Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3075 : 25 Aralık 2017, 17:04:37 »
Zizis olursa muthis olur.Ribaunt alır,ikili oyun oynar.Ante Zizis i gormeyi cok isterim.
esasında zizic ve birch tam bizlik....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3076 : 25 Aralık 2017, 17:05:37 »
Zizis olursa muthis olur.Ribaunt alır,ikili oyun oynar.Ante Zizis i gormeyi cok isterim.

Abi bırakmaz onlar Ante Zizic'i. NBA'de genç, yetenekli bir uzunsan mümkün değil bırakmazlar. Şu an oynamıyor olması yatırım yapmadıkları anlamına gelmiyor. Olsa iyi olur tabi o ayrı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3077 : 25 Aralık 2017, 17:26:50 »
Birch'ü hemen hepimiz uygun görüyoruz ama bizim önce Ekpe'yi kovalamamız gerekli. Sezon ortası olmasa bile önümüzdeki sezon için kesinlikle takipte olmalıyız.

Gobert ve Favors sakatken 9s 7r yaptığı maç dışında hiç fark yaratmadı. Şu an Gobert hâlâ sakat, Favors döndü oynuyor ve Ekpe 2s 1r gibi istatistiklerle geçiriyor maçlarını. Gobert dönünce tamamen süre alamaz hâle gelecek. NBA hevesini almıştır diye düşünüyorum, muhakkak peşini bırakmamalıyız.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3078 : 25 Aralık 2017, 17:53:55 »
Aaron Jackson dogru yalan bilemem de Ekpe icin Fırsatını buldugum ilk anda donecem diyor demisti.Bence babaya zor geldi 35-37dk oynamak orada 100.000 verip 5. uzun olacaksin deseler yine kalır.Gelse ne olur?Kartlar yeniden dagıtılır.
Gudurici cok seviyorum ve inanılmaz umutluyum.Onun asla gitmesini istemem.
JT bana gore bugun gonderilebilir.Mutlaka klas bir uzun almamız sart misal Dunston Efes gibi iddiasız bir takımda olacagına bizde olsa cok fark ederdi.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3079 : 25 Aralık 2017, 21:04:44 »
Yahu Milaknis'i keskin şutör diye yazdım ve adam her türlü Nunnaly kadar şut sokar. Hatta azarsa 10/10 3'lükte sokabilir, kafadan kırık bir adam şut konusunda.

Bi zamanlar Josip Vrankovic vardı, dev Vrankovic'in kardeşi. Bi maçta 12/13 3'lük sokm....

oncelikle yeni sezon konusuna cok var....
ama nunnaly 3 luk atiyor diye sure almiyor...  Milaknis, Besiktas karsiyaka yada Dacka da cok is yapar... Ama bizde oynamak icin bence daha yetersiz...

savunma ve rebound ... en onemlli kriterler
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 21:05:27 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3080 : 25 Aralık 2017, 21:43:45 »
abi Milaknis 32 yaşında Hayatında en fazla bir maçta 6 kere üçlük sokmuş %42 ile kariyer ortalaması var. 10/10 atsın soyunur çıplak resim çeker buraya koyarım

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3081 : 25 Aralık 2017, 21:47:52 »
Olay sadece 3lükse diebler bu alemde kral olurdu. Eurolegue seviyesinde ne gs de ne efeste tutunamadı. Ben ki gecen sene azılı nunnally düşmanıydım sn cem ağrak abim iyi bilir, o işin uzmanı bizde zaten ki oyununa kattıkları da cabası
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3082 : 25 Aralık 2017, 21:51:34 »
Olay sadece 3lükse diebler bu alemde kral olurdu. Eurolegue seviyesinde ne gs de ne efeste tutunamadı. Ben ki gecen sene azılı nunnally düşmanıydım sn cem ağrak abim iyi bilir, o işin uzmanı bizde zaten ki oyununa kattıkları da cabası

Diebler ı iyi hatırlattın, Milaknis örneği ile tıpatıp uydu
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3083 : 25 Aralık 2017, 22:24:28 »
Guduric'in gitmesi hangi amaçla söyleniyor yahu, adama yatırım yaptık.. 3-4 senelik bir gelişim olacak.. Obra şu anda gudurice rakibin en önemli oyuncularına baskı yaptırıyor, cok da iyi yapıyor.. Hucum tarafında da çok iyi oyunadıgı dönemler oluyor.. 2-3 seneye acayip bir oyuncu cıkacak..  Çoğu oyuncu ile 3 senelik sözleşme yaptık diye biliyorum. Çok fazla değişiklik beklemiyorum ben.. Wanamaker gidebilir belki, eşi twitterde devamlı sitem ediyor uzakta diye.. Oraya yerleşmeyi tercih etmişti yaz döneminde zaten..

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3084 : 26 Aralık 2017, 07:58:13 »
guduriç'in biraz daha açılmaya zamanı olduğu görülüyor, gönderilmesi söz konusu olmaz. belki bogi gibi bi süperstar olmaz ama 1-2 tık altı da fena bi skor değil. avarel reyiz ise vadesini doldurdu. buradan sonrası hem bize hem ona işkenceye girer. yalnız burada çok önemli bir husus var. sokakta, arkadaş ortamında ya da forumda isteyen istediği kadar sallasın lakin salonda sallamak/ıslıklamak: aman ha diyim. hem komple takımın moralini aşağı çeker hem de obradoviç böyle bir şeyi affetmez.

• Üye
« Yanıtla #3085 : 26 Aralık 2017, 09:31:17 »
gidecekse jkid gider bu takımdan baska da lkimse gitmez...
jkid'ın bile gitmesi zor...yani o gitmeden bile yabancı gelebilir...hocanın tarzı degil birini gondermek sezon ortası...

• Üye
« Yanıtla #3086 : 26 Aralık 2017, 09:34:04 »
zalgiris udrih'i almıs...ciddi ilk 8 adayı artık....

vallaha
fb-cska-oly-pana-real-khimki-maccabi ve zalgiris 8 yapar digerleri avuc yalar bu gidis ile...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3087 : 26 Aralık 2017, 09:44:42 »
Bence Zalgiris f8 adayıydı zaten kadroyu güçlendirince daha ciddi aday oldular. Bizim takım için belirleyici olan kendi performansımız olacaktır. Zaten biz kendi oyunumuzu oynarsak ve sağlıklı olursak her takımı yenebiliriz avrupada. Daha öncede belirtmiştim, bu takımın en büyük handikapı Veselye çok bağlı olması.Allah korusun ona bir şey olursa ya da olmadık bir zamanda formu düşerse bizim için işler sarpa sarar. Yüksek profilli olmayan efektif bir uzun ilaç olur bence. Bu bütçeye, bu kadroya, bu koça son şampiyona bu uzun rotasyonu yetersiz.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #3088 : 26 Aralık 2017, 09:51:01 »
esasında zizic ve birch tam bizlik....

abi sene başındaki jason thompson tahminin gibi bunu da biraz zorla da güzel bir uzun çekelim nba'den ocak'ta :)
Fenerbahçe!

• Üye
« Yanıtla #3089 : 26 Aralık 2017, 10:06:21 »
abi sene başındaki jason thompson tahminin gibi bunu da biraz zorla da güzel bir uzun çekelim nba'den ocak'ta :)

ben umutluydum sahsen...uyum saglar diye dusundum...iyi oyuncu normalde...
ama birsey ters gitti mi, toparlaması cidden zor..ustuste 2-3 mac iyi oynaması laızm...
cska macı sonraıs o fırsat geldi ama kacırdı..su 1 ayda umarım tekrar oyle bir fırsat gelir...