Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3660 : 18 Haziran 2018, 00:18:23 »
Shved gibi akıllı adam Obra 'nin her dediğini yapmaya çalışır ve yapar da. Keşke gelse.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3661 : 18 Haziran 2018, 03:53:00 »
Hadi Wanamaker ile Thompson'ın gitmesine birşey diyemem.Dixon'da gitmek isteyebilir eyvallah ama Sloukas ile Guduric'in gitme ihtimali olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3662 : 18 Haziran 2018, 06:40:32 »
Shved bize gayet uyar. Savunma yapmıo ne yahu? Adam savunma yaptırmıyor rakibe öncelikle :D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3663 : 18 Haziran 2018, 08:38:33 »
Genel anlamda doğru buluyorum yorumunuzu ama ne yalan söyliyim Buğrahan'ı isterdim en azından rotasyonda.

En buyuk sikinti su ki; Su an yeni yapilanmaya gitmiyoruz.

Obra oncesi olsa bende derdim ki; hadi su defterler kapansin yeni, genc ve potansiyelli bir takim kuralim. Bir iki sene sallaniriz o arada gelisen takimda kalir gelisemeyen gider....

Ama Fenerbahce 3 sene ustuste final 4  finaline kalmis bir takim. Yas ortalamasi sikintisi yok, bence doymusluk sikintisi yok ... yeni bir yapilanma icin daha erken. Bu ortamda gelisim bekledigimiz 3 kritik oyuncu var;
-Ahmet
-Egehan
-Guduric

ve alt yapidan gelen Ahmet Can duran var (olur olmaz ama hocanin onu arada kenarda oturtmasi bile yeterli mesajdir bence)

Istesekte bu oyunculara gereken sureleri veremeyiz. Bize daha hazir oyuncu lazim. Tabi cok buyuk potansiyel denilen oyuncular disinda (Ercan Osmani gibi). Bugra, Egehan kadar sure alirken ne yapardi bilemeyiz. Sinan guler bile siritti bu sezon sure alamayinca oyun ritmi bozuldu.

Efes hem butce problemi hem son senelerdeki durumundan bir yapilanmaya gitmek zorunda kaldi. (ki bence dogrusunu yaptilar)

Eger yabanci kurali degisiyor ve Nunnaly gidiyrosa dendigi gibi (ki hala gidecegine inanmiyorum), bu durumda Tolga Gecim disinda bu takima gelmesi dusunulebilecek Turk oyuncu yoktur bence.

PS:Birde NBA oyunculari ve Furkan olabilir. Ama bu sene NBA den donecek turk oyuncu olacagini sanmam, sadece Furkan var. Onun da sakatligi.... kafa yapisi vs ... cok sikintili
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2018, 09:31:21 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3664 : 18 Haziran 2018, 09:56:56 »
Eyüp Yıldız, Erol Can Çinko transferini yorumlasın, ne işi var shved falan :D

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3665 : 18 Haziran 2018, 10:38:32 »
Singleton yalanlamış bize olan transferini..

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3666 : 18 Haziran 2018, 11:37:36 »
Sponsor olayın netlesmesini bekliyor yazmış sportanto, ama dün cem twitterda bir şeyler yazdı amerikadan birisini öncelikli olarak bekliyormusuz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3667 : 18 Haziran 2018, 12:26:25 »
Singleton yalanlamış bize olan transferini..

piyasası olur bu ortamda..belki para işini arttırmaya çalışıyordur ama yunan kaynakları söylüyor transferi zaten
Tabi ABD'den beklenen oyuncu Ekpe de olabilir.. -)))))
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2018, 12:42:44 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3668 : 18 Haziran 2018, 13:22:39 »
Olursa şahane olur ama ekpenin olacağını zannetmiyorum, ama bana fransız lavergne gibi geliyor, manyak hırslı bir adamdı, ama son durumu nedir bilmiyorum, ama ben olsam singletonla hemen işi bitiririm.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3669 : 18 Haziran 2018, 13:42:38 »
Partizan tedrisatından geçmiş Lauvergne olursa tam aradığımız isim olur. Kalıp olarak tam bizlik...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3670 : 18 Haziran 2018, 13:57:15 »
Bence ekpe ile artık sadece 2eski dost olarak kalırız ne o nba den avrupaya dönmek ister ne de biz onun yolunu gözleriz diye düşünüyorum. Nba den haber beklenen arkadaşın da macera dolu amerika ruyasını son ana kadar kovalayacağını düşünüyorum. Singletonı alıp uzun faslını kapamak gerek ömrümüz birilerinin yolunu kararını beklemekle gecti. :) Bence diğer kritik hamle wanamaker ı tutabilmek olacak.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2018, 13:59:51 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3671 : 18 Haziran 2018, 14:12:07 »
Bence ekpe ile artık sadece 2eski dost olarak kalırız ne o nba den avrupaya dönmek ister ne de biz onun yolunu gözleriz diye düşünüyorum. Nba den haber beklenen arkadaşın da macera dolu amerika ruyasını son ana kadar kovalayacağını düşünüyorum. Singletonı alıp uzun faslını kapamak gerek ömrümüz birilerinin yolunu kararını beklemekle gecti. :) Bence diğer kritik hamle wanamaker ı tutabilmek olacak.

kim bu arkadaş ya :)
Fenerbahçe!

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3672 : 18 Haziran 2018, 14:57:22 »

Bjelica mı o arkadaş:)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3673 : 18 Haziran 2018, 18:31:41 »
valla cem'den açıklama bekliyoruz..kim bu beklenen arkidiş

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3674 : 18 Haziran 2018, 18:45:30 »
Sport 24'ün haberine göre; Fenerbahçe Doğuş, Singleton'a yıllık 2.2 milyon Dolar'dan iki yıllık kontrat teklif etti.