Genel anlamda doğru buluyorum yorumunuzu ama ne yalan söyliyim Buğrahan'ı isterdim en azından rotasyonda.
En buyuk sikinti su ki; Su an yeni yapilanmaya gitmiyoruz.
Obra oncesi olsa bende derdim ki; hadi su defterler kapansin yeni, genc ve potansiyelli bir takim kuralim. Bir iki sene sallaniriz o arada gelisen takimda kalir gelisemeyen gider....
Ama Fenerbahce 3 sene ustuste final 4 finaline kalmis bir takim. Yas ortalamasi sikintisi yok, bence doymusluk sikintisi yok ... yeni bir yapilanma icin daha erken. Bu ortamda gelisim bekledigimiz 3 kritik oyuncu var;
-Ahmet
-Egehan
-Guduric
ve alt yapidan gelen Ahmet Can duran var (olur olmaz ama hocanin onu arada kenarda oturtmasi bile yeterli mesajdir bence)
Istesekte bu oyunculara gereken sureleri veremeyiz. Bize daha hazir oyuncu lazim. Tabi cok buyuk potansiyel denilen oyuncular disinda (Ercan Osmani gibi). Bugra, Egehan kadar sure alirken ne yapardi bilemeyiz. Sinan guler bile siritti bu sezon sure alamayinca oyun ritmi bozuldu.
Efes hem butce problemi hem son senelerdeki durumundan bir yapilanmaya gitmek zorunda kaldi. (ki bence dogrusunu yaptilar)
Eger yabanci kurali degisiyor ve Nunnaly gidiyrosa dendigi gibi (ki hala gidecegine inanmiyorum), bu durumda Tolga Gecim disinda bu takima gelmesi dusunulebilecek Turk oyuncu yoktur bence.
PS:Birde NBA oyunculari ve Furkan olabilir. Ama bu sene NBA den donecek turk oyuncu olacagini sanmam, sadece Furkan var. Onun da sakatligi.... kafa yapisi vs ... cok sikintili