Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295383 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3300 : 28 Nisan 2018, 18:02:37 »
Geçen sene Nunnally gitsn diye buralarda yırtınmış, onun yüzünden ceza almış biri olarak söyluyorum bunu, Nunnaly hiçbir yere gitmez ve gitmemeli. Bir takımda herkes penetre etmez herkes şut atmaz herkes birebir oynamaz herkes üst düzey yetenekte olmaz. Takım dediğin birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu olur. Oyun planı içinde birbirleriyle uyumlu olacak şekilde oynarlar. Nunnaly de üst düzey bir takım için harika bir rol oyuncusudur. Topla fazla oynamadan üst seviye dış şu performansı verir. Bunun yanı sıra da 2-3 numara için uzun ve atlet olduğu için iyi de savunma yapar. Mis gibi 3&D oyuncusu. Carrol'ın savunma yapan versiyonu daha ne yapsın adam.

Takımda Sloukas ve Wanamaker varken hem Mike James hem Wilbekin isteyenler var şaka gibi. Kaç tane topla oyniycaz maçları bu adamların hiçbirisi topsuz oyunda etkin olmayan adamlar çıkıp işi bireyselliğe döken adamlar. Sırayla iso mu oyniycaz. Wana gitmezse Wilbekin bile alınmayabilir Mike James hiç alınmaz. İstatistik güzellerine değil takım için oynayan adamlara ihtiyaç var. Söz konusu istatistikse Wanamaker geçen sene alasını yapmıştı zaten. Wana giderse Wilbekin veya James'ten bir tanesi düşünülebilir. Ben Wilbein'n seneye de Daçkada kalacağını sonraki sene Dixon'ın yerine bize geleceğini düşünüyorum.

Mike James geldikten sonra Panathinaikos'un Pappas'tan aldığı verim düştü. Dediğiniz gibi basketbol kimya işi. Onu alalım bunu alalım ile olmuyor. Papaloukas-Spounulis-Teodosiç üçlüsü ile final foura kalamayan Olympiakos en önemli örnektir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3301 : 28 Nisan 2018, 21:58:15 »
Mike James'in Nunnaly'den daha değerli bir oyuncu olduğunu düşünecek muhakkak birkaç Euroleague koçu vardır ama onların arasında Obradovic'in olmadığına ve olmayacağına inanıyorum. Şükür ki... 

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3302 : 29 Nisan 2018, 09:17:41 »
Boşuna Mike James'i tartışmaya gerek kalmadı, Milano'ya 3 yıllık imza atmış:)

Goudelock nereye gidecek bakalım. Efes gider alır bunu:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3303 : 29 Nisan 2018, 11:16:39 »
Şöyle bakıyorum da şu gelsin bu gitsin diye heyecanlanacağım bir tane isim yok
Çünkü gerek duymuyorum
Gelmek isteyen gelir, bizim isteyip de almak istediğimiz gelirse oyuncu kazanır
FENERBAHÇE bir marka artık basketbolda biz kimsenin peşinde koşmayız (hocam çok istediği oyuncu harici)
Nedovic, James filan bizim seviyemizde, bizim sitemize uygun oyuncular değil bana göre 4 sene üst üste F4 yapmış takımın taraftarı oyuncu dinlenmesin bence :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3304 : 29 Nisan 2018, 13:39:11 »
Dünya'da başka kısa kalmasa, Obradovic Barış Hersek'i 2 numaraya çeker, gene de Mike James'i almaz. Thompson-Singleton değişikliğine kimse bir şey demez ama sanırım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3305 : 29 Nisan 2018, 14:13:50 »
Dünya'da başka kısa kalmasa, Obradovic Barış Hersek'i 2 numaraya çeker, gene de Mike James'i almaz. Thompson-Singleton değişikliğine kimse bir şey demez ama sanırım.
Singleton ve Shengelia dışında aklıma bizim takıma gidecek uzun gelmiyor avrupadan. Kısa olarak da Sergio Rodriguez ve De Colo. Nba i bilmem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3306 : 29 Nisan 2018, 14:15:27 »
Singleton ve Shengelia dışında aklıma bizim takıma gidecek uzun gelmiyor avrupadan. Kısa olarak da Sergio Rodriguez ve De Colo. Nba i bilmem.

Hines olur hocam neden gelmiyor. Hines gibi adam mı var ama tabi cskadan alamayız onu. Cska bırakmaz.

