Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3315 : 30 Nisan 2018, 09:25:23 »
vay arkadas cok degil 8 ay once falan cogunun gelsin dedigi mike james'in itin gotune sokuluyor simdi.

peki bu gecen 8 ayda ne olmus bakalim, adam nba'de 32 macta 20 dk ortalama ile cift haneli sayi tutturmus, NBA'de..

sonra donmus pana'ya, mukemmel 3 ay gecirmis, real serisinin en iyisi.

wanna konusunda hemfikirim ama , hem wana hem mike olmaz, oyle de dusunmemistim zaten, ama yazmayi unuttum.

mike james nunnally'den de wana'dan da wilbekin'den de kisacasi de colo, llul, shved ve sergio'dan baska herkesden daha iyi pg/sg bence
Kimmiş ya o çoğunluk? Ayrıca kim diyor o kadar iyi olduğunu? Geçeceksin o işi. Eline aldığını sallayan adam. Ne oldu bak, saha avantajına rağmen Real verdi eline. Nerede o De Colo ayarında Mike?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3316 : 30 Nisan 2018, 11:20:49 »
Bireysel olarak iyi olmak ile bir takımın dinamiğini sikmek arasında ciddi fark var
Mike iyi oyuncu eyvallah ama o gelene kadar belli düzen ile oynayan panathinakos'un geldiği nokta ortada
Ya Mike James alıp ona göre bir takım kuracaksın ya da düzen takımlarına öyle oyuncuları almayacaksın

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3317 : 30 Nisan 2018, 11:44:31 »
Bence transferde çok kasmaya gerek yok. Thompson yerine  bir adam alınır. Willbekin devşirilirse Bobby'nin yerine gelebilir. Başka da kovalanacak bir hamle yok gibi. Guard alcaz diyelim, Wanamaker gidip de Mike James gelecekse ben ne anladım o işten. Ortalıkta bizimkilerden üst seviyede alınabilecek guard yok. Llull,De Colo,Calathes falan gelmeyeceğine göre elimizdekileri tutmalıyız. Guduriç'te yetişiyor gayet güzel bir şekilde. Bu sene rahatız transferde.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3318 : 30 Nisan 2018, 12:30:34 »
bu sene önemli olan Jan ve Melli gibi uzunlarımızı NBA'e kaptırma mevzusu.
ikisinin de gitmesini uzak görüyorum ama NBA belası bu işte belli olmuyor.
onların muadili yok gibi
kısa mısa bir şekilde çözeriz zaten Kostas filan var elimizde o açıdan rahatız ama Jan ile Melli bizim için extra önemli oyuncular

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3319 : 30 Nisan 2018, 12:31:50 »
https://twitter.com/ismailsenol/status/989817900449107970?s=19

okuduktan sonra insan acaba mı demeden de yapamıyor.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #3320 : 30 Nisan 2018, 13:19:58 »
Yeni sezon transferinde çok kasmaya gerek yok. Thompson yerine çok daha tecrübeli ve işini bilen bir uzun getirmek yeterli olacaktır. Wanamaker yerine de devşirme statüsünde Wilbekin isabetli olur. Bobby kesinlikle kalacaktır. Onun tek başına o koca yüreği bile yeter. Ayrıca savunmadaki çok akıllı ve enerjik oyunu takıma güven veriyor. Hücumda da keza öyle. Özellikle kendisini savunan rakip guardlara aşırı efor sarf ettirip rakibin, oyunun her iki yönünde de düşmesini sağlıyor. Bunun en bariz örneği baskonia serisi 4. maç. Bobby parkede olduğu anlarda Beaubois'nın oyunun her iki yönünde de ne kadar etkisizleştiği gözümüze oldukça battı. Dixon'ın dinamik oyununu savunmaya çalışmaktan hücumda her zamanki etkinliğinden uzağa gittiğini gördük.
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3321 : 30 Nisan 2018, 14:08:16 »
bu sene önemli olan Jan ve Melli gibi uzunlarımızı NBA'e kaptırma mevzusu.
ikisinin de gitmesini uzak görüyorum ama NBA belası bu işte belli olmuyor.
onların muadili yok gibi
kısa mısa bir şekilde çözeriz zaten Kostas filan var elimizde o açıdan rahatız ama Jan ile Melli bizim için extra önemli oyuncular

