Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe 83-90 Olympiacos - Eurolegue 7.Maç
« Yanıtla #495 : 16 Kasım 2017, 20:11:54 »
Sloukas'a yapılan eleştirilerin bir kısmını bel altı buldum. Maç anının heyecanıyla bu çocuğun salak ya da zerzek olduğunu düşünebilirsiniz -ki ben de zaman zaman bu sıfatları kullanmakla beraber öyle olmadığını düşünüyorum- ama cidden bu çocuk en azından Yunan benchine gitsin gibisinden ithamları hak etmiyor arkadaşlar. Ayrıca hatırlatmak isterim ki Mayıs ayı içerisinde euroleague organizasyonu içinde kalabildiğimiz her üç sezonda da takımda Yunan guard bulunmaktaydı...
Gidelim o zamanlara. Sloukas kötü bir pana serisi geçirdi, Final fourda da ilk yarılarda genel olarak sıvadı ama ikinci yarılarda çok iyiydi. Normal sezona gidersek de 1 maç iyi 5 maç kötü. Ortası yok adamın, ya iyi ya kötü.
Bu sene Aşdan formda gelince iyi oynayarak başladı ama yaptığı asistlerin aksine gene son çeyreklerde ve özellikle maç sonlarında kötü bir sloukas vardı. Şimdi ise tamamen kötü. Pana ve Oli maçı kötü bile değil.Ama ben atışlarının girmemesini ve top kayıplarını geçtim saçma işler yapıyor. Veselye top indirmesini hala anlayamıyorum. Yunan guard deniyor tamam okay Olimpiakos ve Pananın şampiyonluklarında Spanulis ve Diamantidis baş roldü. Sloukas hiçbir zaman ana role geçmedi ve bunu hakedecek istikrarı da  göstermedi. Ondan Yunan guard lafını haketmesi için önce istikrarı öğrenmesi lazım

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #496 : 16 Kasım 2017, 20:14:23 »
Şu bir gerçek ki Sloukas cuma günü çok iyi bir maç çıkarabilir. Sonra gene etrafta at avrat yunan guard lafları dolaşacak. Sonra 2-3 maç gene kötü oynayacak. Sonra 1 maç tekrar iyi oynar...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #497 : 16 Kasım 2017, 23:04:57 »
Şu bir gerçek ki Sloukas cuma günü çok iyi bir maç çıkarabilir. Sonra gene etrafta at avrat yunan guard lafları dolaşacak. Sonra 2-3 maç gene kötü oynayacak. Sonra 1 maç tekrar iyi oynar...

Dostum hadi benim basketbol bilgim çok fazla değil, kabul. Fakat Sloukas'ı kadroda tutan adam Obradovic, sonuçta bizim isteğimizle takımda tutulmadı.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #498 : 16 Kasım 2017, 23:26:31 »
Dostum hadi benim basketbol bilgim çok fazla değil, kabul. Fakat Sloukas'ı kadroda tutan adam Obradovic, sonuçta bizim isteğimizle takımda tutulmadı.
Bunun nedeni nba in avrupa basketbolunu mahvetmesi. Beterin beterin beteri var hesabı. Sloukası göndersen heurteli almaktan başka çaren yok gibi bir tablo var :/  bknz 26 sayıdan kaybettiler lol  Westerman, joc vs diğer seçenekler, jovic de kronik sakat
Ondan dolayı Obradovici bu konuda suçlamak zor. Oyuncu yok. Rodriguezin avrupaya döneceğini bilseydi uzatmazdık alırdık ama sloukasla imzalayınca o ihtimal gitti :/
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2017, 23:30:58 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
CSKA 93-95 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #499 : 16 Kasım 2017, 23:35:31 »
Sahalarında 31 resmi maçtır kazanıyorlar ama bize Moskova'da 3 maçtır kaybediyorlar.
Sahalarındaki son 56 resmi maçta sadece bize kaybettiler.
6 handikapla onlar favori.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 22:31:16 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #500 : 16 Kasım 2017, 23:51:40 »
Bunun nedeni nba in avrupa basketbolunu mahvetmesi. Beterin beterin beteri var hesabı. Sloukası göndersen heurteli almaktan başka çaren yok gibi bir tablo var :/  bknz 26 sayıdan kaybettiler lol  Westerman, joc vs diğer seçenekler, jovic de kronik sakat
Ondan dolayı Obradovici bu konuda suçlamak zor. Oyuncu yok. Rodriguezin avrupaya döneceğini bilseydi uzatmazdık alırdık ama sloukasla imzalayınca o ihtimal gitti :/

