Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Baskonia 69-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10.Maç
« Yanıtla #825 : 01 Aralık 2017, 07:48:00 »
Eksikleri teker teker gideriyoruz. Deplasmanda böyle bir Baskonia galibiyeti eksik bir parçaydı. Ellerinize sağlık ZOC ve askerleri...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #826 : 01 Aralık 2017, 08:02:40 »
Kazanacağımızdan asla şüphem yoktu.Geçen sene Pana deplasmanında galip geldik,kupayı kazandık,tek eksik parça Baskonia deplasmanında galibiyetti,o da tamamlandı.Obradovic 3 uzun,4 kısa sürekli rakibin kafasını karıştırdı.Wanamaker,Sloukas,Vesely,Ahmet öne çıkan isimlerdi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #827 : 01 Aralık 2017, 08:20:45 »
Yenilsek 15 sayfa olurdu yine 4 sayfada kalmışız.
Söylemiştik söylemeye devam edeceğiz

Normal aslında artık böyle şeyler hemde çok normal. Bizim yenmemiz değil, yenilmemiz olay artık hangi maç olursa olsun..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #828 : 01 Aralık 2017, 08:26:37 »
Maçı seyretmeden (7:30 - 17:30 çalışan birisi olarak hafta içinde 23:30 ve sonrasında başlayan maçları seyretmem mümkün olmuyor malesef) Nunnally ye oy verdim. 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 0 topkaybıyla 32 dakika (en fazla süre alan 3. oyuncu) süre alabilecek seviyeyegelmiş olduğu için hakediyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #829 : 01 Aralık 2017, 08:45:01 »
Obra döneminde normal sezonda oynadığımız en iyi 10 maç arasına girebilir belki geçen seneki maçtan sonra baya sağlam hazırlanmış koç emeklerine sağlık . önümüzdeki barca maçını da alırsak aralık aralık ayını 5 de 5 ile geçebiliriz iyi gidiyoruz şimdilij

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #830 : 01 Aralık 2017, 09:13:11 »
guzel yerlestirdik...

baskonia ile ilgili tespitim su..

takımlarını seviyorum, seyircisini seviyorum ama kendi salonları dısında...

salonlarında cok itici bir takım ve taraftar toplulugu...her dudugude  lehine calsın diye hakeme bu kadar sallayan ve bagıran bir guruh olamaz..

adamlar resmen utanmasalar magdur olduk diyip aglayacaklar....o kadar alsımıslar ki  evlerinde lehine duduk calınmasına, biraz macta dudukler ortaya calındı mı deliriyorlar...

dun gene ilk yarı dograndık...ama baktı hakemler ne calsak olmuyor diyince dudukler normalae dondu..

o acıdan cok iyi bir mactı...hakemleri bile yola getirdik...

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #831 : 01 Aralık 2017, 11:01:31 »
Açıkçası bu maça bilenerek çıkacağımız çok belliydi. Koç bile maç sonu açıklamasında sürekli geçen sezonki maçtan bahsetmiş. Geçen yıl Top 8'deki ilk Pao maçı dışında en keyif aldığım deplasman galibiyeti bu oldu. Herşey kusursuza yakın giderken tek sorun Vesely'nin 36 dakika süre alması. Bu çok fazla ve bu yükün azalması hususunda Jason'ın daha istikrarlı bir performans vermesi gerekiyor. Kaldı ki Ahmet bile 10 dakika süre alıp muazzam işler yaptı. Bir de Kostas'ın General modunda oynaması işimizi çok kolaylaştırdı. Eurobasket'teki performansını bu maça da yansıttı.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #832 : 01 Aralık 2017, 11:10:09 »
Skor dağılımında 5 veya daha fazla oyuncunun çift hanede olması çok hoşuma gidiyor. Dün Vesely biraz daha sivrildi ama herkesin işin içinde olduğunu ve kendi sorumluluklarını yerine getirdiğini görmek güzeldi. Rakibe çalınmayan fauller (bunları göstermeyen objektif(!) reji var bir de) ve bize çabuk verilen faullere rağmen hem de.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #833 : 01 Aralık 2017, 11:19:37 »
Çok keyifli bir maçtı. Harika oynadık özellikle ikinci yarıda. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz ya sanki  :D
Çaresiz kaldılar resmen.
Helal olsun dünyanın en guzel takımı ve en iyi koçuna.
~ Zeljko's Soldiers ~

