Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3375 : 03 Mayıs 2018, 21:38:32 »
Canım sıkıldı bugün. Geçen sene OAKA'da ki ikinci play off maçını tekrar izledim. "Sloukas, Bogdan, Kalinic, Datome, Udoh" beşiyle ozun süre oynayıp Pana'yı dağıttık. Fener'in makus talihini yenen bu umulmadık beşi oluşturan Obra'nın dehası önünde tekrar eğildim. Bu beş gene bir araya gelecekse de neden olmasın diyorum. Ama o ilk heyecan tekrar geri gelmez.

Valla hocam benim fetişim de ilk maçın ikinci yarısı. Final maçından fazla izledim. Defalarca da izlerim. 16 sayıdan geri geldik. İkinci yarı 16 sayı atabildiler ki bunun bir kısmı faul atışı. Attırmayan takımı atan takımdan daha çok seviyorum ben, belki de Udoh manyaklığım ordan geliyor...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3376 : 04 Mayıs 2018, 01:18:38 »
Valla 2017 Pana OAKA serisi benim için Fener maçlarının zirve noktalarından. 0-3'ten 4-3 kazandığımız Galatasaray kupa maçı gibi bir şey. Bu maçları kazanmamızda da Ekpe'nin çok büyük payı var. Yürekten oynadı, görevini sonuna kadar yaptı. Ha kalsa iyiydi ama gitti diye de tefe koymak anlamsız.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #3377 : 04 Mayıs 2018, 09:24:47 »
Ekpenin dönüşü kalıcı olarak savunmamızı yeniden istikrarlı hale getirir. Özellikle kısaları savunma anlamında ve çember savunmasında ciddi problem yaşadık bu sezon
Son bir şarkı be...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3378 : 04 Mayıs 2018, 10:24:21 »
euroleague'in en iyi savunma yapan takımız yahu
nasıl sorun yaşadık :)

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3379 : 04 Mayıs 2018, 10:35:03 »
Ekpe dönüş için teknik ekibe bilgi verdiyse Obra reis JT den sonra sevinç gözyaşları döktüğünü düşünüyorum  :) İnşallah seneye çubuklu içinde görürüz Ekpe'yi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3380 : 04 Mayıs 2018, 21:22:05 »
Ben geri geleceğine en ufak bir ihtimal vermiyorum. Ali Koç'un başkan olma ihtimali daha fazla. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3381 : 05 Mayıs 2018, 02:19:12 »
Ben geri geleceğine en ufak bir ihtimal vermiyorum. Ali Koç'un başkan olma ihtimali daha fazla. :D
. Oooo duble totem...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3382 : 05 Mayıs 2018, 04:28:35 »
ekpe gelirse ebleh jasondan kurtuluruz. ama nedense geleceğine inanmıyorum ben de.
alman wagneri alalım. hem alman hem wagner.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3383 : 05 Mayıs 2018, 13:53:32 »
. Oooo duble totem...
Sen benim totem yaptığımı nerede gördün? 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3385 : 05 Mayıs 2018, 23:20:42 »
nedovic çok enteresan oyuncu, bazı oyuncular var ne kadar izlesem de ne işe yaradıklarını çözemiyorum.

mesela krunuslav simon , mesela işte nedoviç , iyi mi kötü mü, neyi iyi yapar vs muamma.

mesela bu nedoviç ne ara 4,4 asist ortalaması yapacak duruma geldi, bencil oyuncuydu bu kariyeri boyunca

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3386 : 05 Mayıs 2018, 23:37:29 »
nedovic çok enteresan oyuncu, bazı oyuncular var ne kadar izlesem de ne işe yaradıklarını çözemiyorum.

mesela krunuslav simon , mesela işte nedoviç , iyi mi kötü mü, neyi iyi yapar vs muamma.

mesela bu nedoviç ne ara 4,4 asist ortalaması yapacak duruma geldi, bencil oyuncuydu bu kariyeri boyunca
Benim fikrim
Küçük takımların büyük oyuncuları vardır saydığın bu iki isim de buna cuk oturuyor
Maç veya kupa kazandırmazlar ama istatistik kasarlar

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3387 : 06 Mayıs 2018, 02:07:22 »
Simon ile Nedovic cok farkli oyuncular yalniz. Simon Micova benzer hatta Hirvat hali desek yeri var. Oyun zekasi yuksek sutu iyi oyun kurucu ozellikleri olan ama kendi halinde memur zihniyetli adamlar. Hicbir zaman gozlerinden ates cikmaz savunmada rakibi boğmaz ama Emir gibi sorumluluk bilincinden uzak da değillerdir.

Nedovic ise farkli tipte lider ozellikte bir oyuncu ancak bizim kalibremize gelmwk icin atmasi gereken adimlar var. Bence kaliteli ust duzey olmaya aday bir oyuncu ama bu yilko performansini bir iki sene daha tekrarlamali.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2018, 02:09:05 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #3388 : 06 Mayıs 2018, 15:55:30 »
https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/668828/ispanyollara-gore-fenerbahce-ve-dacka-nedovicin-pesinde/?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#link_time=1525468826

Dün böyle bir haber çıktı İspanya kaynaklı bir haber olduğu için ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Eğer Daçka peşindeyse Wilbekin Fenerbahçemize hayırlı olsun :D
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3389 : 06 Mayıs 2018, 16:23:35 »
Mevcut kısa rotasyonumuza Nedovic'i eklemek abartı bir şişkinliğe sebep olur çünkü bence Wana kalacak önümüzdeki sezon. Üstelik bir de Wilbekin mevzusu var peşinde olduğumuz. Tamam Nedovic harika bir sezon geçirdi ama şu an bir dirhem ihtiyacımız yok ona.

Geldiğini farzetsek; bir oyuncu düşünün Boşnak, Sırp, Hırvat, Sloven farketmez. Yugoslav kökenli olup Obra ile çalışıp onun sözünden çıkacak yüreğe sahip oyuncu yok benim gözümde. Bu yüzden Nedovic takım kimyamıza muhakkak entegre olur ve hatta faydalı da olur ama işte zerre ihtiyacımız yok.

Bizim bu yaz 2 mevzumuz olacak beklenmedik bir gelişme olmazsa. Ekpe geri dönecek mi, dönmezse JT yerine kim gelecek. Diğeri de Wilbekin mevzusu.

Şayet 10 yabancı ile oynayıp şişkinliği göze alacaksak Wilbekin'i Nedovic'e tercih ederim.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2018, 16:24:45 Gönderen: Erdal Soner »