. Khem Birch alınsa keşke.