Tabi geçmişte Ayon'u da istediğini biliyoruz Obradoviç'in ama şu anki Ayon'u ister mi şüpheliyim?
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 14:16:27 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3307 : 29 Nisan 2018, 14:22:28 »
Hines olur hocam neden gelmiyor. Hines gibi adam mı var ama tabi cskadan alamayız onu. Cska bırakmaz.

Tabi geçmişte Ayon'u da istediğini biliyoruz Obradoviç'in ama şu anki Ayon'u ister mi şüpheliyim?
Hines aklımdaydı ama isteseydik önceden isterdik diye düşündüm. Bence artık düşüşe geçer, boy farkını kuvveti ve enerjisi ile kapatıyordu (Birde uzun kollari) ama artık yaşı da 32 ye gelmiş. Ayın gibi bence durumu, artık istemez koç diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3308 : 29 Nisan 2018, 14:55:43 »
Mike James'ın uzunla kaldıgında taktik faul yapmayı öğrenmesi 6 ayını alır diye düşünüyorum..

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3309 : 29 Nisan 2018, 22:19:53 »
Seneye geri donecekse uzunlarda ilk tercih tabi ki Udoh ama donmeyecekse adayim Singleton. Hem dis sutu hem atletizmi var. Enerjisi yuksek pozitif bir oyuncu. Bize gelirse daha da ustune koyar.

Ayonun bir yil daha sozlesmesi var. Olmasaydi Obradovic gene isterdi bence. Hem pasor hem ofansta etkili hem de akilli bir oyuncu. En buyuk eksiği biraz zor anlarda pismasi. Yine de en etkili uzunlardan. Thompson o kadar etkisiz ki kim gelse zaten ekstra katki olmus olacak ama takimin bu seneki alternatifli haline etkili bir uzun daha eklenmesi bizi bir kademe daha uste tasir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3310 : 29 Nisan 2018, 23:16:57 »
vay arkadas cok degil 8 ay once falan cogunun gelsin dedigi mike james'in itin gotune sokuluyor simdi.

peki bu gecen 8 ayda ne olmus bakalim, adam nba'de 32 macta 20 dk ortalama ile cift haneli sayi tutturmus, NBA'de..

sonra donmus pana'ya, mukemmel 3 ay gecirmis, real serisinin en iyisi.

wanna konusunda hemfikirim ama , hem wana hem mike olmaz, oyle de dusunmemistim zaten, ama yazmayi unuttum.

mike james nunnally'den de wana'dan da wilbekin'den de kisacasi de colo, llul, shved ve sergio'dan baska herkesden daha iyi pg/sg bence
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 23:22:48 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3311 : 29 Nisan 2018, 23:27:49 »
ama bizim oyuncumuz olmadığı için barış hersek'in bile taşşağı olamaz, bizim kadrodakı herkes adamdır.

diğer takımlardakı oyuncular da bize geldikden sonra o ünvana sahip çıka bilirler anca.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3312 : 29 Nisan 2018, 23:39:30 »
divincenzo ve wagnere çökelim 10 sene raad edelim diicem de nba kovalar bunlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3313 : 30 Nisan 2018, 08:24:12 »
vay arkadas cok degil 8 ay once falan cogunun gelsin dedigi mike james'in itin gotune sokuluyor simdi.

peki bu gecen 8 ayda ne olmus bakalim, adam nba'de 32 macta 20 dk ortalama ile cift haneli sayi tutturmus, NBA'de..

sonra donmus pana'ya, mukemmel 3 ay gecirmis, real serisinin en iyisi.

wanna konusunda hemfikirim ama , hem wana hem mike olmaz, oyle de dusunmemistim zaten, ama yazmayi unuttum.

mike james nunnally'den de wana'dan da wilbekin'den de kisacasi de colo, llul, shved ve sergio'dan baska herkesden daha iyi pg/sg bence
Hiç istemedim yavrum
Fikrimin de arkasındayım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3314 : 30 Nisan 2018, 08:25:52 »
ama bizim oyuncumuz olmadığı için barış hersek'in bile taşşağı olamaz, bizim kadrodakı herkes adamdır.

diğer takımlardakı oyuncular da bize geldikden sonra o ünvana sahip çıka bilirler anca.
Bak sen de öğreniyorsun
Ayrıca James Nunnaly ile Mike birbirinin opsiyonu olabilir mi Fenerbahçe takımı size olarak neye önem verir bunu iyi biliyorsun