Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295104 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3450 : 23 Mayıs 2018, 12:07:29 »
Wana tam barca lık adam hemen gitsin

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3451 : 23 Mayıs 2018, 12:11:53 »
Singleton olacak gibi keşke bu sezon gelseydi...Bir de üç numaraya topla oynayan bir oyuncu lazım bize...Nunnaly muazzam şutör ama o kadar... topu yere vurmayı, penetre etmeyi bilmiyor... Yerine artık kim varsa o da problem ya; Bogdan'ın işlevini yapacak biri lazım...Datome şut işini Gigi halleder...
Bir de bize burada atıp tutmak kolay tabii. Transfer piyasası iyice daraldı. Benim içinden Zalgiris'ten Toupane geçiyor. Muazzam savunmacı 1-2-3 tutamayacağı adam yok.. Singleton da keza koçun sistemine uyar...Melli, Vesely ve Ahmet ile zaten kemik bir üçlümüz var... 

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3452 : 23 Mayıs 2018, 12:27:30 »
Doğuş'un durumu ne acaba? Ali Koç gerekirse daha güçlü bir sponsor bulur gerçi. Ayrıca Wanamaker'a neredeyse Barış Güney muamelesi yapılması can sıkıcı olmaya başladı artık.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3453 : 23 Mayıs 2018, 12:33:22 »
Singleton olacak gibi keşke bu sezon gelseydi...Bir de üç numaraya topla oynayan bir oyuncu lazım bize...Nunnaly muazzam şutör ama o kadar... topu yere vurmayı, penetre etmeyi bilmiyor... Yerine artık kim varsa o da problem ya; Bogdan'ın işlevini yapacak biri lazım...Datome şut işini Gigi halleder...
Bir de bize burada atıp tutmak kolay tabii. Transfer piyasası iyice daraldı. Benim içinden Zalgiris'ten Toupane geçiyor. Muazzam savunmacı 1-2-3 tutamayacağı adam yok.. Singleton da keza koçun sistemine uyar...Melli, Vesely ve Ahmet ile zaten kemik bir üçlümüz var...

3 numarada zaten Kalinic ve Datome var Nunnaly gitse bile yerine düşünülebilecek adamın zaman zaman 2 oynaması gerekiyor.

Nunnaly konusunda kararsızım adam evet topu yere vuramıyor, zaman zaman saçma hatalar yapıyor ama harika bir ceza kesici ve iyi bir rol oyuncusu. %55 ile üçlük atan adamı da silmek kolay değil. F4 formsuz zamanına denk geldi ben o seviyenin ağırlığını kaldıramadığını düşünmüyorum.

Takımın final oynadığını ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdığını da düşünürsek kadroyu Thompson hariç korumak da kötü bir fikir değil bence. Thompson-Singleton değişikliği bu takıma ciddi bir artı katmak demektir. Bunun yanı sıra Guduric de seneye kendini ileriye taşıyacak. Bunlar en ciddi artılarımız olur.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3454 : 23 Mayıs 2018, 13:23:01 »
Arkadaşlar benim transferde çekincem, bütçe. Dolar ve euro nun devamlı arttığı daha iyi bir tabirle türk lirasının devamlı değer kaybettiği bu ortamda teknik heyet ve oyuncuların maaşı otomatikman artmıştır. Üstelik minumum bir elit uzun oyuncu alacağımızı düşünürsek, bütçe yükü maalesef artacaktır.

Nunnally bildiğim kadarıyla neredeyse bedavaya oynuyor. Bence göndermek anlamsız olur. Yaptıkları ile mutlu olmak lazım...

Diğer yandan Thompson, Wannamaker ve Antic sözleşmeleri toplamı 5 milyon dolar ediyor. Bu parayı daha verimli kullanırsak bütçede fazla bir sorun yaşamayız.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3456 : 23 Mayıs 2018, 14:00:44 »
Obra transferde en iyisini bilir ancak Finalde o kadar kısıtlı bir rotasyonla oynamak zorunda kaldı ki bazı oyunculara kızgın olduğunu ve sezon sonunda devam etmeyeceğini düşünüyorum.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3457 : 23 Mayıs 2018, 14:02:24 »
Nunnally bildiğim kadarıyla neredeyse bedavaya oynuyor. Bence göndermek anlamsız olur. Yaptıkları ile mutlu olmak lazım...

Diğer yandan Thompson, Wannamaker ve Antic sözleşmeleri toplamı 5 milyon dolar ediyor. Bu parayı daha verimli kullanırsak bütçede fazla bir sorun yaşamayız.

