Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3435 : 22 Mayıs 2018, 16:49:12 »
Ya bugün  şakşakçı Ertuğrul, bir yazı yazmış."Obra, Aziz Yıldırım olmassa kafası karışır,  gider" anlamına gelen bir yazı olmuş.Biraz da ince tehdit gibi.Bunların tayfa bunu çok dillendiriyor çünkü.
Ben artık transferlerden öte, şu ruh halinden çıkılmasını istiyorum. Hoca'nın da kafa karışık geldi bana.Bilelim rahat olalım, transfer kolay...

terbiyesiz karaktersizler, seçime alet ediyorlar. Koç un söylediği olumsuz birşey yok, siz de takmayın kafanızı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3436 : 22 Mayıs 2018, 17:03:15 »
Diğer başlıklarda da transfer konuşulmaya başlanmış, daha sezon bitmedi. Motivasyonumuz böle kaybedersek lig de gider elden.

Transfer konusunda söylemesem içimde kalacak, ben guard olarak Delaney yada Larkin olsa süper olur diyorum. İkisi de Sloukas la iyi ikili olurlar.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3437 : 22 Mayıs 2018, 18:34:52 »
ben burda nunnally bizim seviyenin oyuncusu degil dedigimimde linc yemisdim.

insallah koc tutmaz nunnally'i , tutmayacagini da dusunuyorum acikcasi.

yine linc gelebilir ama guduric de malesef bogdan seviyesine gelemeyecek bence.  Wannamaker giderse cok da uzulmem.

bize 2 kisa, bir uzun lazim.  Saygilar.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3438 : 22 Mayıs 2018, 20:23:42 »
1-Ali Koç deli değil ki. Seçimi kazandığı an Obra' ya her türlü garantiyi verip kafasını rahatlatır. Bu konuda tedirginliğim hiç yok.

2-Higgins'e hayranım ama onun rolü bizde Gudu ile dolu ve Gudu'ya yatırım yapıyoruz. Bogdan olmayacak ama elite bir 2 numara olacak Gudu. Ayrıca Higgins'in sözleşmesi 2019'da doluyor. Yani seneye kesin olarak CSKA'da olmaya devam edecek.

3-Wana bence kalacak, hoca Wana'yı sevdiğini her defasında söylüyor zaten. NBA yapma şansı da pek mümkün görünmüyor. Eldeki Wana her türlü iyidir ve önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır.

4-Sloukas hocanın bırakacağı son adam. Kendisi için ''benim ve takımın lideri'' dedi zaten.

5-Şayet Ekpe dönmüyorsa derhâl Singleton'ı bitirelim derim. Dış şutu da olan özel bir oyuncu ve çok katkı verir.

6-Calathes için çok yüksek maaş önerecek takımlar var. Bence biz o savaşa girmeyeceğiz.

7-Nunnaly 1,5 aydır formsuz. Hocanın bakış açısını bilmiyorum ama Nunnaly savunmada çok gayretliydi bu sene. Neticede bize İtalya sayı kralı olarak geldi ve işi gücü şut kullanmaktı. Bu sene kendini güzel geliştirdi ve savunma yapan keskin şutör bulmak kolay değil. Hem 2 hem de 3 numara oynayabilen, kendi şutunu yaratabilen, savunma da yapıp şutu keskin olan etkili birisini bulamazsak Nunnaly ile devam etmeliyiz. Sürpriz birisini düşüremezsek Nunnaly ile devam ederiz.

Sonuç olarak; ben JT'yi gönderip Ekpe ya da Singleton transferiyle transferi kapatırız diye bekliyorum. Tek oyuncu gelir ve kadro korunur umarım.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3439 : 22 Mayıs 2018, 21:36:00 »
Obra nın wana yı tutma ihtimali yok bence..onu tutarsa kostas ı yollarlar ki ihtimal yok bence

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3440 : 22 Mayıs 2018, 21:58:39 »
Wana,Slo,Nunnaly kalıyorsa neyi konusuyoruz.Ben de taraftar olarak Doncic,De Colo,Serrod,Llull gibi isimler gormek isterim.Thompson da kalsın tam olsun.

