Singleton olacak gibi keşke bu sezon gelseydi...Bir de üç numaraya topla oynayan bir oyuncu lazım bize...Nunnaly muazzam şutör ama o kadar... topu yere vurmayı, penetre etmeyi bilmiyor... Yerine artık kim varsa o da problem ya; Bogdan'ın işlevini yapacak biri lazım...Datome şut işini Gigi halleder...
Bir de bize burada atıp tutmak kolay tabii. Transfer piyasası iyice daraldı. Benim içinden Zalgiris'ten Toupane geçiyor. Muazzam savunmacı 1-2-3 tutamayacağı adam yok.. Singleton da keza koçun sistemine uyar...Melli, Vesely ve Ahmet ile zaten kemik bir üçlümüz var...
3 numarada zaten Kalinic ve Datome var Nunnaly gitse bile yerine düşünülebilecek adamın zaman zaman 2 oynaması gerekiyor.
Nunnaly konusunda kararsızım adam evet topu yere vuramıyor, zaman zaman saçma hatalar yapıyor ama harika bir ceza kesici ve iyi bir rol oyuncusu. %55 ile üçlük atan adamı da silmek kolay değil. F4 formsuz zamanına denk geldi ben o seviyenin ağırlığını kaldıramadığını düşünmüyorum.
Takımın final oynadığını ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdığını da düşünürsek kadroyu Thompson hariç korumak da kötü bir fikir değil bence. Thompson-Singleton değişikliği bu takıma ciddi bir artı katmak demektir. Bunun yanı sıra Guduric de seneye kendini ileriye taşıyacak. Bunlar en ciddi artılarımız olur.