Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295745 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3165 : 23 Ocak 2018, 11:51:39 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3166 : 23 Ocak 2018, 11:52:36 »
thomposn tam anlamıyla tutarsa

melli-shengelia
vesely-thompson

guzel olur..

hatta udoh abim geri donerse thompson yerine..(hayal kuruyorum)

melli-shengelia
vesely-udoh....

aman aman...sakın...dusman ....tune....

yılmaz abi öyle 4 tane baba adam olmaz
hele Obradoviç gibi dar rotasyonu seven bir adam için hiç olmaz
ne Melli ne Jan ne de Shenagile 20 şer dak ile mutlu olur he de iyi performans gösterirler
3 baba adam iyidir.
4 adam çok 3 baba 2 orta adam lazım

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3167 : 23 Ocak 2018, 14:14:06 »
ne Melli ne Jan ne de Shenagile 20 şer dak ile mutlu olur he de iyi performans gösterirler
3 baba adam iyidir.

Aynı düşünüyorum. Thompson olsun, zaten Ahmet de süre alıyor, çok rahat ederiz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3168 : 23 Ocak 2018, 14:22:17 »
Ahmet i de yemeyelim arkadaslar....

Bu sene suresi artti... Hatta Euroleague macina ilk 5 ciktigini gorduk. Ve bence ozellikle bazi maclarda cok iyi katki verdi.

Ahmet'in bir iki seneye onunu acmamiz lazim. Onu da dusunun... Bence Thompson, Melli ve Vesely varken az sure alacak bir baska oyuncu gelmez ... Onun yerine Ahmet i one cikarip Ahmet'in eski rolunu bir genc oyuncuya vereceklerdir....

Ama 3 uzun yabanci dan biri giderse ya da gonderilirse bence de 4-5 oynayabilen ve sirti donuk oyunu olan bir oyuncu tercih edilmeli.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3169 : 23 Ocak 2018, 14:27:46 »
3 baba adam iyidir.

ancak euroleague kapalı lig olursa olabilir belki..mac sayısı 30 dan 50 lere cıkarsa...
ama o zaman lig iptal olur tabi...oraya herhalde ayrı bir takımla cıkarız...arada el rotasyonuna destek cıkar ordaki takım...

• Üye
« Yanıtla #3170 : 23 Ocak 2018, 14:32:07 »
thompson-vesely-melli + ahmet bence de yeterli...diger adam hep kalina olacak diye bakıyourum uzun rotasyonu icin...5 adam yani...hala donemedi....

seneye yerli bir adam gibi 4 numara daha olsa keske..ama yok ne yazık ki..
barıs'ı seviyorum profosyonelligi, calıskanlığı, takımdaslıgı, antreaman vermesi 10 numara ama bir tık daha fazla katkı vereni olsa keske...ama yok iste....
belki tolga gecim'i koparabilir ve gelistirirsek olacaktır....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3171 : 23 Ocak 2018, 14:37:36 »
thompson-vesely-melli + ahmet bence de yeterli...diger adam hep kalina olacak diye bakıyourum uzun rotasyonu icin...5 adam yani...hala donemedi....

seneye yerli bir adam gibi 4 numara daha olsa keske..ama yok ne yazık ki..
barıs'ı seviyorum profosyonelligi, calıskanlığı, takımdaslıgı, antreaman vermesi 10 numara ama bir tık daha fazla katkı vereni olsa keske...ama yok iste....
belki tolga gecim'i koparabilir ve gelistirirsek olacaktır....

Benim de bu takima gelmesini isteyebilecegim turkler;

Furkan-Tolga Gecim-Ersan-Cedi-Omer (gerci omer bizim sisteme uymayabilir)

Bunlarda Furkan disinda zor.... O da sanki ihtiyac degil su anda...

Diger turklerden kim gelirse gelsin ayni hikaye olur gibi.... Eldeki Turklerden fazlasini veremez, hatta belki daha da kotu olur....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #3172 : 23 Ocak 2018, 17:26:42 »
Uzun rotasyonu yorumlanırken biraz alakasız olacak ama bence seneye esas guard arayışımız olacak..
Wanamaker'in kendi isteği ile ayrılacağını, Dixon'un yerine de bizim birini monte etmek isteyeceğimizi düşünüyorum..
Sloukas'ın dengesiz halini de düşünecek olursak bence her sene olduğu gibi bu yaz da bol bol oyun kurucu konuşacağız.. :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3173 : 23 Ocak 2018, 17:32:46 »
Yetmez Abi o üçlü elinde Melli Veysel varken tercih edilmesi gereken oyuncu daha 4/5 oynayabilen birisi olmalı

