Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3225 : 14 Şubat 2018, 22:04:53 »
şu dunston sene başı alınma ihtimali varken niye alınmaz acaba thompson riskine girmeye ne gerek vardı
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2018, 00:39:09 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3226 : 15 Şubat 2018, 09:13:21 »
şu dunston sene başı alınma ihtimali varken niye alınmaz acaba thompson riskine girmeye ne gerek vardı
Dün bizim takımda Ekpe olsaydı bence Dunston çok kötü bir oyuncu olarak görünecekti gözümüze
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3227 : 15 Şubat 2018, 11:15:10 »
Dün bizim takımda Ekpe olsaydı bence Dunston çok kötü bir oyuncu olarak görünecekti gözümüze
bizim yerine aldığımız thompson olunca şu avrupada dunston çok kıymetli

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3228 : 15 Şubat 2018, 11:52:26 »

Ben olaya şöyle bakıyorum, dunstonun efeste oynaması ile bizde oynaması aynı şeyler değil. Bir oyuncu bizde oynarken sezon içinde bütün defoları ortaya cıkıyor. Bizde oynasa Dunston'a kazma dendigini duyar gibi oluyorum. Wanamakerda oldugu gibi, geçen seneki wanamaker ile bu seneki aynı mı? Obradovic normal sezonda oyuncuları yapamadıgı şeyler üzerinde zorluyor.. Wanamaker'ın oyunu yönlendirmesi cok zor ama deniyor, skorer rolde oynadıgında bir anda değişecek. Bu dunston içinde geçerli olacaktı.. Thompson'un şu anki performansına göre söyledigin cokta mantıksız değil ama onu da eleştiriyor olacaktık bence :) Sözleşmesini biilmiyorum bu arada..

Benim düşünceme göre bir oyuncu için kararın sezon sonu verilmesi gerektigi yönünde.. Olumlu ya da olumsuz olabilir tabi..
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2018, 11:53:13 Gönderen: cembut »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3229 : 15 Şubat 2018, 12:21:43 »
Dunston gecen sene sezon içerisinde efesle sözleşme yeniledi ve o donem elimizde udoh ve vesely varken zaten ilgi göstermemiz beklenmezdi. Ayrıca 3sene once dunston oly den ayrılacagı zaman dahi bizimle ismi gecmemişti koç ilgi göstermemişti.
Az çok koçu tanıdık artık, kafasında bambaska seyler oluyo. bizim ya bu adamı niye aldı ki yada niye bunu almadı ki istemediki dediğimiz çok isim oldu bugune kadar gelecekte de olacaktır. Sonuçta öyle ya da böyle bu sezon eldeki bu kadroyla bitecek ne kadar begensekte begenmesekte.
 Nereye kadar gideceğimizi zaman gosterecek. Gecen seneden elimizde bogdan ve ekpe yok ama gecen sene euroleague normal sezonunu gayet kötü gecirmiştik, iyi oynadık dediğimiz maç sayısı bir elin parmagını gecmezdi ve kötü bi oyunla ite kaka 5.bitirmiştik normal sezonu, herkeste umutsuzluk mutsuzluk vardı. Şuan gecen senenin bu zamanına göre oyun olarakta sıralama olarakta daha iyi durumdayız aslında. Gönül isterdi ki jason yerine daha tutarlı bi uzun alsaydık keske yada bogdanın yerine yeni bi saha içi lider çıkarsaydık ama biz bu sekilde belgrada gitcez inşallah. Orda da artık allah kerim 😂
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3230 : 15 Şubat 2018, 12:31:51 »
Benim hatırladığım cem abi dunston ı koç isteseydi alabilirdik yazmıştı sözleşme yenilemesine rağmen ondan böyle bir şey yazdım . Bizim sistemimize her adam uymuyor zaten ama en azından avrupayı tanıyor tecrübesi var
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2018, 12:33:26 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3231 : 15 Şubat 2018, 12:50:47 »
Reisin en çok zorladıgı oyunculardan biri de Nunnaly idi, özellikle penetre ve savunmada topa baskı yapması konusunda.. Bu sezon meyvelerini alıyoruz. Ön alan savunmasında değişilmez biri oldu.. Sloukas Wanamaker varken savunma çok düşerken, guduric ve Nunnally ile cok daha sert bir takım oluyoruz. Playoff zamanı rakibe göre çok süpriz şeyler bekliyorum ben, hayırlısı..

