Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3060 : 24 Aralık 2017, 15:54:06 »
Önümüzdeki sezon için ayrılan olursa alternatifleri belirlemeye başlayalım:)

Sloukas - Milos Teodosic
Wanamaker - Nik Stauskas
Guduric - Vanja Marinkovic ya da Nemanja Nedovic
Nunnaly - Arturas Milaknis
Datome - Sergey Karasev
Kalinic - Janis Timma
Melli - Chris Singleton
JT - Ekpe Udoh ama Cambridge'e de fit olurum
Vesely - Allah yokluğunu göstermesin, gösterirse de Ekpe Udoh'tan aşağısı kesmez.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 15:54:49 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3061 : 24 Aralık 2017, 16:32:29 »
Obradovic olmaz gitsin diyene kadar benim ümidim var bir çok oyuncuda ters düştüm, bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3062 : 24 Aralık 2017, 17:35:16 »
Önümüzdeki sezon için ayrılan olursa alternatifleri belirlemeye başlayalım:)

Sloukas - Milos Teodosic
Wanamaker - Nik Stauskas
Guduric - Vanja Marinkovic ya da Nemanja Nedovic
Nunnaly - Arturas Milaknis
Datome - Sergey Karasev
Kalinic - Janis Timma
Melli - Chris Singleton
JT - Ekpe Udoh ama Cambridge'e de fit olurum
Vesely - Allah yokluğunu göstermesin, gösterirse de Ekpe Udoh'tan aşağısı kesmez.

guduric_kalinc_melli nin kontratlari devam ediyor olacak
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3063 : 24 Aralık 2017, 18:06:19 »
Gelecek sezonu düşünmek için henuz çok erken ama wanamamer nunnally jason dışında tüm oyuncuların kontratı devam ediyor olacak.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3064 : 24 Aralık 2017, 18:18:41 »
Nunnaly - Arturas Milaknis allah yazdıysa bozsun. fantaziden geçen sene düşük bütçeli oyumcumdu. bu sene 2-3 maç sokuyor diye istemem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3065 : 24 Aralık 2017, 18:46:23 »
Gelecek sezonu düşünmek için henuz çok erken ama wanamamer nunnally jason dışında tüm oyuncuların kontratı devam ediyor olacak.
bence nunnaly de uzar... wanamaker belirsiz.... thompsoni da bu formla kimse istemez
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3066 : 25 Aralık 2017, 08:05:11 »
Yazılan oyuncuların da bazıları çok çapsız
Milaknis filan yazılmış, nedoviç yazılmış gözlerim kanadı okurken

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #3067 : 25 Aralık 2017, 09:21:39 »
Birch güzel olur thompson yerine hadi inş mübarek kırısmıs hatrına  ;D
Fenerbahçe!

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3068 : 25 Aralık 2017, 13:18:21 »
obranın yönetime uzun oyuncu istediği yazıldı twitterde, doğru mu? acep, doğruysa mutlaka kısanın karşısında durabilen, ayakları çabuk birini isteyecektir. birch aslında buna uyuyor, ama kontratı var galiba,

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3069 : 25 Aralık 2017, 14:04:41 »
Uzun isteği doğruysa Obradovic bile Thompson'a karşı pes etti demektir ki bunu başarabilmek kolay değil. 

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3070 : 25 Aralık 2017, 14:14:00 »
Bu haberleri yazan "asmarca" diye iyi bi kolpacı hesapla ünlü duayen yunusaydın, o yüzden şimdilik çok itibar etmemek gerek bence 😁 tabi şahsi düşüncem kesinlikle ihtiyacımız var jason yerine birine ama hem ağır bi kontratı var yıllık 1.8m $ a oynuyo hem de koçun çok tarzı degil gibi ara transfer işi. 4 yıldır zizis piyangosu hariç hep karavana attık çünkü. Ben kendi adıma allah vesely ve melliye güç sağlık versin diyorum. 30ar dk 2si orayı götürse. 7-8 dk ahmet 7-8 dk jason derken, kalina da rotasyona girince biraz daha rahatlarız. Bence koç jasondan %100umudu kesince kalina da dönünce melliyi arada 5 e kaydıracaktır, bazen 5te deniyo zaten melli yi maç içinde
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3071 : 25 Aralık 2017, 14:59:37 »
Kalinic'ten çok umutlu değilim bu sene. Senenin yarısı bitti, iki maç yaptı şimdi 1,5 ay daha yok. İnşallah sağlıklı döner ama çok da bel bağlamıyorum ben.
Ante Zizic en son geliştirme ligine gönderilmişti. Bir ihtimal olsa fena olmaz aslında.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3072 : 25 Aralık 2017, 15:15:43 »
Bu haberleri yazan "asmarca" diye iyi bi kolpacı hesapla ünlü duayen yunusaydın, o yüzden şimdilik çok itibar etmemek gerek bence 😁 tabi şahsi düşüncem kesinlikle ihtiyacımız var jason yerine birine ama hem ağır bi kontratı var yıllık 1.8m $ a oynuyo hem de koçun çok tarzı degil gibi ara transfer işi. 4 yıldır zizis piyangosu hariç hep karavana attık çünkü. Ben kendi adıma allah vesely ve melliye güç sağlık versin diyorum. 30ar dk 2si orayı götürse. 7-8 dk ahmet 7-8 dk jason derken, kalina da rotasyona girince biraz daha rahatlarız. Bence koç jasondan %100umudu kesince kalina da dönünce melliyi arada 5 e kaydıracaktır, bazen 5te deniyo zaten melli yi maç içinde

Thompson'dan umudu keserse transfer şart olur, 2 pozisyonu 3 oyuncuyla idare edemeyiz. Hesap yalan olsa bile, Kanadalı olduğu ve oynayamadığı için bu işin oluru var bence. Olursa Zisis gibi güzel bir piyango olur, sadece 4 maçta süre almış, zorlamak lazım bence.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3073 : 25 Aralık 2017, 15:56:44 »
Zizis olursa muthis olur.Ribaunt alır,ikili oyun oynar.Ante Zizis i gormeyi cok isterim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3074 : 25 Aralık 2017, 17:02:08 »
Yahu Milaknis'i keskin şutör diye yazdım ve adam her türlü Nunnaly kadar şut sokar. Hatta azarsa 10/10 3'lükte sokabilir, kafadan kırık bir adam şut konusunda.

Bi zamanlar Josip Vrankovic vardı, dev Vrankovic'in kardeşi. Bi maçta 12/13 3'lük sokmuştu da haber olmuştu, 20 yıl kadar önceydi sanırım. Davar gibi şut sokardı, işte bu Milaknis de aynı kafadan. Oyun sıkıştığında girer şutunu sokar çıkar işte daha ne:)

Tabi Nunnaly paşa kendini çok aştı, bir yere de gönderemez Obra zaten ama olur da ayrılırsa Milaknis iş görür.

Nedovic'i de küçümsemeyin o kadar yahu. Olur da Guduric ayrılırsa o bölgeye oturur Nedovic. Obra'nın elinde iyi işler yapar.

Hem bu adamlar sudan ucuza mâl olur. Stauskas, Karasev, Ekpe, Singleton, Teo gibi transferlere de para kalır:)

Tabi benim söylediklerim farazi şeyler. Gelecek sezon JT takımda kalmaz. Wana kontrat bulursa gider, bence durmayacak. Vesely'nin NBA çıkışı yoksa sıkıntı değil ama varsa bizim için büyük tehlike.

Diğer tüm yabancılar anormal bir şey olmazsa devam edecek.