Bu geceki skorlar da gösteriyor ki bu yıl bütün takımlar süpriz galibiyet ve mağlubiyetler alacaklar. Bu saat itibariyle kadrodaki bütün oyunculara özellikle de yeni oyunculara destek olmak gerekiyor. Geçen yıl içerisinde de Nunnaly ile benim aram pek iyi değildi. Bu sezonki ilk yedi maç itibariyle takımın en istikrarlı oyuncularından biri.  Hepimizin anlık hezeyanları ve sinirlenmeleri oluyor. Takılıp kalmak yerine önümüzdeki maçlara bakmamız gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 83-90 Olympiacos - Eurolegue 7.Maç
« Yanıtla #501 : 17 Kasım 2017, 00:46:46 »
Bu maç ve bundan sonraki mağlubiyetler KOÇ A yazar. Hakemler puşttu ama bahanesi olmamalı.

1) Kalitetli ve hazır adam bakınız MELLİ kasım ayında katkı verir hale gelir. Jason için çinden gelmesi udoh yerine alınması avrupa basketboluna uzak filan diyelim alışma süresinin uzaması normaldir ama GUDURİÇ nedir abiler ???
Sezona jason ve guduriç gibi 2tane hazır olmayan adamla başlamak doğuş sponsorluğunda gerekli miydi ??

2) Kostas 1. adam olamıyor malesef kötü gününde iken sinan 5 dakika oynasa sonuç ne kadar farklı olurdu?? Yenilirdik yine ama kostas bu kadar taraftarın gözüne batmazdı. Melih savunmada kara delik diyelim sinan ın tecrübesi uzun kolları işe yarayabilirdi. Kostas dün savunmada da roberts a yenildi üstelik!

son topu vesely e indirmek onu çizgiye göndermek kostas ın ruh halini özetler ama koç göremiyor mu ???

3) 4 kısaya dönüp maçı uzatmaya götürdük sonrasında ise Melli unutuldu ve printezis 6 sayı üst üste buldu sırtı dönük datome ile ilk pozisyonunda melli tekrar oyuna girmeli idi maç kopunca girdi.

4) Koç un yerli oyunculara takıntısı bariz ortaya çıkmıştır. Ahmet ne zaman girse bir şekilde katkı verir asist sayı ribaund ya da blok yapar, jason  hazır değilken neden süre almaz. Brose maçının 2. yarısı idi heralde Ahmet 2pozisyon pick &  roll de ayaklarını çekemeyince hemen kenara gelmişti ki brose maçında da iyi sayılırdı, jason için savunmayı bile değiştirmeyi göze alıyor ama ahmet e tolerans yok !

Melih ve sinan ın malaga maçında topu yarı sahaya geçiremeyip ilk top kayıplarında kenara alıp daha da oyuna sokmaması ile kostasın hatalarına rağmen ısrarı ortada zaten.

5) Ligde ve avrupada SIFIR süre verip şu şartlarda milli takıma göndermemesi malesef FİYASKODUR . 
Başta karar doğru idi ama hiç süre vermemeye devam edecekse gelecek eleştirelere haksız denilemez.

Koç belli ki grup maçlarında kafasındakini kurmaya devam edecek tüm planı nisan mayıs ayına göre yapcak bende diyorum ki grup sıralamamız ve performasımız geçen senekinden farklı olmayacaktır.

Play off lara kadar istediğimiz seviyede olmayacağımızı düşünüp beklentilerimi azaltıyorum 8) yarın gider caka yı yeneriz tıpki geçen seneki gibi yine de içerde ve dışarda tuhaf mağlubiyetler almaya devam edeceğiz bence .
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #502 : 17 Kasım 2017, 08:30:13 »
Bu geceki skorlar da gösteriyor ki bu yıl bütün takımlar süpriz galibiyet ve mağlubiyetler alacaklar. Bu saat itibariyle kadrodaki bütün oyunculara özellikle de yeni oyunculara destek olmak gerekiyor. Geçen yıl içerisinde de Nunnaly ile benim aram pek iyi değildi. Bu sezonki ilk yedi maç itibariyle takımın en istikrarlı oyuncularından biri.  Hepimizin anlık hezeyanları ve sinirlenmeleri oluyor. Takılıp kalmak yerine önümüzdeki maçlara bakmamız gerek diye düşünüyorum.
Abi olay yenilgi değil. Yenilginin en büyük sorumlusu bana göre Obradovic çünkü. İki maçta Sloukasa sabrederek ilk maçta sinan guduric ahmet tarzı bir beşi de sahaya atıp 10 sayı öndeyken bütün ritmi rakibe vermişti. Obradovic isteseydi bu maçları alırdı zaten. Şuan derdi galibiyet felan değil. Ama Sloukas ve Jasonın koçun ısrarlarına rağmen dönüş vermemesi sıkıntı. Dönüş verecekler mi sorusuna geleceksek zor :/
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 08:31:09 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #503 : 17 Kasım 2017, 09:02:38 »
oyuncuların ve hocanın elbet hataları ve kotu gunleri olacak bu sert ve yogun programda..
ama taraftarın olma luksu yok kendi evindeki maclarda..