Thompson'in seneye takimda kalacagini sanmiyorum ve kita disindan getirilen adamin Udoh da Thompson da cikabildigini tecrube etmisken kita icinden Shengelia gibi bir yeteneği kacirmazdim. Ancak kendisi Baskonia icin ozel bir konumda olduğundan ve iki yil daha kontrati olduğundan kimsecikler alamaz. Biz Singleton'a salca olalim hem o dangalak baskanlarina kapak da olur. Aslinda Udohun gideceğini bilsek direk Dunston'i alirdik diye dusunuyorum ama iki yillik imzaladi Gergin de bize vermez.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2018, 17:36:15 Gönderen: Cemalex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3174 : 23 Ocak 2018, 18:14:13 »
Thompson'in seneye takimda kalacagini sanmiyorum ve kita disindan getirilen adamin Udoh da Thompson da cikabildigini tecrube etmisken kita icinden Shengelia gibi bir yeteneği kacirmazdim. Ancak kendisi Baskonia icin ozel bir konumda olduğundan ve iki yil daha kontrati olduğundan kimsecikler alamaz. Biz Singleton'a salca olalim hem o dangalak baskanlarina kapak da olur. Aslinda Udohun gideceğini bilsek direk Dunston'i alirdik diye dusunuyorum ama iki yillik imzaladi Gergin de bize vermez.
hoca dunstonu istemiyor istesek alırdı onu net biliyorum.
ben isimden ziyade pozisyon olarak konuşmak istedim.
shengili mlli ve jan ile 5 numarada eksik ve biraz da güçsüz kalırız diye düşünüyorum.
hines alalım nasıl ister misin :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3175 : 23 Ocak 2018, 23:59:48 »
hoca dunstonu istemiyor istesek alırdı onu net biliyorum.
ben isimden ziyade pozisyon olarak konuşmak istedim.
shengili mlli ve jan ile 5 numarada eksik ve biraz da güçsüz kalırız diye düşünüyorum.
hines alalım nasıl ister misin :)

Hines Cska gibi düşük bütçeli bir takımda olduğu için almak kolay olur biz de kolay işlerle uğraşmamalıyız diye düşünüyorum  ;D

Dunston Efes ile uzattığında Udoh daha gitmemişti, sözleşme imzalamışken bonservis verip almak yerine başka alternatif bakmışızdır diye düşünüyorum. Gerçi şu da var Thompson ihtimali ile potansiyele oynadık yani riskli ama yüksek kazanç ihtimalini seçtik. Dunston ile belki risk azalacaktı ama net olarak Udoh'tan aşağıda bir oyuncu almayı kabullenmiş olacaktık.

Biz geçmişte Udoh Bogdan Datome Vesely Kalinic gibi tercihleri yaparken hep potansiyele oynadık ve kazandık. İnş Thomspon hepimizi yanıltır da klasik mart-nisan-mayıs morarmalarından birini yaşarız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3176 : 24 Ocak 2018, 01:13:22 »
Hines Cska gibi düşük bütçeli bir takımda olduğu için almak kolay olur biz de kolay işlerle uğraşmamalıyız diye düşünüyorum  ;D

Dunston Efes ile uzattığında Udoh daha gitmemişti, sözleşme imzalamışken bonservis verip almak yerine başka alternatif bakmışızdır diye düşünüyorum. Gerçi şu da var Thompson ihtimali ile potansiyele oynadık yani riskli ama yüksek kazanç ihtimalini seçtik. Dunston ile belki risk azalacaktı ama net olarak Udoh'tan aşağıda bir oyuncu almayı kabullenmiş olacaktık.

Biz geçmişte Udoh Bogdan Datome Vesely Kalinic gibi tercihleri yaparken hep potansiyele oynadık ve kazandık. İnş Thomspon hepimizi yanıltır da klasik mart-nisan-mayıs morarmalarından birini yaşarız.
Dunston Olympiacos öncesi Efese giderken de bize teklif edildi ama hoca istemedi
Dana önce istemediğini yine istemez
Singleton'u istedik ekpe sonrası ama onu da panathinakos bırakmadı.
Hocam tek pozisyon oynayana oyuncuları tercih etmiyor onu anlatmaya çalışıyorum
Mobil uzun dediğimiz oyuncularo seviyor veya kısalar için de bu durum geçerli, birden fazla pozisyon oynayabilmek bir kriter

• Üye
« Yanıtla #3177 : 24 Ocak 2018, 11:54:04 »
singleton fırsatı bulsa pana'dan ayrılır bence...o dleiyle kim ugrassın...
seneye bitiyor sozlesmesi sanıram...alırsak sasırmam..

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #3178 : 24 Ocak 2018, 12:18:16 »
singleton fırsatı bulsa pana'dan ayrılır bence...o dleiyle kim ugrassın...
seneye bitiyor sozlesmesi sanıram...alırsak sasırmam..
Seneye Vesely kalır mı o da muamma. Thompson'un yerine koç bence de Singleton'u kesin alır, ama Vesely giderse yerine kimi düşünür acaba? Louvergne iyi olurdu ama o da gelmez

• Üye
« Yanıtla #3179 : 24 Ocak 2018, 12:25:33 »
vesely'nin gidecegini artık pek sanmıyorum...
umarım dusundugum gibi olur....
sokucam nba'e...gordu iste udoh'un halini...bjelica ne oldu...hicbiri surekli oynayamıyor bence...
orada uzun oyuncuları oynatmıyorlar kolay kolay...kısalar daha cok sure alıyor avrupalı..
buradan aldıkları uzunları resmen kenarda 7-8 dk oynasın antreman versin diye alıyorlar..icine ediyorlar avrupa'nın resmen...
ancak buyuk yıldız oalcak ki surekli oynasın...
yada bildigin zaza-bogut-omer gibi kalas gibi olacaksın cusseli ilk bes basla ama 15 dk oyna...yoksa hareketli avrupalı uzunu buyuk yıldız olmadıkca oynatmıyorlar yeteri kadar...

vesely ne yazık ki o statude..oraya gore  pozisyonsuz olup cılız kalacak gene oynayamayacak....