Melli gitmez, zaten gitse sene başında giderdi, daha düşük ücrete bize geldi adam. Vesely de her sene başı aynı muhabbetler oluyor. Burada kralken NBA'de Udoh gibi havlu sallamaya gideceğini sanmam.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3322 : 01 Mayıs 2018, 04:28:36 »
https://hizliresim.com/Z9byGA

Şunu da transfer etsek mi, seneye Baskonia deplasmanında rahat ederiz ;D

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3323 : 01 Mayıs 2018, 04:58:06 »
Makarayı bi kenara koyarsak, hâlâ Obra'yı tanımadınız mı? İstatistik peşinde koşan ve 1e 1 üzerinden oynamayı seven adamın bizim takımda işi olamaz. Mike James gibi, Goudelock gibi sayı makineleri bizden uzak olsun. Takım kimyamız belli, savunmada adam değişmeli/yardımlaşmalı savunmaya ayak uyduracak, hücumda da pas istasyonlarında yer alacak, saha görüşü iyi/pasör oyuncular gelir bize ancak.

''Wana gitsin Wilbekin gelsin'' demek yanlış olur, hem de çok yanlış. Wilbekin Dixon sonrası Türk oyuncu olarak düşünülmeli. Koskoca bir sezonu Wilbekin'e emanet etmek rahatsız ediyor beni. Kaldı ki takım kimyamıza ne derece uyum sağlayacak bu da soru işareti. Sloukas+Wilbekin+36 yaşına girecek Dixon yerine Sloukas+Wana+Wilbekin yapmak, Guduric'i de 1,5 numaraya dönüştürmek harika olur.

Şahsi fikrim Wana'nın kalacağı yönünde. Zaten Obra elde tutmak isterse ondan seneye katkı alacağına inanıyordur. Bu seneki hâliyle NBA yapmasına imkan yok, bir türlü yeterince kullanmadığı fiziği önemli bir silah olduğu için kalacak bence. 2.senesinde gözü kapalı oynar ayrıca.

Bekleneni veremeyen JT kalmaz, geri getirebiliyorsak Ekpe Udoh, olmuyorsa fazla maceraya girmeden Tornike Shengelia yapalım geçelim. Shengelia sinyali çakmış zaten bize:)

Türk Dixon yerine Türk Wilbekin,

JT yerine Ekpe ya da Shengelia.

Başka da bir şeye ihtiyaç yok, geri kalanı şiir gibi mübarek.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3324 : 01 Mayıs 2018, 08:42:05 »
Bireysel olarak iyi olmak ile bir takımın dinamiğini sikmek arasında ciddi fark var
Mike iyi oyuncu eyvallah ama o gelene kadar belli düzen ile oynayan panathinakos'un geldiği nokta ortada
Ya Mike James alıp ona göre bir takım kuracaksın ya da düzen takımlarına öyle oyuncuları almayacaksın

Yanliz Cem bu James in degil, hocanin hoca olmamasi ve bok yemesinden kaynakli. James gecen sene gayet iyiydi ama kurgu ona goreydi.

Ha gelsin diyenlerden degilim ama Pana serisindeki James kriter degil diyorum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3325 : 01 Mayıs 2018, 14:04:19 »
Shengelia falan gelmez, onu bir geçin. Bana göre Vesely-Melli ikilisini koruyalım, en önemli hamle olur. Dixon'u yollayanlara da bir daha düşünmelerini önereceğim. Hem 2 yıllık yeni sözleşmesi sebebiyle hem de kütlesinin %50'sinin ne olduğunu hatırlamamız gerekmesi sebebiyle. Bana göre Wanamaker ayrılırsa bir gard bakılır, JT giderse de Antic gibi bir uzun aranır. Kadronun korunduğunu var sayarak konuşuyorum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3326 : 01 Mayıs 2018, 15:34:06 »
Kimmiş ya o çoğunluk? Ayrıca kim diyor o kadar iyi olduğunu? Geçeceksin o işi. Eline aldığını sallayan adam. Ne oldu bak, saha avantajına rağmen Real verdi eline. Nerede o De Colo ayarında Mike?

