zizic , petway , brandon paul , alex kirk , ve 3. maçına çıkan maccabili simpson verdikleri ortada
nikos zizis hariç alınıpta katkı veren ara transferimiz yok 3 yıldır. Zizis gelmese kenan ile başlamıştık o sezona da
Maçın hayal kırıklığıyla yazılan yazıları anlıyorum, bu yazıyı da anlıyorum
.
Ama Brandon Paul nedir ya, kaç maç seyrettim, sadece top ezen düşük yüzdeyle çok sayı atıp faydalı gözüken birisi o kadar.
Maça gelirsek de, sanırım ilk Abdullah (nemanja bjelica nickli arkadaş, umarım adını yanlış hatırlamamışımdır) yazmış, fark 6 sayıyken Nunnally nin blok yediği pozisyon dönüm anıydı, 8 hatta 9 olacak fark 3 e düştü. Kazansak da aynı şeyi söylerdim, hiç iyi oynamadık ilk çeyrek dışında, ya Antic ve Melih in extra sayılabilecek sayıları yada yadasını bile bulamadım, ile ayakta kaldık. 2 sakat var, eğer ikisi de aynı yerden olmasaydı bu kadar olumsuz etkilenmezdik. Birde üstüne Datome geldi. Cska da 2 as oyuncusu sakatken seri yenilgiler aldı. Bence saha avantajı falan önemli değil, tam kadro olalım yeter playoff larda.
Bu arada bu mesajı belki maçın konusuna taşımak gerekir, kararı adminlere bırakıyorum.