Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294984 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3555 : 09 Haziran 2018, 02:23:40 »
Mevcut kadromuz JT hariç gayet iyi ve bizimle boy ölçüşecek 2 takım var kadro olarak.

Avrupa şu an daralmış durumda. Oyuncu havuzu dar, var olan oyuncuların da korkunç bir NBA sevdası var. Üstüne üstlük NBA'den de oyuncu getirebilmek oldukça maliyetli. BARCA, A.EFES, MACCABI, MILANO ve YUNAN takımları eşek yüküyle para harcayıp her sene 5-6 yeni yabancıya para dökerek yola çıkıp hüsrana uğramaktalar. Önümüzdeki sezon bu takımlar yine çok para harcayacak ve takım oluncaya kadar biz Üsküdar'ı geçmiş olacağız.

Seneye daha da oturacak olan takımımıza tek transfer yapıp hazırlık dönemine geçmeliyiz.

Bu sene 2 konuda sıkıntı yaşadık. 1.si BOGDANOVIC'in yaratıcılığını aradık ki WANA son maçlarda daha fazla sorumluluk alarak güçlü fiziğini nihayet kullanıp delicilik özelliğini de kullanmaya başladı ve play-offlarda rahatladık biraz.

WANA 2 BANVİT ve 2 TOFAŞ maçında oynadı. 26 dk/19 s/4,5 a/3 r ortalamalarıyla oynuyor ki gayet iyi rakamlar bunlar.

Yaşadığımız 2. sıkıntı çember savunması yapamamak. UDOH'un eksikliğini çok hissettik ve JT de bir dirhem katkı vermeyince tehditkâr bir blokçuyu gözümüz aradı. Gerçi MELLI gibi çok özel bir adama sahip olduk ama çemberi savunamamak denk rakiplere karşı zorlanmamıza sebep oldu.

Tek yapmamız Udohvari bir adam almak. SINGLETON da sevdiğimiz bir kardeşimiz ama bence uçanı kaçanı bloklayıp ribauntlara ağırlığını koyan iyi bir çember savunucusu alırsak harika olur.

JT gidecek ve yerine iyi birisi gelecek hepsi bu.

Ayrıca önümüzdeki sezon WANA'nın daha çok dümene geçeceğini düşünüyorum. GUDURIC için de forumda bize yakıştırmayan arkadaşlar var ama o da üstüne koyacak oyununun, inanıyorum.

Rakiplere de bir bakmak lâzım. DONCIC'i yitirmiş bir REAL MADRID ve SERROD ile aşısı tutmamış bir CSKA var. Yunan takımlarının hâli de ortada. Başka rakip yok.

Kadroyu koruyup tek bir uzun transferi bizi şampiyonluğa götürür.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3556 : 09 Haziran 2018, 07:04:05 »
Mevcut kadromuz JT hariç gayet iyi ve bizimle boy ölçüşecek 2 takım var kadro olarak.

Avrupa şu an daralmış durumda. Oyuncu havuzu dar, var olan oyuncuların da korkunç bir NBA sevdası var. Üstüne üstlük NBA'den de oyuncu getirebilmek oldukça maliyetli. BARCA, A.EFES, MACCABI, MILANO ve YUNAN takımları eşek yüküyle para harcayıp her sene 5-6 yeni yabancıya para dökerek yola çıkıp hüsrana uğramaktalar. Önümüzdeki sezon bu takımlar yine çok para harcayacak ve takım oluncaya kadar biz Üsküdar'ı geçmiş olacağız.

Seneye daha da oturacak olan takımımıza tek transfer yapıp hazırlık dönemine geçmeliyiz.

Bu sene 2 konuda sıkıntı yaşadık. 1.si BOGDANOVIC'in yaratıcılığını aradık ki WANA son maçlarda daha fazla sorumluluk alarak güçlü fiziğini nihayet kullanıp delicilik özelliğini de kullanmaya başladı ve play-offlarda rahatladık biraz.

WANA 2 BANVİT ve 2 TOFAŞ maçında oynadı. 26 dk/19 s/4,5 a/3 r ortalamalarıyla oynuyor ki gayet iyi rakamlar bunlar.

Yaşadığımız 2. sıkıntı çember savunması yapamamak. UDOH'un eksikliğini çok hissettik ve JT de bir dirhem katkı vermeyince tehditkâr bir blokçuyu gözümüz aradı. Gerçi MELLI gibi çok özel bir adama sahip olduk ama çemberi savunamamak denk rakiplere karşı zorlanmamıza sebep oldu.

Tek yapmamız Udohvari bir adam almak. SINGLETON da sevdiğimiz bir kardeşimiz ama bence uçanı kaçanı bloklayıp ribauntlara ağırlığını koyan iyi bir çember savunucusu alırsak harika olur.

JT gidecek ve yerine iyi birisi gelecek hepsi bu.

Ayrıca önümüzdeki sezon WANA'nın daha çok dümene geçeceğini düşünüyorum. GUDURIC için de forumda bize yakıştırmayan arkadaşlar var ama o da üstüne koyacak oyununun, inanıyorum.

Rakiplere de bir bakmak lâzım. DONCIC'i yitirmiş bir REAL MADRID ve SERROD ile aşısı tutmamış bir CSKA var. Yunan takımlarının hâli de ortada. Başka rakip yok.

