Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3570 : 10 Haziran 2018, 20:29:34 »
Wanamaker giderse yerine onerim Mike James olur. Hem delicilik hem skorerlik acisindan basarili. Biraz basina buyruk deli fisek ama torpulenerek oynadiginda cok etkili ve keskin bir silah.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3571 : 10 Haziran 2018, 20:40:30 »
Wanamaker giderse yerine onerim Mike James olur. Hem delicilik hem skorerlik acisindan basarili. Biraz basina buyruk deli fisek ama torpulenerek oynadiginda cok etkili ve keskin bir silah.

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1568.msg159336#msg159336

istatistik guzeli diye nitelendirdiginiz bir adami simdi wana giderse onermeniz nasil bir celiskidir ?

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2018, 21:24:55 Gönderen: emindesouza »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3572 : 11 Haziran 2018, 08:37:17 »
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1568.msg159336#msg159336

istatistik guzeli diye nitelendirdiginiz bir adami simdi wana giderse onermeniz nasil bir celiskidir ?

Mike James'e ayılıp bayılmıyorum. Wanamaker varken de gereksiz, Wanamaker yerine kendisini tercih etmem zaten Wanamaker giderse dedim. Daralan bir oyuncu havuzu var. Pangos gitti, Teo dönmez, Nedovic daha aşağı seviyede. Bir tek Nick the Brick var ona da Pao çok sağlam kontrat önerecek diyorlar ( 2,5-3 m civarı). Wanamaker giderse James ayarında birilerine kalıyoruz işte. Bunu anlamak çok mu zor.

Madem laf çarpacaksın yazdıklarımın tamamını söyle ki dürüst olduğuna inanalım. Orada ne yazmışım " Wana giderse James veya Wilbekin'den birisi tercih edilebilir". Bunu söylemeyip diğeri üzerinden laf çarpmaya kalkmak nasıl bir çelişkidir?
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 10:20:49 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3573 : 11 Haziran 2018, 22:50:12 »
Mike James'e ayılıp bayılmıyorum. Wanamaker varken de gereksiz, Wanamaker yerine kendisini tercih etmem zaten Wanamaker giderse dedim. Daralan bir oyuncu havuzu var. Pangos gitti, Teo dönmez, Nedovic daha aşağı seviyede. Bir tek Nick the Brick var ona da Pao çok sağlam kontrat önerecek diyorlar ( 2,5-3 m civarı). Wanamaker giderse James ayarında birilerine kalıyoruz işte. Bunu anlamak çok mu zor.

Madem laf çarpacaksın yazdıklarımın tamamını söyle ki dürüst olduğuna inanalım. Orada ne yazmışım " Wana giderse James veya Wilbekin'den birisi tercih edilebilir". Bunu söylemeyip diğeri üzerinden laf çarpmaya kalkmak nasıl bir çelişkidir? Kuyruk acın mı kaldı hayırdır hala mı acıyor.

Önce dürüst ol, QTM gibi yazımdan cımbızla laf çekeceğine adam gibi ne söylemişsem tamamından bahset. Sonra gelip çelişki sor.

bak şimdi muhabettim falan yok kötü bir şey de söylememişim hakaret etmemişim.

şimdi ben böyle mesaja aynı tarzda cevap verince ben saygısız oluyorum, insan gibi konuşmak zor mu ..................... ?

hep gayret gösteriyorum yaşca benden büyüklere saygı göstermeye altdan almaya ama bir boka yaramıyor , hayır arkadaş bir benim yazdığıma bak bir de gelen cevaba bak.

samimiyetinin olmadığın adama kuyruk acısı , hala acıyor yazmak ne oluyor.

cevap gerektirecek bir alıntı gelmezse yazacağım son mesaj olacak bu, foruma yeni üye olduğumda güzel bir ortam vardı, tartışmalar olsa da saygısızlık yoktu, herkese saygılar sevgiler iyi ramazanlar.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 10:19:16 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3574 : 11 Haziran 2018, 23:04:03 »
Beyler, doğru düzgün tartışamıyorsanız ikili diyaloğa girmeden yazın lütfen.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3575 : 12 Haziran 2018, 10:26:28 »
Tam tersine ben inanıyorum. Vesely egosu olan adam, daha önce NBAde havlu sallamış ve bundan nefret etmişti.

Udoh ise tam 657 ye tabi devlet memuru, ofis eve yakın olsun azıcık aşım dertsiz başım dedi. Gobert ve Favors gibi iki vasat uzunun olduğu takımda sahaya çıkamıyor ama umrunda olmuyor. Adam bizde yaşadığı tecrübeyi adeta zorunlu askerlik gibi gördü...

Gobert mevcut NBA'de vasat uzun filan değil yahu; boyalı bölgenin en caydırıcı ve en etkili birkaç isminden birisi... En iyilerden...