Dediğiniz gibi Thomson 1,8 Antic 1,2 kazanıyordu. Bu ikisinin gidişiyle açılan boşluk 3 milyon. Thompson'ın maaşını Singleton'a versek bence nazlanmaz kabul eder.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3458 : 23 Mayıs 2018, 14:04:06 »
Ekpe'nin gelip gelmeyeceğini net olarak bilelim ki ona göre davranalım. Onu bekleyerek eldeki güzel fırsatlardan olmayalım. Singleton da işimizi fazlasıyla görür. Vesely- Melli - Singleton ligdeki en iyi uzun rotasyonu olur.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3459 : 23 Mayıs 2018, 14:27:58 »
3 numarada zaten Kalinic ve Datome var Nunnaly gitse bile yerine düşünülebilecek adamın zaman zaman 2 oynaması gerekiyor.

Nunnaly konusunda kararsızım adam evet topu yere vuramıyor, zaman zaman saçma hatalar yapıyor ama harika bir ceza kesici ve iyi bir rol oyuncusu. %55 ile üçlük atan adamı da silmek kolay değil. F4 formsuz zamanına denk geldi ben o seviyenin ağırlığını kaldıramadığını düşünmüyorum.

Takımın final oynadığını ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdığını da düşünürsek kadroyu Thompson hariç korumak da kötü bir fikir değil bence. Thompson-Singleton değişikliği bu takıma ciddi bir artı katmak demektir. Bunun yanı sıra Guduric de seneye kendini ileriye taşıyacak. Bunlar en ciddi artılarımız olur.

Fransız muazzam swingman...Aslında bizim en büyük silahımız zaten kenarda..onun alternatifi yok ama CSKA ve Barça feci girecek yine piyasaya...Şimdi milletin kızıp kovduğu Vesely piyasanın en değerli adamı olur.. Ama guduric'ten umudum yok benim...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3460 : 23 Mayıs 2018, 14:28:34 »
Ekpe'nin gelip gelmeyeceğini net olarak bilelim ki ona göre davranalım. Onu bekleyerek eldeki güzel fırsatlardan olmayalım. Singleton da işimizi fazlasıyla görür. Vesely- Melli - Singleton ligdeki en iyi uzun rotasyonu olur.

Ekpe kalacağını açıkladı NBA'de..burda çıkan haberlerde aziz üflemesiydi...Malum adam yazdığından belli

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3461 : 23 Mayıs 2018, 14:30:38 »
Singleton'ın gelmesi Ahmete yarayacak, takımda saf 5 numara olarak birtek o olacak.. Hucum repertuarını genişletmesini 4 gözle bekliyorum..

Singleton 3-4 pozisyonlarında oynayabildigi içinde ayrı bir rahatlık katacak.. Kısa karşısında rahat kalabilir ve uzunlara karşı yenilmez.. Post savunmasını begenmesemde atletik olması avantaj..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3462 : 23 Mayıs 2018, 15:11:40 »
valla bu piyasada Singleton ve Trey Tompkins dışında bize uyan adam yok...TT de belki boyalı alan canavarı değil savunmada ama yardım savunmasını iyi yapar..Hücumda da sırtı dönük oynar, şut atar...
Khem birch de Avrupa yapacak diyorlar ama o da vesely'nin önünü kapatır...
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2018, 15:24:25 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3463 : 23 Mayıs 2018, 15:14:03 »
Transfer planlarınızda, hayallerinizde dolar ın 5 liraya dayanmasını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. JT yerine ligimizden birisini 400-500 civarında birisinin getirilmesi kimseyi şaşırtmasın :)

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #3464 : 23 Mayıs 2018, 16:01:18 »
Transfer planlarınızda, hayallerinizde dolar ın 5 liraya dayanmasını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. JT yerine ligimizden birisini 400-500 civarında birisinin getirilmesi kimseyi şaşırtmasın :)
katılıyorum hem Türkiye hem de kulübün ekonomisi o kadar berbat ki ben JT yerine birisinin alınacağından bile şüpheliyim. Wanamaker da elde tutulmaya çalışılır. Singleton muhteşem görünüyor ama bütçemizi aşar. Malum yeni sezonda Doğuş grubunun takımdan desteğini çekeceği konuşuluyor. Calathes'de Pao 2. lige bile düşse takımını bırakmaz.
Son bir şarkı be...