Kadroyu koruyup tek bir uzun transferi bizi şampiyonluğa götürür.
Benim de düşündüğüm senaryo bu. Obradovic kalırsa tabii.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3557 : 09 Haziran 2018, 13:02:52 »
Ben de şöyle düşünüyorum..willbekın ı alıp boby yi yabancı statüsüne atıp sadece el maçlarında oynatabiliriz..hoca tabiki en iyisini bilir ama bence wana çok kötü bir adam değil ama bizim takımın oyuncusu değil ve geldiğinden beri en ufak ilerleme kaydetmedi..ama hocanın eşinde 2. 3. Sene çok değişik bir adam haline de gelebilir

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #3558 : 09 Haziran 2018, 14:28:56 »
Ben de şöyle düşünüyorum..willbekın ı alıp boby yi yabancı statüsüne atıp sadece el maçlarında oynatabiliriz..hoca tabiki en iyisini bilir ama bence wana çok kötü bir adam değil ama bizim takımın oyuncusu değil ve geldiğinden beri en ufak ilerleme kaydetmedi..ama hocanın eşinde 2. 3. Sene çok değişik bir adam haline de gelebilir
Abi ben de wana yı en çok eleştirenlerden birisiyim ama ilerleme kaydedemedi demek en hafif tabirle haksızlık olur . Ki takımda jt varken bu çok talihsiz bir iddia adam son dönemde baya etkili ve sorumluluk da alıyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3559 : 09 Haziran 2018, 14:30:33 »
Bence wanamaker bu sene takımın en etkili oyuncularından birisiydi. İstatistikleri de ortada zaten.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #3560 : 09 Haziran 2018, 15:00:40 »
Benim de düşündüğüm senaryo bu. Obradovic kalırsa tabii.
Allah korusun hocam. Obradovic olduktan sonra başımızda Ali gitmiş, Veli gelmiş çok da önemli değil.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3561 : 09 Haziran 2018, 15:11:16 »

Bizim takımın oyuncusu değil kısmını okuyunca kendimi nba takımlarından birinin forumunda sandım. Bugün her avrupa takımında oynayacak adam Wanamaker, iyiki bu sene rakibimiz değildi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3562 : 09 Haziran 2018, 15:40:55 »

Bugün her avrupa takımında oynayacak adam Wanamaker, iyiki bu sene rakibimiz değildi.

Bu sene değildi, umarım seneye olur...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3563 : 09 Haziran 2018, 16:14:52 »

Bizim takımın oyuncusu değil kısmını okuyunca kendimi nba takımlarından birinin forumunda sandım. Bugün her avrupa takımında oynayacak adam Wanamaker, iyiki bu sene rakibimiz değildi.

Nba de oynayabilen bir oyuncu bizde oynamayabilir bence gayet normal bir durum bu..Basket IQ su düşük fiziği çok iyi olup % 40 ını filan kullanabilen bir adam benim gözümde
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 16:15:20 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3564 : 09 Haziran 2018, 17:15:05 »

Nba de oynayabilen bir oyuncu bizde oynamayabilir bence gayet normal bir durum bu..

Bunun benim söylediğime ne alakası var anlayamadım?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3565 : 09 Haziran 2018, 19:01:04 »
Allah korusun hocam. Obradovic olduktan sonra başımızda Ali gitmiş, Veli gelmiş çok da önemli değil.
Aynen öyle. Öyle kalmaya da devam eder umarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3566 : 09 Haziran 2018, 19:37:41 »
Wanamaker'a tüm Avrupada sadece bizim taraftar laf söylüyordur eminim. Bu kadar haksızlık yapılmaz.

Wana bugün boşa çıksa; Doncic'i kaybetmiş Real, Barca, A.Efes, Maccabi ve Milano gibi para babası takımlar arasında açık arttırma yapılır.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3567 : 09 Haziran 2018, 21:28:21 »
Wanamaker kalmalı çünkü öyle yada böyle hücuma kesinlikle çeşitlilik katıyor.. JT değişmeli ve Sloukas Guduric Nunnaly üçlüsünden biri yada ikisi upgrade edilmeli diye düşünüyorum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3568 : 09 Haziran 2018, 21:36:24 »
Wanamaker kalmalı çünkü öyle yada böyle hücuma kesinlikle çeşitlilik katıyor.. JT değişmeli ve Sloukas Guduric Nunnaly üçlüsünden biri yada ikisi upgrade edilmeli diye düşünüyorum
Aynı fikirdeyim. O üçlü de bir yükseltme şart.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3569 : 10 Haziran 2018, 14:27:50 »
JT şut kesin de Nunnaly çok keskin bıcak..sadece şut atsa yeter ama şu topla oynayamaması yok mu...bir gram ilerlemedi Melih daha iyi o konuda..Ama metecanı alıp Nunnaly'den vazgeçebiliriz mi acaba? Wana-Kostas ikilisi bizi tutar ama back up yerli şart...Bir de seneye Kalina'ya lisans çıkıp çıkmayacağı önemli...
Yabancı konusu ise bu hafta belli olur deniyor..TFF 5 yabancı kulüpler 6 devam diyormuş..Sistem değişmez de deniyor bizim ve Efes yüzünden...