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #834 : 01 Aralık 2017, 11:20:05 »
Normal aslında artık böyle şeyler hemde çok normal. Bizim yenmemiz değil, yenilmemiz olay artık hangi maç olursa olsun..
Abi benim derdim o değil güzel şeyleri niye sadece kendi içimizde yaşıyoruz, kötülükler üzerinden konuşuyoruz derdim o ama yapacak bir şey yok insanlar böyle hepimiz böyleyiz
Siktik ne güzel adamlara 70 attırmadık kendi evlerinde ne bileyim sayfalar coşsun şelale olsun istiyorum güzel günlerde de :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #835 : 01 Aralık 2017, 12:00:41 »
Baskonya koçu maç sonrası, "Fenerbahçe Avrupa'da herkese koyarken bizi es geçiyordu. Biz de bunun kızgınlığıyla sahada çirkefleşiyorduk. Maç öncesi Obra'ya, "Ellere var da bize yok mu" diye veryansın ettim. O da "Vesely size müjdeli haberi verecek...Zarif sağlam esnek koyacak" cevabını verdi... Gerçekten tüy gibi geçirdiler...İçerden dışardan bastılar...Çok mutluyuz" dedi...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #836 : 01 Aralık 2017, 12:03:23 »
Abi benim derdim o değil güzel şeyleri niye sadece kendi içimizde yaşıyoruz, kötülükler üzerinden konuşuyoruz derdim o ama yapacak bir şey yok insanlar böyle hepimiz böyleyiz
Siktik ne güzel adamlara 70 attırmadık kendi evlerinde ne bileyim sayfalar coşsun şelale olsun istiyorum güzel günlerde de :)

Şimdi burada, Baku de çocuklar uluslararası bir okula gidiyor. Gidip geldikçe, çeşitli aktivitelere katıldıkça görüyoruz ki bu konuda batı ile aramızda çok büyük bir fark var.
Belki yüz yıllar süren savaş/kaos/kargaşa ortamından çıkmamızın üstünden çok geçmediği için biz genelde üzüntüde, kötü günlerde birleşiriz, beraber ağlar, beraber söveriz. Sevinçleri paylaşmak daha çok yeni bizde.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #837 : 01 Aralık 2017, 12:09:38 »
Sorun sevinç paylaşmak değil..Her işin sürekli kötü tarafına bakıyoruz...Bunun altından bir şey çıkacak görüşü var maalesef...Bende de var... Cem'in dediği gibi son Avrupa şampiyonu takıma sahibiz..Rakipler 2-3 haftadan reklama başlıyor Fenerbahçe geliyor diye ama biz onun kılı bunun tüyü vs vs..Aslında futboldaki karamsarlık da yansıyor biraz buraya...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #838 : 01 Aralık 2017, 12:18:44 »
thotoslara 27+7+4 (ft): 38 hucum yapmısız isabetli..
23 u asist uzerinden...

guzel paylasım...uzatmaya giden cska macından (27) sonra en yuksek asist sayımız...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #839 : 01 Aralık 2017, 12:21:15 »
thotoslara 27+7+4 (ft): 38 hucum yapmısız isabetli..
23 u asist uzerinden...

guzel paylasım...uzatmaya giden cska macından (27) sonra en yuksek asist sayımız...

Sezon başı top paylaşımı korkutuyordu herkesi ama Cem'in dediği gibi, giden gider Obra bizde kaldıktan sonra herşey devam eder...