yahu burda fikir bildiriyoruz hemen "gececeksin o isi " falan, senin benimle alip veremedigin ne var ? hayir gecmiste bir olay var unutamiyorsan soyle de bileyim , sana saygisizlik ettigim aklima gelmiyor, bulursun ahanda burda yapmissin dersin , geregini yaparim.

sokmusum mike james de de colo'ya da, ayrica o yazdigim mesajdan james'le de colo'nun ayni ayarda oldugunu nasil cikardin hayret.

mike'i isteyenlere gelince, biraz okudum geriye dogru bu topic'i , kutay , tyler khan, truth126, KhaN, selman, ibrahim awwad, dincerorc, sonkale1907 var.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3327 : 01 Mayıs 2018, 15:34:13 »
Önceden söylediklerine bakılırsa Shengelia orayı epey seviyor, yani Baskonia'dan kolay kolay ayrılmaz. Boş yere lafını etmeye bile gerek yok bence.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3328 : 01 Mayıs 2018, 16:13:09 »
yahu burda fikir bildiriyoruz hemen "gececeksin o isi " falan, senin benimle alip veremedigin ne var ? hayir gecmiste bir olay var unutamiyorsan soyle de bileyim , sana saygisizlik ettigim aklima gelmiyor, bulursun ahanda burda yapmissin dersin , geregini yaparim.

sokmusum mike james de de colo'ya da, ayrica o yazdigim mesajdan james'le de colo'nun ayni ayarda oldugunu nasil cikardin hayret.

mike'i isteyenlere gelince, biraz okudum geriye dogru bu topic'i , kutay , tyler khan, truth126, KhaN, selman, ibrahim awwad, dincerorc, sonkale1907 var.
Benim buradaki herhangi birisiyle herhangi bir sorunum yok, onu baştan belirteyim. Sen kendi yazdıklarını hiç okumuyor musun? Ya da maçları mı izlemiyorsun acaba? Adam Real serisinde bildiğin sıvadı bencilliğinden. Skor atma falan olayı değil söylediğim. Kaç tane topu getirip kimseye pas vermeden attığını saymaya bile kalkmadım. Böyle bir elemanın Obradovic'le anlaşacağını düşünüyorsan söyleyecek bir şey yok. Ama sen iddialı konuşunca sıkıntı yok, birisi bu iddialara cevap yazınca ooo...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3329 : 01 Mayıs 2018, 16:21:53 »
Benim buradaki herhangi birisiyle herhangi bir sorunum yok, onu baştan belirteyim. Sen kendi yazdıklarını hiç okumuyor musun? Ya da maçları mı izlemiyorsun acaba? Adam Real serisinde bildiğin sıvadı bencilliğinden. Skor atma falan olayı değil söylediğim. Kaç tane topu getirip kimseye pas vermeden attığını saymaya bile kalkmadım. Böyle bir elemanın Obradovic'le anlaşacağını düşünüyorsan söyleyecek bir şey yok. Ama sen iddialı konuşunca sıkıntı yok, birisi bu iddialara cevap yazınca ooo...

at sahibine gore kisner, dixon'un ksk'deki haliyle bizdeki hali bir mi ? nunnally'nin ilk baslardaki hali ile son zamanlardaki bir mi ?

beni mike james'in pasqual'le ne yaptigi ilgilendirmiyor, pana-real serisini de 1 period haric izledim, ben mike'i potansiyelinden dolayi istiyorum.  atletik, savunmasi iyi, penetresi iyi, zeki..bu ozellikleri sahip olduktan sonra istedigin sekle sokarsin.

2 sene once laboral'i f4'a cikaran en onemli faktorlerden bir tanesi mike idi, adams ve koc perasovic ile birlikte.