Haaa, bir zamanların uzunlarını düşününce, çok eskiye gitmeye gerek yok, Shaquillie O'Neal'ları, Alonzo Mourning'leri, Tim Duncan'ları, Kevin Garnett'leri düşününce; Gobert'in en iyi uzunlardan olduğu NBA'de uzun diye bir şey kalmamıştır; ona katılırım.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3576 : 12 Haziran 2018, 12:30:28 »
Gobert mevcut NBA'de vasat uzun filan değil yahu; boyalı bölgenin en caydırıcı ve en etkili birkaç isminden birisi... En iyilerden...

Haaa, bir zamanların uzunlarını düşününce, çok eskiye gitmeye gerek yok, Shaquillie O'Neal'ları, Alonzo Mourning'leri, Tim Duncan'ları, Kevin Garnett'leri düşününce; Gobert'in en iyi uzunlardan olduğu NBA'de uzun diye bir şey kalmamıştır; ona katılırım.

Aslında sebep nba'de uzun kalmaması değil nba'de oyunun değişmesi. Artık 5 numaradan sırtı dönük oynayıp skor bulmaya çalışması istenmiyor. Çemberi çok iyi korusun, ayak çabukluğuna sahip, içeride çok ciddi caydırıcı güç olsun, ribaundları vs alsın. Uygun pozisyonlarda kendisine verilen paslarla çembere yakın skor bulsun veya dış şutlarla kısalara alan açsın öncelik olarak bunlar görülüyor. Bu nedenle de Gobert nba'deki en iyi uzunlardan.

Gobert 2,16 boyunda 2,40 kanat açıklığına sahip muazzam bir çember koruyucusu. Euroligdeki Udohun nbadeki karşılığı. Eurolig tarihinde Udohtan çok daha iyi hücum özellikli pivotlar vardı ama değişen basketbolda çemberi koruyan uzun birinci öncelik oldu. Udoh resmen euroligde terör estirdi. Gobert de nba'de yılın savunmacısı ödülünün her sene bir numaralı hak edeni.

Eski oyuncular müthişti şimdi öyle adamlar yok geyiği eskilerin sıklıkla yaptığı bir şey olsa da işin doğrusu artık oyuncular çok daha yetenekli. Uzunlarda da kısalarda da bu böyle. Serbest atış atamayan uzunlardan üçlük sokan guard çabukluğuna sahip uzunlara geçiş yapıldı. Eskiden 25 sayı atan adamalr skorer iken şimdi 35-30 sayı atıp yanına 8-9 asist koyan adamlar var nba'de. Hücum verimliliği tüm zamanların en yüksek seviyesinde.

Şu anda nba'deki en iyi uzun A. Davis ve geçmişteki pek çok efsane uzundan zaten daha iyi.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 12:32:19 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3577 : 12 Haziran 2018, 13:57:30 »
Baska bir baslikta daha yazdim. Her sey bir yana, Udoh tarzi boyali alani domine eden, bloklari ile caydirici bir uzun gelecek sene icin en buyuk ve belki de tek ihtiyacimiz. Vesely bu isi beceremiyor. Ahmet gibi biri bile vasata yakin caydiriciligi ile fark yaratabilir oyuna girdiginde.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 13:58:10 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3578 : 12 Haziran 2018, 14:04:50 »
Bence Thompson yerinde orta düzeyde katkı verebilecek bir uzun dahi olsaydı Real Madrid'i yenmiştik. Euroleague şampiyonluğunu kaybetmemizi tamamiyle buna bağlıyorum. Hatta Thompson'ın yerine Antic olsa şampiyon olurduk diyorum.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3579 : 12 Haziran 2018, 14:05:51 »
Bence Thompson yerinde orta düzeyde katkı verebilecek bir uzun dahi olsaydı Real Madrid'i yenmiştik. Euroleague şampiyonluğunu kaybetmemizi tamamiyle buna bağlıyorum. Hatta Thompson'ın yerine Antic olsa şampiyon olurduk diyorum. Bence çok yönlülüğünden çok pota altını karartan bir uzun aramalıyız.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 14:06:21 Gönderen: Zoltan Gera »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3580 : 12 Haziran 2018, 14:21:22 »
Singelton alırız yüksek ihtimall
Jan Melli Sİngleton ve AHmet olur uzun rotasyonumuz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3581 : 12 Haziran 2018, 14:38:39 »
Uzun işini hallederler bence ama umarım Wana gitmez.Avrupa'da yerine alternatif yok.
Belki Delaney düşünülür...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3582 : 12 Haziran 2018, 15:00:04 »
Madem Cem uzun işini söyledi, ben de kısayı söyleyeyim: Wanamaker giderse Wilbekin gelir. (off, nasıl da gizli haber alıyorum)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3583 : 12 Haziran 2018, 15:53:44 »
Wilbekin için efesle anlaşacak deniyo. En güzeli wanamaker ın gitmemesi, kıymeti bilinmiyo hiç bu buzdan adamın 😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #3584 : 13 Haziran 2018, 00:19:06 »
Bu Teodosic denen arkadaş fiziksel ve psikolojik olarak ne durumdadır acaba? NBAde 3-5 defa maymun ettiler ama döner mi geri?