ben bunu hazmedemiyorum..

takım iyi giderken sustular, ihtiyacı oldugunda sustular...
baktılar mac cidden gidiyor biraz hareketlendiler ve uzatmaya gitti mac..
ama uzatmada gene sustular..olacka is degil..kabul edemiyorum...

takımda ypaılan hatalara gelirsek...

thompson hala kollarıyla oynuyor...kukla gibi..
kostas istenen seviyede degil.
hoca melli yi unuttu uzatmada...printezis devreye girdiginde uzatmad aoyuna girmeliydi..
kostas yerine belli bir usre melih yada sinan kullanılabilirdi..
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 09:04:43 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #504 : 17 Kasım 2017, 09:23:57 »
Geçen seneden sonra kimse hakkında erken konuşmak istemiyorum ama Jason Thompson'ın artık birşeyleri göstermesi lâzım. Mücadelesine laf etmiyorum ama sürekli aynı hataları tekrar edip duruyor kaçıncı haftaya geldik hâlâ duzeltemedi gitti. Hücumda zaten orta mesafesi dışında  pek bir tehditi yok ama işin savunma kısmında her hareketi falso. Bütün iş Vesely'e kalıyor pota altında oda nereye kadar.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
Ynt: CSKA - Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #505 : 17 Kasım 2017, 09:33:23 »
Kaybedersek 4-4 oluyoruz onlarsa 7-1 e geliyor ve şimdiden makas açılmış oluyor. Kazanmamız gereken bir maç. Datome ve Vesely erken faul problemine girmez inşallah.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #506 : 17 Kasım 2017, 10:20:54 »
Bu ne karamsarlık dolu sayfa olmuş. Jason konusunda bekleyelim görelim ne kadar uyum sağlar bilinmez ancak guduric konusunda bana göre hatalisiniz. Adam genç daha yeni obranin düzenine girdi. Yıl sonuna doğru oturur oyunu ki bizede o zaman lazım. Daha kalinic ve Dixon gelecek takıma o zaman esas izleriz takimi

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: CSKA - Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #507 : 17 Kasım 2017, 10:45:10 »
Tam anlamıyla reaksiyon vermelik bir maç çoğu kişinin ümitsiz olduğu ortamda bir şekilde kazanırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #508 : 17 Kasım 2017, 10:55:58 »
Sloukasın durumu bobby'e mesaj oldu.. Reis bu tarz maçlarda oyunculara mesaj vermeyi seviyor. Açıklamasında da diğer oyunculardan katkı almamız lazım dedi.. Sloukasa bu şansları hakediyordu bence ama hedef maçlarda kullanamadı.. İstikrarlı olamadı, haliyle ona göre çözümler olacak.. Ben bu maçları oyuncuların motivasyonu için mesaj maçları olarak görüyorum..

sinan şu anda en kolay gözüken maçlarda dahi katkı veremiyor, izledigim maçlarda sinan şut sokamadı, oyun kuramadı, savunma yapamadı.. Olimpiakos maçında süre alamaması kadar normal birşey olamaz.. Melih çok iyi başladı sezona ve skor gerektiginde herzaman süre alabilir, ama çok sert maçlarda genelde kenarda kalıyor.. Ahmet ise bamberg maçı hariç kötü sezon geçiriyor, hatta Thompson bu kadar kötüyken bu fırsatları değerlendiremedi diye üzülmüştüm.. Yerli oyuncular için lig rotasyonu planlaması yapılmıs gibi duruyor, çokta anormal değil.. Ama duruma göre değişebilir tabi..

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #509 : 17 Kasım 2017, 11:48:11 »
Bu maç ve bundan sonraki mağlubiyetler KOÇ A yazar. Hakemler puşttu ama bahanesi olmamalı.

İsterse bu takım 10 yıl daha F4'e çıkmasın, Obra'nın kredisi bitmez. Hiçbir şey de ona yazmaz.