Bu takıma 2 kısa 1 uzun bence de sart kere sart... Ben Calathes,Singleton,Delaney gibi bir ucluye hayır demem.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3441 : 23 Mayıs 2018, 00:23:20 »
şu maçı kaybettik ya, o gitsin bu gitsin şu gitsin'e başladınız hemen.

kötü oynadığımız bir maçı neredeyse son toplarda verdik, hatırlatırım.

sistem değişikliğine ve çok fazla oyuncu değişikliğine karşıyım ben. geliyorsa Ekpe, gelmiyorsa Singleton gelsin tamamdır.

Tek transfer.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3442 : 23 Mayıs 2018, 00:52:59 »

sistem değişikliğine ve çok fazla oyuncu değişikliğine karşıyım ben. geliyorsa Ekpe, gelmiyorsa Singleton gelsin tamamdır.

Tek transfer.

yoo macla alakasi yok, ben final four baslamadan yazmistim nunnally'nin gitmesini istiyorum diye.

tek macla alakali olsa melli haric herkes gitmeli o mantikla ama alakasi yok.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2018, 00:53:14 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3443 : 23 Mayıs 2018, 01:09:32 »
Kadroda tabi ki çok değişim olmaz. İyi pivot takviyesi olacaktır. Koç, bence de Sloukas ve Wanamaker'den memnun ama zaman zaman üretkenlikte sıkıntı çektiğimiz maçlar oldu, kısa rotasyonunda bir değişim olmadan da bunun çözülmesi kolay değil.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3444 : 23 Mayıs 2018, 02:05:53 »
Tek transfer.
Buna ek olarak, Wana-Nunnaly ikilisinden hangisi giderse, yerine takımın en iyi kısası olacak yıldız bir combo guard istiyorum mümkünse.
Calathes olmaz. Arz ederim.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3445 : 23 Mayıs 2018, 08:13:29 »
Final oynamış kadro başarılı olmuştur. Ortada başarısızlık varmış gibi kelle avcılığı yapmaya gerek yok. Thompson hiç tutmadı ve sene sonunda gidecek onun yerine kaliteli bir uzun alacağız. Geri kalanı takımdan ayrılan olursa transfer yapılır. Kısa rotasyonunda eğer Wana kalmak isterse koç onu tutar. Takımda kalmak isteyenlerden sadece Nunnaly'i gönderebilir ki bence onu da tutacak. Seneye boş küme olan Thomson'ın yerine kaliteli bir oyuncu aldık mı Guduric'in de aşama kaydetmesinin çok muhtemel olduğunu düşünürsek gücümüzü arttırmış oluruz. Nba'in avrupayı talan ettiğini düşünürsek final oynamış kadroyu güçlendirmeyi başarmak önemli bir artıdır. Real büyük ihtimal Doncic'i kaybedecek ve zayıflayacak. Cska daha fazla güçlenmesi zor Oly ve Pao'nun devri bitti zaten. Seneye yine şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3446 : 23 Mayıs 2018, 08:55:34 »

Tek transfer.

Bence herşey lig bitince netleşir. Playoff performanslarının da koçun kararlarını etkileyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3447 : 23 Mayıs 2018, 10:55:50 »
thompson yerine udoh gelsin..
guduric biraz daha evrim gecirsin...

nunnally ve wana yerine bir kademe daha iyi oyuncular bulunabilir mi bilemiyorum....

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3448 : 23 Mayıs 2018, 11:53:00 »
Barca Wana'ya teklif yapmış haberleri dolaşıyor...

Çevrimdışı tunamoto

• Üye
« Yanıtla #3449 : 23 Mayıs 2018, 11:55:23 »
Arkadaşlar benim transferde çekincem, bütçe. Dolar ve euro nun devamlı arttığı daha iyi bir tabirle türk lirasının devamlı değer kaybettiği bu ortamda teknik heyet ve oyuncuların maaşı otomatikman artmıştır. Üstelik minumum bir elit uzun oyuncu alacağımızı düşünürsek, bütçe yükü maalesef artacaktır.