Yapmayın arkadaşlar. adamın kafa yapısı bizim oyun sistemimize asla uymaz çünkü dizginlenemez bir top kullanma hastalığı var Shvedte.
Bu hâliyle, altını çizerek söylüyorum bu hâliyle Obra asla istemez Shved'i. Savunma yapmaz, top paylaşmaz. Adam olup sisteme adapte olur mu? Bence adam da olmaz.
Valla kesin kaliplari olduguna inanmiyorum Obra nin. Ama kisilik konusunda ve takimda para dengesi konusunda bir kurali var gibi, geri kalani elindeki malzemeye gore sekillendiriyor.... Bende olusan intiba bu.
Yoksa guedelock-dixon-wanamaker gelirken ayni konusmalar yapildi. Hoca taraftar gibi bakmiyor konuya bu kesin.
Olasi bir transfer adayi oldugunu dusunmuyorum, bunu da yukarida frienchip guzel ozetlemis... Ama olsa kesin hayir der de diyemeyiz bence
-Savunma yapmaz dedigin adam; top calma siralamasinda Wanamaker ile ilk sirayi paylasiyor.
-Top paylasmaz dedigin adam; 10. sirada asistlerde.
-rebound larda yine guardlar arasinda 10. sirada.
-en fazla faul alan oyuncu-
-sure almasi problem olur diyen cikarsa, wanamaker dan 16 dakika fazla sure almis 13 macta... yani o da hikaye
Kotu yanlari yok mu, var;
-turnover i fazla o da; khimki de hersey onun uzerine kurulu oldugundan normal bence.
-oyun icinde duzenden cok cikabiliyor
-sanki kendine oynuyor bazen ve cok sacma sut tercihleri oluyor.
Ama bu kotu huylari zaten gelmeden konusulur kendiyle ve Sloukas dan fazla da degil. Nasil Sloukas abarttiginda kenara gelip ayari aliyorsa o da alir ....
Mesele kisiligi nasil? Kisiligi sorunlu degilse, ve takim oyununa hazir gelse Obra hayir demez bence. Zaten bence hayir diyecek olsa Khimki ile imzalamadan once gorusmezdik.
Ama tekrarliyorum, sonucta profesyonel oyuncu 2015 de imzaladiginda Amerika disinda dunyadaki en yuksek meblali kontrati imzalamisti. Ve biz bu parayi o gun veremezdik. Ve hala da biraz zor veririz, hele kontrati varken .....