Thompson gibi riskleri biz hep deniyoruz, Ekpe örnegi varken önümüzde bu riske değer bence..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3232 : 15 Şubat 2018, 16:51:35 »
Geçen sene bamberg de bu sene new orleans ta oynayan darius miller da düşünülebilir belki eğer serbest falan kalırsa gelecek sezon için 30 dk oynuyor minimum son maçlarda ama baya beğendiğim bir adam
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2018, 16:54:01 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3233 : 15 Şubat 2018, 22:28:55 »
Geçen sene bamberg de bu sene new orleans ta oynayan darius miller da düşünülebilir belki eğer serbest falan kalırsa gelecek sezon için 30 dk oynuyor minimum son maçlarda ama baya beğendiğim bir adam
7 kişiyle oynuyor neredeyse Pelicans ve eleman ana rotasyonda. Zor o iş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3234 : 15 Şubat 2018, 23:56:55 »
7 kişiyle oynuyor neredeyse Pelicans ve eleman ana rotasyonda. Zor o iş.
belli olmuyor bu nba takımlarına abi mike james te baya oynuyordu sene başı bıraktılar. Sezon sonu belki bir umut olur. Bir bu bir de theis baya iyi oyuncular yeni bir kan lazım gibi takıma sezon sonu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3235 : 16 Şubat 2018, 07:46:07 »
Play-Off'ta kiminle eşleşirsek eşleşelim, tam kadro girmemiz durumunda, bizi beş maçın üçünde yenecek takım yok. Dolayısı ile -Allah mahcup etmesin- Belgrad normal şartlarda hiç zor değil. Ama iki maç arası öyle istikrarsız oyuncular var ki, final-four'da ne yaparız bilmiyorum. Şampiyonluk konusunda ise sene başındaki umutlarım gittikçe azalıyor. Bunun temel sebebi de uzunlar değil, oyun kurucular. Dolayısıyla transfere pek ihtimal vermiyorum. Teodosic, "ben Avrupa'yı özledim, feshedin kontratımı, Obradovic'e asker olmak istiyorum" demediği müddetçe...

Nunnaly ve Kalinic form tuttuğunda, Datome'den bir süredir alamadığımız forvet katkısı, diğer bölgelerdeki aksaklıkları biraz daha örtecektir. Daha derli toplu olacağımıza kuşku yok.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3236 : 16 Şubat 2018, 09:17:04 »
1 ay sonra takım seviyeyi bir tık yukarı cıkaracaktır..sakatlık falan olmasın da...

real-zalgiris maclarından 1 tanesini mutlaka kazanmamız lazım ilk 4 icin...sahsen real'i tercih ederim tabi...

bu arada cska 1 aylık victor rudd'i almıs...hunter ve hines sakat diye...

• Üye
« Yanıtla #3237 : 16 Şubat 2018, 09:29:30 »
3 Hafta boyunca cok belirliyici macla rolacak ilk 4 u...

FB;
Milano, real d, zalgiris d
OLY;
Valencia, pana d, brose
PANA;
Khimki d, oly, real d
REAL;
Barca d, fb, pana
Zalgiris;
Efes d, barcelona, fb
Khimki;
Pana, baskonia d, milano

UMARIM BU HAFTA 2 MAL TAKIM, barca ve efes ...real ve zalgiris'i yenerler ve 7 mac kala farkı 3 maca cıkarırız real ve zalgiris ile...
khimki-pana macında kararsızım kim kazansın diye...baskonia evinde yenerse khimki'yi... khimki-pana macında pana kaybetsın daha iyi tabi ki..

ama esas cıngar real-fb , pana-oly maclarının oldugu hafta cıkacak...

« Son Düzenleme: 16 Şubat 2018, 09:30:04 Gönderen: Vanguards of FB »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3238 : 16 Şubat 2018, 10:25:16 »
İdeal beşimiz bence Kostas - James - Gigi - Nikola - Jan olmalı. Maalesef bu beşi daha hiç kullanamadık. Kullanabilsek bence sorun kalmayacak...

• Üye
« Yanıtla #3239 : 16 Şubat 2018, 10:28:00 »
İdeal beşimiz bence Kostas - James - Gigi - Nikola - Jan olmalı. Maalesef bu beşi daha hiç kullanamadık. Kullanabilsek bence sorun kalmayacak...
nikola yerıne melli de olabilir...

İlk bes: Kostas - James - Gigi - Melli - Jan
Dixon - Wana (Melih) - Guduric - Nikola - Thompson (Ahmet)

gerci obranın belli bir besi yok ki bence..