Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295103 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3465 : 23 Mayıs 2018, 16:14:42 »
udoh donmeyebilir avrupa'ya donmez ise singleton olacak bize bence...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3466 : 23 Mayıs 2018, 19:13:58 »
katılıyorum hem Türkiye hem de kulübün ekonomisi o kadar berbat ki ben JT yerine birisinin alınacağından bile şüpheliyim. Wanamaker da elde tutulmaya çalışılır. Singleton muhteşem görünüyor ama bütçemizi aşar. Malum yeni sezonda Doğuş grubunun takımdan desteğini çekeceği konuşuluyor. Calathes'de Pao 2. lige bile düşse takımını bırakmaz.

Thompson hiçbir katkı vermediği hâlde 1.7 milyon dolar kazandı, Singleton o ücrete koşa koşa gelir. Kuban'dayken de beğeniyordum onu, tek sıkıntı takımda saf 5 numara pozisyonunda eksiklik oluşma ihtimali.

Bildiğim kadarıyla Doğuş çekilecekse tazminat ödemeleri gerekir. Ali Koç da çok rahat sponsor bulur.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2018, 19:15:42 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3467 : 23 Mayıs 2018, 19:33:44 »
Thompson hiçbir katkı vermediği hâlde 1.7 milyon dolar kazandı, Singleton o ücrete koşa koşa gelir. Kuban'dayken de beğeniyordum onu, tek sıkıntı takımda saf 5 numara pozisyonunda eksiklik oluşma ihtimali.

Bildiğim kadarıyla Doğuş çekilecekse tazminat ödemeleri gerekir. Ali Koç da çok rahat sponsor bulur.
Sponsor antlaşması 1+1 yıllık uzatma yetkisi de Doğuş yönetiminin elinde Ozan Balaban sezon sonu başkanlar toplanıp görüşecek ama Fenerbahçe sponsor olmadan da en yüksek noktalara oynayan bir takımdır minvalinde bir şeyler söylemişti 2-3 hafta önce büyük ihtimal ayrılacak sponsorluktan Doğuş.Üstüne Daçka'da Euroleague'e geri döndüğü için iki tarafa para vereceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3468 : 23 Mayıs 2018, 19:53:29 »
Belgrad'da maçta sözde biçok kişi ferit şahenk'e Fenerbahçe'yi sponsorluğu bırakıyo musunuz diye sormuş ferit şahenk'te yok oyle bişey desteğimiz devam edecek demiş, belgradda bu muhabbeti en az 4-5kişiden duydum. Bi diğer söylenti de doğuş devam edecek ama 15 vermeyecek daha az verecek geerisini yonetim karşılayacak şeklinde. Ama tabi bunların hepsi söylentinden ibaret. Ama ozan balaban final4 toplantısında doğuşla sözleşmemiz opsiyonlu sene sonu oturur konuşuruz ama her koşulda bu takım zirveye oynayacakmış gibi kurulacak demişti. Ben ozan balabanın sözlerindrn sanki doğuş bırakacak gibi hissettim. Yada belki biraz daçkaya biraz bize destek vermeye devam ederler. Seçimlerden sonra netleşir heralde hersey 2haftaya
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2018, 19:57:50 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3469 : 23 Mayıs 2018, 20:40:30 »
Sponsor antlaşması 1+1 yıllık uzatma yetkisi de Doğuş yönetiminin elinde Ozan Balaban sezon sonu başkanlar toplanıp görüşecek ama Fenerbahçe sponsor olmadan da en yüksek noktalara oynayan bir takımdır minvalinde bir şeyler söylemişti 2-3 hafta önce büyük ihtimal ayrılacak sponsorluktan Doğuş.Üstüne Daçka'da Euroleague'e geri döndüğü için iki tarafa para vereceklerini sanmıyorum.

3 yıllık değil miydi anlaşma? Bir de opsiyon varmış, demek ki Aziz 45632. yalanını söylemiş. Darüşşafaka'nın isim sponsorluğunu bıraktıktan sonra Euroleague için bile olsa onlara ne kadar katkı yaparlar bilmiyorum ama dert değil, Ali Koç daha güçlü bir sponsor bile bulur.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3470 : 24 Mayıs 2018, 18:38:03 »
doğuş daçkadan çekiliyor...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3471 : 24 Mayıs 2018, 19:14:13 »
Doğuş daçkada kalsa zaten blatta kalırdı nba yapmazsa eğer. Bu saatten sonra obradovici gönderecek adam olmayı ne ali koç başkanım ne aziz ister. Boşuna karamsarlığa gerek yok.

Transfer konusunda bence khem birch ve singleton baya iyi olur. Vesely ye güvenilmez bu saatten sonra maalesef

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3472 : 25 Mayıs 2018, 01:20:05 »
şengalya und pangos zu Fenerbahçe. babi zu bjk. wilbekin gelmek için ayak sürüomuş. duyumlarım bunnar.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3473 : 25 Mayıs 2018, 09:23:08 »
şengalya und pangos zu Fenerbahçe. babi zu bjk. wilbekin gelmek için ayak sürüomuş. duyumlarım bunnar.

willbekin gitsin efeste oynasın  o zaman;D

Fenerbahçe!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3474 : 25 Mayıs 2018, 12:19:49 »
Şengelya geçen sezon 3 yıllık sözleşme yaptı ve f4'ün evsahibi oldular...Keşke olsa ama..
Bir de Vesely'ye burun kıvırıyoruz niyeyse..Avrupa'da bugün bıraksak sinek gibi üşüşürler başına...Adam bütün sezon yedeksiz oynadı iyi bile dayandı...Singleton gelecekse Vesely ile faydalı olacağı için gelecektir...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3475 : 25 Mayıs 2018, 14:29:08 »
Udoh geri dönene kadar Vesely avrupanın en iyi uzunudur. Shengelia'lar falan kendisinin klasında değil. Shengeliave Singleton Melli ayarında adamlardır Vesely klasmanında değil. Vesely'nin yanına geleceklerse buyursunlar yoksa istemez kalsın. Vesely bu takımın ruhu

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3476 : 27 Mayıs 2018, 14:10:25 »
Ali Koç ve Obradovic. Zaten onsuz devam etmeyi düşünen kendi ayağına sıkar bu saatten sonra...

https://www.youtube.com/watch?v=dAj9nslwv1M

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3477 : 27 Mayıs 2018, 14:34:57 »
Ali Koç gibi adamın Obra'dan vazgeçeceğini ancak Aziz Yıldırım üfler zaten...

Çevrimiçi DesperateCry

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3478 : 27 Mayıs 2018, 14:50:17 »
Malumun ilanı, başka bir plan olamaz zaten Obradoviç istemedikçe.

Edit: Aksi dedikodusu varmış, başlatan ve yayanların......neyse. Ağıza bile alınmaması lazım.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2018, 14:52:36 Gönderen: DesperateCry »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3479 : 27 Mayıs 2018, 16:01:45 »
Şu konunun gündemde olması bile fazlasıyla salakça. Başarılı olmuş adamları yollamak kötüleyip üstünü çizmeye kalkak Aziz Yıldrım'ın yapacağı işlerdir. Ali Koç klasında bir insandan bunları bekleyen alınmasın ama ya salaktır ya da başkanın paralı Canis lupus familiaris'i dir.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2018, 16:02:32 Gönderen: Cemalex »